Vészesen közeledik a Dogeverse ICO zárórája

-

Napjaink egyik leggyorsabban növekvő kriptó ICO-ja, a Dogeverse már bőven 13 millió dollár felett szárnyal, és ezt főként egyedi, többláncos megközelítésének köszönheti. 

Izgalmas napokat élünk hát, hiszen ez a végső esélyed arra, hogy bizalmat szavazz a DOGEVERSE natív érmének a tőzsdei indulása előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ráadásul, ha lehet hinni a szóbeszédnek, potenciálisan akár 10-szeresére is duzzadhat a befektetésed.

A Dogeverse-ről (DOGEVERSE) bátran kijelenthető, hogy 2024 egyik legjobb mém érméje.

A Dogeverse ICO-ja már 13 millió dollárt hozott a konyhára, és hamarosan zár

A Dogeverse szerencsénkre még folytatja az előértékesítését, így van némi időnk csatlakozni hozzá. Aki így tesz, az első sorból nézheti a projekt fejlődését, majd azt, hogy megjelenik hat különböző láncon. 

Persze nagyon ne legyünk ráérősek, hiszen az ICO már az utolsó szakaszánál menetel, tehát most van az utolsó lehetőség a hivatalos tőzsdei jegyzés előtti vásárlásra.

A token ára 0,00031 dollárra rúg, és az alábbi eszközökkel vehető meg: bankkártya, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE vagy SOL.

A projekt dicsekedhet egy lekötési mechanizmussal is, és a felhasználók jelenleg 76%-os APY-nak örvendhetnek.

Mivel már több mint 20,9 milliárd DOGEVERSE érmét stakeltek, világos, mint a nap, hogy a közösség szereti és támogatja a tokent. Figyelem, a passzív jutalmak csak abban az esetben szerezhetők meg, ha ETH-val vásárolsz, és utána lekötöd az érméid. 

A Dogeverse hard cap-je 17 millió dollár, tehát vészesen közeledik az ICO zárórája. A csapat célja a CoinGecko és a CoinMarketCap listázás, illetve a projekt ütemtervében szerepelnek a DEX és CEX listázási tervek is.

A befektetők kimondottan izgatottak, és várják a Dogeverse megjelenését. Ha érdekel az érmébe való befektetés, olvasd el a DOGEVERSE tokenek vásárlásáról szóló útmutatónkat.

A szakértők kiállnak a multi-chain Dogeverse mellett, és hírt adnak nagy potenciáljáról

A kutyás Dogeverse eredeti lánca az Ethereum, de összesen hat különböző láncon elérhető, és ezzel a kripto iparág első multichain mém érméje.

Más többláncú kriptókhoz képest a Dogeverse nem egyik láncról a másikra terjeszkedik, ellenkezőleg, egyidejűleg működik az Ethereum-on, a Solana-an, a BNB Chain-en, az Avalanche-on, a Polygon-on és a Base-n.

Ez a hozzáállás különleges rugalmasságot ad a Dogeverse felhasználóinak, akik egyedi igényeik (költség, sebesség) alapján dönthetnek az egyes láncok között.

Az is plusz pont, hogy az említett hat lánc a kriptoipar legnagyobb és legaktívabb láncai közé sorolhatók, és olyan jól csengő szektoraik vannak, mint a DeFi, a GameFi és a mém érmék.

Ráaádsul a Dogeverse érme az összes DEX tőzsdéjükön elérhetővé válik, és így szuper könnyű a tokenek megvásárlása. 

Korábban ez a szintű elérhetőség csak a legmagasabb besorolású stabilcoinok esetében volt lehetséges, mint amilyen az USDC.

Most ez egy decentralizált mém érmével is megvalósul, ami kiemeli a Dogeverse potenciális hasznosságát.

A több mint 706 ezer feliratkozóval rendelkező 99Bitcoins kripto szakértője úgy véli, hogy a Dogeverse képes lehet lemásolni egyéb mém érmék, például a BONK sikerét. 

Jacob Bury is népszerűsíti az érmét, és a magasba emeli a multi-chain mém token szükségességét és potenciálját.

Következtetés

A Dogeverse esélyt ad a befektetőknek arra, hogy csatlakozzanak egy izgalmas projekthez.

Menő technológiája, könnyű hozzáférése és fényes jövőképe miatt mindenképp érdemes megfontolni a projekthez való csatlakozást. 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!