Ripple (XRP) technikai elemzés 05.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) az elmúlt héten némi emelkedést tapasztalt, de még nem tudott emelkedő tendenciát kialakítani.

A kereskedési volumen május 6-án, hétfőn, a bírósági tárgyalás napján felpörgött.

A technikai indikátorok és az árfolyammozgás nem kedvezett a bikás irányba való elmozdulásnak.

A Weighted Sentiment egy jelentés szerint csökkenő tendenciát mutatott. Egy másik jelentés kiemelte, hogy az egyik mérőszám az életkor-felhasználás mérőszáma miatt potenciális áresés közeledtét jelezte.

A kilenc hónapos XRP-tartomány (0,46 és 0,71 dollár) között húzódott. A 0,585 dolláros középső sávhatár március közepe óta ellenállásként működik.

Az ellenállási zóna (piros doboz) egyben egy medvés törőblokk is volt, ami egy erősebb ellenállásra utal.

A Chaikin Money Flow 0 volt, ami azt jelzi, hogy nincs jelentős tőkeáramlás a piacra. A Directional Movement Index azt mutatta, hogy a +DI (kék) 22felett volt, az ADX (piros) pedig közel 21-en állt.

Ez azt jelezte, hogy egy erős emelkedő trend közel állt a helyéhez. Továbbra is kérdéses volt, hogy ez képes-e az XRP-t a 0,585 dolláros ellenálláson túlra repíteni.

Így egy 5%-os emelkedést 0,585 dollárig 15%-os visszaesés követhet a 0,48 dolláros támaszzónáig.

Az XRP mögötti Open Interest az elmúlt héten lassan emelkedő tendenciát mutatott. Ez azonban nem volt jelentős rally.

Az árfolyam 10% feletti nyereséget ért el ugyanebben az időszakban, de a fenti ellenállás miatt a spekulánsok aggódtak az XRP-re való hosszútávon való beszállástól.

Az OI grafikonon a medvés hangulat ellenére az egyik biztató tényező a spot CVD volt. Az utóbbi három napban mélypontot alakított ki, ami azt jelenti, hogy a korábban folyamatos csökkenő trend megállt.

Ez az első lépés lenne a fellendülés felé. Azt jelzi, hogy a vételi és eladási nyomás kiegyensúlyozott volt az azonnali piacokon.

Ha a CVD emelkedni kezd, az a felhalmozódás jele lenne, és megerősítené az emelkedés esélyét.

A dolgok jelenlegi állása szerint az XRP esélyei a 0,48 dollár felé való visszaesésre jók voltak, tekintettel az életkor-felhasználási mérőszámra.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!