A Mega Dice token előértékesítése közel 800 ezer dollárnál jár

-

A Mega Dice online szerencsejáték-platform múlt hónapban startolt DICE kripto előértékesítése cikkünk írásakor, kedd délelőtt már több, mint 795 ezer dolláros gyűjtéssel büszkélkedhet.

Utánajártunk, hogy miért ekkora siker a Mega Dice, miért bíznak benne ennyire a befektetők. 

Mi fán terem a Mega Dice?

Amint azt a bevezetőben már említettük, a Mega Dice egy online szerencsejáték platform, kínálatában tele érdekes kaszinójátékokkal és sportfogadási lehetőségekkel.

A világ egyik első Telegram-kaszinójaként hirdeti magát, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelenül, csupán egy e-mail-címmel regisztráljanak.

A platform könyvtára több mint 6000 játékot tartalmaz, és a játékok igénybevételéhez szükséges tranzakciókhoz a kriptovaluták széles skáláját elfogadott.

Ami a Mega Dice hátterét illeti, megtudtuk, hogy a Curacao Master Gaming Licence alatt működik, és tulajdonosa a MIBS B.V. Mivel kompatibilis az iOS, Android és Windows eszközökkel is, a felhasználók különböző platformokon élvezhetik az általa biztosított játékélményt.

A Mega Dice platformra jellemző a felhasználóbarát kezelőfelület, a szokásosnál nagyobb ikonok és a mobilfelhasználók számára kedvező, sokoldalú platformelrendezés is.

A Mega Dice a No KYC megközelítésnek hála anonim módon is igénybe vehető, illetve VPN-barát, ami azt jelenti, hogy olyan országokban is böngészhető, ahol amúgy hivatalosan nem elérhető.

A Mega Dice azzal is elkényezteti a felhasználókat, hogy 24 órás kifizetési sebességet és mindössze 20 dolláros minimum befizetést kínál a számukra.

A hagyományos és e-sport jellegű sportfogadás során a Mega Dice 200%-os befizetési bónuszt biztosít. Felületén rengeteg kriptojáték, nyerőgép  és élő osztós játék is elérhető.

A honlapjukon szereplő adatok szerint a platform több, mint 50.000 játékossal és havi átlagban 50 millió dolláros feletti fogadási összeggel rendelkezik.

A Mega Dice 2,25 millió dolláros, három szezonon keresztülívelő (szezononként 750 000 dollár) airdroppal is kecsegtet.

Plusz a játékos kedvű felhasználókat early bird bónuszok, limitált kiadású NFT-k, és ajánlóprogram is várja, tehát az oldal telis tele van jutalmakkal és előnyökkel.

Megnyugtató, hogy a platform fejlesztőcsapata tapasztalatban nem szenved hiányt, és már komoly hírnevet szerzett magának az online szerencsejáték-iparban.

A tavaly indult kaszinónak indulása óta nem gyűlt meg a baja a kifizetésekkel, és a működése is gördülékenyen haladt, ami alapján arra lehet következtetni, hogy egy tisztességes kaszinóról van szó.

Nézd meg a DICE érme ICO-ját

A DICE előértékesítése és tokenomikája

Az ICO során egy DICE érme jelenleg 0,069 dolláros áron érhető el, és már több mint 795 000 dollár gyűlt össze.

Egyébként az előértékesítés soft cap-je 5 millió dollár. A DICE szerepe kettős: egyrészt finanszírozási, másrészt fizetési tokenként jelenik meg a Mega Dice platformján.

Mega Dice

A csapat tájékoztatása az érmét fel lehet majd használni a játékokban való részvétel kifizetésére, de ezen kívül le is lehet kötni. Az érme kettős szerepe hozzájárulhat ahhoz, hogy az előértékesítés nagy siker legyen.

A DICE összes tokenszáma 420 millió darabra rúg. Az érmék 35%-át az ICO-ra szánják, 15%-a az airdrophoz kerül, 10%-a pedig a staking jutalmakhoz. A marketing (5%) és az ajánlórendszer (5%) szintén szerves részét képezi a tokenomikának.

Látogasd meg a DICE előértékesítését

Marketing erőfeszítések

A Mega Dice csapata nem burkolózik homályba, ICO-ját elkezdte hirdetni több kriptomédián (crypto.news, Crypto Daily, Watcher Guru, NewsBTC, Readwrit, stb.) keresztül  is.

Ez egy szükséges lépés ahhoz, hogy a projekt ismertebbé váljon, és a platformjára vonzza a lehetséges befektetőket és felhasználókat.

A projekt a hatékony marketingkampányok által válhat valóban sikeressé, főleg ebben a kifejezetten versenyképes kriptokaszinó térben.

A marketingfolyamatok valószínűleg tovább fognak bővülni a következő hetekben, és a csapat extra módokat, valamint új platformokat fog találni, hogy még hatékonyabban népszerűsítse a Mega Dice előértékesítését.

Következtetés

A Mega Dice ICO-jának bivalyerős indulása felhívja a figyelmet a projektben rejlő potenciálra, valamint a közösség nagyfokú érdeklődésére a platform kínálata iránt.

A robusztus online szerencsejáték-platform, a Mega Dice alaposan megtervezett tokenomikájával még ebben a bikaciklusban nagyot arathat a kripto-szerencsejáték térben.

Természetesen az, hogy a Mega Dice előértékesítése mekkora siker lesz, és hogy a projekt képes lesz-e hosszú távon is fennmaradni, több tényezőtől függ, például attól, hogy a fejlesztők bírni fogják-e az iramot, és képesek-e teljesíteni az ígéreteiket.

Kiemelten fontos, hogy az ICO előrehaladtával nyomon kövessük a fejleményeket és objektíven értékeljük a projekt teljesítményét.

Mega Dice

Nézd meg a DICE érme ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!