Az új MI kolbászkutya kereskedő botot is tervez

-

A kripto legfrissebb mém érméje a kibernetikus WienerAI (WAI). A kolbászkutya már egy modern, ámde kezdőbarát kereskedési bottal is megtoldotta az ökoszisztémáját, és előértékesítése röpke három hét alatt már közel 900 ezer dollárt szedett össze.

A fejlesztőcsapat „Forradalmi MI kereskedési partnerként” pozicionálja projektjét, mely felhasználóbarát, MI támogatott kereskedéssel, egyszerű cserefunkcióval és díjmentességgel bír.


 


A WienerAI egyedi képességeivel szuper eszköz minden kriptokereskedő számára.

A WienerAI segít a könnyed előnyszerezésben. A kereskedési bot készségesen válaszol a kripto befektetéssel kapcsolatos kérdésekre, és prediktív technológiájával feltérképezi a piacokat, hogy tulajdonosai számára kiszagolja a legelőnyösebbet. Ez még nem minden, választását logikusan ki is elemzi. 

WienerAI

A WienerAI csere funkciójával a felhasználók gyorsan és hatékonyan cserélhetnek érméket, és csak néhány kattintásra van szükségük ahhoz, hogy megtalálják a DEX-en fellelhető legjobb árakat.

MEV mentességével, és kibernetikai képességeivel megelőzi az éllovasokat. A MEV kereskedési botok ellenőrzik a kereskedők tranzakcióit, és profitálnak a nyereségük minimalizálásából. 

A WienerAI ICO-ja kissé emlékeztet bennünket egy nem is olyan régen bevezetett kutyás mém érmére, a szintén MI képességekkel dicsekvő Scotty the AI-ra (SCOTTY), amely majdnem 10 millió dollárt hozott a csapatkonyhára az előértékesítés során.

A WAI, és a SCOTTY is elmondhatja magáról, hogy új generációs érmeként egyesítették a mém érmék és a mesterséges intelligencia világát, és több humort is kínálnak, mint a már megszokott MI mém érmék.

A WienerAI projekt további előnyei közé sorolandó a jelenlegi évi 1026%-os hozamot kínáló lekötési juttatása, az ellenőrzött audit, illetve a köré font humoros történetszál.

WienerAI: Az egyetlen kolbász/kutya/MI hibrid széles e kriptoföldön

Elődjéhez, Scotty-hoz hasonlóan a WienerAI is egy színes sztorivel érkezett a színtérre. Szerintünk még egy befektető sem hallhatott ilyen meredek kripto eredettörténetet. 

Szóval a WienerAI egy laboratóriumban született az Új Szilícium-völgyben, Kr. u. 2132-ben. Ősapja egy őrült, kutyusimádó tudós, az Építész, aki életcéljául azt választotta, hogy létrehoz egy mesterséges intelligencia/kutya hibridet.

kolbászkutya

Az Építész terve ugyan sikerült, de mivel kísérlete közben épp kolbászt evett, az eredmény a WienerAI lett, aki gyakorlatilag egy kölyökkutya, az MI és a kolbász hibridje.

A projekt whitepaper-je vastagon kiemeli  a „kolbászhadsereget” is, mely a WienerAI közösségi követőit fogja össze.  

Tény, nem ő a legelső kriptokutya, aki saját hadsereget verbuvált, de hamarosan ő lehet a legjobb.

Nézd meg a WienerAI ICO-ját

A WienerAI az első sorba igyekszik

Biztosan hallottál már a világ első, máig igen kedvelt mém érméjének, a Dogecoin-nak (DOGE) a hadseregéről, mely a „Doge Army” nevet kapta. Vele ellentétben a WienerAI egy sokkal szélesebb közösséget választott célcsoportjául. 

A Dogecoin már egy fáradt kutyus, hiszen 2013-ban indult el saját blokkláncán, mely a Bitcoin blokkláncának egy verziója.

A Dogecoin Proof-of-Work (PoW) konszenzusmechanizmussal rendelkezik, azaz a legtöbb DOGE-t azok a bányászok szedik be, akik a legnagyobb teljesítményhez és/vagy számítási kapacitáshoz hozzá tudnak férni.

Ám ebben a világban, ahol egyre csak emelkedik a légköri hőmérséklet, és nemzetközi klímacélokat tűznek ki, egyre nagyobbak a kételyek a PoW-val kapcsolatban, főleg a tudatosabb befektetők körében.

Éppen ezért a WienerAI natív láncául az Ethereum-ot választotta, melyre egy Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmus jellemző, ahol a legtöbb ETH-t feltöltő bányászok kapják a legtöbb jutalmat.

Emiatt e lánc energiahatékonysága több, mint 99%-kal nagyobb, mint a Bitcoin-é és a Dogecoin-é.

A WienerAI arra is ügyelt, hogy a megfelelő auditálás biztonságát kínálja kereskedőinek, hiszen az elmúlt 2 évben a kriptopiacot több botrány és likviditási válság is kifordította a tengelyéből.

A WienerAI okosszerződését a Coinsult blokkláncbiztonsági platform auditálta, amely különböző kripto- és blokkláncplatformok biztonsági ellenőrzését végzi. Mindez extra bizalmat ad a befektetőknek a WienerAI irányában.

kolbászkutya

Végül, de nem utolsósorban meg kell említsük a lekötési jutalmakat is. A csapat a WAI kínálatának 20%-át lekötési jutalmakra szánja. A vevők az ICO során leköthetik az érméiket, és így kihasználhatják a magas APY-t.

A WienerAI ICO-ja csoda népszerű, csak úgy özönlenek rá a befektetők. 

Kövesd a WienerAI legfrissebb fejlesztéseit az X/Twitter és a Telegram oldalán!

Csatlakozz a WAI előértékesítéséhez a honlapján

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!