Itt a Solana legnagyobb multichain jófiúja, a Dogeverse

-

A Solana legnagyobb multichain mém érméje, a DOGEVERSE egy nagyszabású előértékesítést tart, és cikkünk írásának pillanatában már 13 millió dollárt felett szárnyal a gyűjtése. 

Ez a vicces, láncokon átívelő kriptó le sem tagadhatná, hogy figuráját a Shiba Inu ihlette. Hiper-ugró képességei előtt meghajolnak a mém rajongók, és a kriptovaluta szerelmesei is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nagy örömmel jelentjük be, hogy április 26-án, azaz múlt hét pénteken a Dogeverse immár a hatodik natív láncán, a Solanán is elindult.

Ezzel egy olyan digitális gazdasághoz csatlakozott, amely teljes zárolt értéke (TVL) 3,465 milliárd dollárra rúg, ezen túl pedig napi 1,13 millió aktív felhasználóval és havi több mint 2500 aktív fejlesztővel rendelkezik.

A Dogeverse többláncúsága miatt akárki megvásárolhatja az érmét az Ethereum (ETH), a BNB Smart Chain (BNB), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Base (BASE) és most már a Solana (SOL) láncon is.

Ha szeretnél SOL-lal beruházni a DOGEVERSE érmébe, akkor csak keresd fel a hivatalos honlapot, és a vásárlási widget legördülő menüjéből válaszd ki a „Vásárlás SOL-lal” lehetőséget. Ekkor a solana.thedogeverse.com oldal fog megnyílni a számodra. 

Dogeverse

A Solanával való fizetés lehetősége azért került egy aldomainen elhelyezésre, mert a pénztárcakapcsolati funkciók nem támogatják az Ethereum Virtual Machine (EVM) és a Solana-integrált pénztárcák együttes használatát.

A Dogeverse honlapjának SOL-verziója lehetővé teszi, hogy az érméket a Circle kifejezetten népszerű USDC-jével is meg lehessen venni. Ha nem ismernéd, eláruljuk, hogy az USDC a Solana-hálózat stabilcoinja.

A Dogeverse előértékesítésén és azon is túl

A natív érme értéke csütörtök délelőtt 0.000305 dolláron áll, és pár nap múlva emelkedni fog. A DOGEVERSE április elején kezdett ICO-ja annyira sikeresen kezdett, hogy már eladta a 200 milliárd érméből álló kezdeti soft cap készletét.

Egy kis nosztalgia: az előértékesítés alig 48 órával a megnyitása után már 1 millió dollárt szedett össze, ezzel kipipálva az első két fordulóra szánt tokenek eladását.

Ez az arány ráadásul messze felülmúlta a csapat 6 napos első fordulóval kapcsolatos előzetes terveit.

Ez a sebesség megengedte a Dogeverse számára, hogy az ICO második felére a tervezettnél egy nappal hamarabb kerüljön sor.

Az ICO kapuinak bezárása előtt a csapat még további 200 milliárd tokent kíván értékesíteni a még soron következő fordulók alatt.

Eredendően ezt június 11-re tervezték, azonban az előértékesítés nagy diadala miatt előreláthatólag korábban sor kerül rá.

A további érmeértékesítésből származó pénzeszközöket egyrészt a likviditás erősítésére használják majd fel, hogy biztosítva legyen a nagy volumenű kereskedés, és a visszavásárlási pénzeszközök.

A tokentulajdonosok az Ethereumon le is köthetik érméiket, és így passzív jutalmakhoz juthatnak. 

A csapat jelenleg a CoinGecko és a CoinMarketCap listázási alkalmazásokat fejleszti, de a projekt ütemtervének szerves részei a jövőbeni DEX és CEX listázások is.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Bemutatkozik Cosmo, a szórakoztató hiper-ugró multiláncos jófiú

A piac még 2013 végén ismerkedett meg az első kutyás mém érmével, mégpedig a Dogecoin-nal (DOGE).

Ez a token szinte eladta önmagát, hiszen mindennemű reklám nélkül is ismerős az érméje a szélesebb közönség számára, hiszen tele volt vele a közösségi média minden szeglete. 

Azóta több híresség is kiállt a kutyás kriptók mellett: például a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk, Mark Cuban amerikai vállalkozó, valamint Gene Simmons és Snoop Dogg zenészek.

Ám még a szórakoztató Dogecoin-nak is megvannak a maga problémái. 

A Dogecoin a tranzakciók érvényesítésére a Proof-of-Work (PoW) nevű konszenzusmechanizmust alkalmazza, azaz a a legtöbb Dogecoin-t a legnagyobb számítási és teljesítményű bányászok bányásszák. Tehát a jó öreg Bitcoinhoz hasonlóan a DOGE bányászata is temérdek energiát fogyaszt.

A Doge dicsőséges megjelenését a Shiba Inu (SHIB), a Floki (FLOKI), a Bonk (BONK) és a DogWifHat (WIF) követte.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A közös bennük az, hogy mindegyikük visszautal az ős Doge-mémre, és hogy mindegyikük az egyik legjelentősebb blokkláncról, az Ethereumról, vagy riválisáról, a Solanáról ered.

Ezek szerencsére sokkal kevesebb energiát emésztenek fel, mint a Bitcoin és a Dogecoin.

Ám akárhogyan is próbálkoztak, nem tudták letaszítani a trónról a domináns Dogecoin-t.

A Dogeverse szívből reméli, hogy meg tudja törni ezt a trendet. Éppen ezért egy hat láncot magába foglaló hálózatra építkezik, melyek nem a PoW konszenzusmechanizmust használják.

A Dogeverse fókuszában a vidáman csaholó Cosmo áll. Cosmo egy szupernóvából született, és egyedi képessége az univerzumokon átívelő hiperugrálás.

Most Cosmo veled is meg szeretné osztani a láncokon átívelő ugrás képességét.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

A Dogeverse és az Ethereum ETF-ek

A kriptoelemzők arra számolnak, hogy május 23-án árfolyamnövelő hírek lepik el a sajtót. Ez a nap ugyanis SEC első határideje arra, hogy választ adjon az amerikai spot Ethereum ETF-ekre vonatkozó kérelmek friss körére.

Ez a dátum akár egy valóságos Ethereum aranyláz kezdetét is jelezheti, és mivel az Ethereum a kriptovilág kereskedelmileg legfontosabb blokklánca, tulajdonképpen az egész ökoszisztéma hasznot húzhat belőle.

Profitálhat belőle tehát Layer 1-es Solana és az Avalanche, valamint a Layer 2-es Polygon is, amelyekben már otthon van a Dogeverse.  

Arra való tekintettel, hogy egy szövetségi bíróság „önkényesnek és szeszélyesnek” titulálta a SEC Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos korábbi elutasítását, bizony elképzelhető, hogy a spot Ethereum ETF-ek simán átjutnak, és lezsírozzák az utat a Solana és az Avalanche hasonló termékei számára is.

A tizenegy spot Bitcoin ETF amerikai bevezetése a BTC kriptó értékét március 14-én 73 737,94 dolláros új csúcsra emelte.

A hiper-ugró Cosmo hat különböző blokklánchálózat zöld képviselője, melyet nem lehet nem szeretni, hiszen lekötési képességekkel, problémamentes multi-chain mókával és erős marketinggel rendelkezik, ráadásul a közeljövő híreiből is sokat profitálhat. 

Csatlakozz az ICO-hoz a Dogeverse honlapján, mielőtt még az ár emelkedik.

Közösségi csatornák: Twitter | Telegram

Látogasd meg a Dogeverse ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!