Egy kutya, egy kolbász és az MI keverékeként egy furcsa MI érme született

-

A mém érme-őrület kellős közepébe toppant be a WienerAI (WAI), és a kriptopiac tárt karokkal üdvözölte.

Nem vitatott, hogy ez a legfrissebb szenzáció, mely egyesíti a kutya, a kolbász és a mesterséges intelligencia (MI) elemeit.

Mivel ez a mém projekt mixeli a humort és az innovációt, könnyedén felkeltette a mém rajongók és szakértő befektetők érdeklődését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felkapott WienerAI az indulást követő első 24 órában villámgyorsan felhalmozott 350 000 dollárt.

Ez a népszerűség igen jól jön a konyhájára, főleg így a következő bikaciklus felé menetelve.

Az Ethereum hálózaton nyugvó új projekt tele van potenciállal. Magas staking jutalmakat ígér, és már meglebegtette a főbb tőzsdéken való jegyzést is.

Most eláruljuk, mik a WienerAI projektjének főbb összetevői, és megosztunk minden lényeges információt a csatlakozás menetéről. 

WienerAI (WAI): A következő kutyás projekt, mely vegyíti az AI-t és a blokkláncot 

A mém érmék táborára jellemző a humor, a kedves kis mémfigurák és sajnos igen sokszor a korlátozott felhasználási esetek is.

A WienerAI azonban kilóg a sorból, hiszen szórakoztató kripto mémje mellett ökoszisztémáját megbolondította a mesterséges intelligenciával, és ezzel bizony kitűnik a több ezer érme közül.

A mesterséges intelligencia, egy kutya és egy kolbász keverékéből álló mixtúra felkeltette a befektetők figyelmét a projekt ICO-ja iránt.

Ez a bájosan lelkes kripto szántszándékkal a Bitcoin feleződési eseménye köré pozícionálta az előértékesítését, pontosan arra az időszakra, amikor a kriptovaluták iránt rendszerint megnő az érdeklődés.

A WienerAI pedig igen szerencsés helyzetben van, hiszen sokkal több, mint egy menő token.

érme

A WienerAI ökoszisztémájának fő eleme az „Új Szilícium-völgy” disztópikus felépítésű, elképzelt világa. Ez a projekt tulajdonképpen egy szerencsétlen baleset folyománya.

Történt ugyanis, hogy „az Építész” fogta magát, és létrehozott egy mesterséges intelligenciát.

Ez eddig szép és jó, de meglepetésére egy kibernetikus lény született az ötletéből, mely gyakorlatilag egy hotdogos robotkutyára hasonlít.

Ez a játékos sztori még inkább csábít az ICO-ban való részvételre, és a projekt még remek funkciókat is kínál mellé.

A WienerAI az Ethereum blokkláncán telepedett meg egy ERC-20 szabványú érmeként. Ez lehetővé teszi, hogy a projekt kompatibilis legyen a blokkláncban elérhető több száz decentralizált alkalmazással és kriptóval, és ezáltal sokoldalúbbá és hozzáférhetőbbé váljon.  

Ez a mém projekt egy praktikus lekötési mechanizmust is bevezet, hogy motiválja az érmetulajdonosokat.

Az, aki megvásárolja a WAI-t, a WienerAI natív érméjét, és leköti, a cikk írásakor, kedd délelőtt 1340%-os APY-t érhet el.

Ez az innovatív lekötési megközelítés megnyerte magának a támogatókat, akik már több mint 772 millió WAI tokent stakeltek.

érme

A projekt viccesen csak kolbászhadseregnek nevezi közösségét, akiket a humor erejével nyer meg.

 Vásárold meg a WienerAI-t most 

Bemutatkozik a WienerAI tokenomikája és előértékesítése

A kutyás témát népszerűsítő WienerAI jövőképében a mesterséges intelligencia nem csak egy eszköz, hanem egy szeretett társ is.

A projekt tokenomikája arra épít, hogy a mém érmék piacának első számú mém érméje váljon. Nézzük, milyen stratégiai elosztást választott a csapat a WAI tokenek esetében!

A 69 milliárdnyi WAI érme 30%-át az ICO-ra költik. Az előértékesítéshez csatlakozók egy szuper alacsony árat kapnak.

További 20%-ot lekötési jutalmakra szánnak, és ezzel azokat jutalmazzák, akik a WAI érméiket lekötik a hálózat működésének támogatására.

A tokenekből további 20%-ot raknak félre a közösségi jutalmakra, illetve szintén 20% kerül a marketinghez, hogy tartalomkészítéssel és egyéb  támogató tevékenységekkel motiváljanak az elkötelezettségre. Így válhat a WienerAI egyre ismertebbé és elfogadottabbá.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Végül van még 10%, melyet a decentralizált, és a központi tőzsdéken való likviditás biztosítására fordítanak.

A WienerAI ICO-ja egy szuper egyedülálló lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy kedvező áron vehessenek a WAI tokenekből, még jóval a tőzsdei jegyzések előtt.

A projekt natív érméjének értéke kétnaponta növekedik, és a FOMO elhatalmasodásával eddig már több mint 639.000 dollárt gyűjtött össze. A lehetőség mindenki előtt ott áll a bekapcsolódásra.

 Vásárold meg a WienerAI-t most 

A projekt ütemterve nagy növekedést jelez 2024-re és azon túlra is

A WienerAI három fázisos ütemtervéből jól ráláthatunk a projekt növekedéssel kapcsolatos terveire.

Az első a szilárd megteremtésére fókuszál: tartalmazza a Sausage Army elindítását, az okosszerződések biztonsági auditjait és magát az ICO-t. 

A második fázisban végbemegy majd a projekt rendszerfrissítése annak érdekében, hogy növeljék a teljesítményét, és persze hogy életképes maradhasson.

Az utolsó fázis érinti a WienerAI érméjének jegyzését a legszínvonalasabb tőzsdéken. A projekt innentől kezdve válik láthatóbbá a szélesebb közönség számára, és ez jókora mértékű növekedést eredményezhet.

Csatlakozz te is a kolbászkutya hadseregéhez!

Amint láthatod, a WienerAI esetében minden adott ahhoz, hogy a kriptopiac következő csúcsérméje lehessen.

A WAI tokeneket ETH, BNB, MATIC, USDT, vagy bankkártya segítségével vásárolhatod meg. Ezt követően módod van a lekötésükre is a magas APY lehetőségekért.

Kapcsolódj az előértékesítéshez minél előbb, és élvezd a kedvező árú érméket. 

Csatlakozz az X/Twitter és a Telegram közösséghez is, hogy rendszeresen kaphass friss híreket!

 Vásárold meg a WienerAI-t most 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!