4 érme, amit ne hagyj ki 2024 májusában

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluták sebesen fejlődő világában az altcoinok a digitális valuta-ökoszisztéma kiemelkedő szereplőinek számítanak.

A kripto portfóliójukat diverzifikálni kívánó befektetők igen gyakran fordulnak az altcoinokhoz, hiszen a Bitcoinhoz képest egyedi előnyöket és újításokat kínálnak a számukra.

A kriptopénzpiac fejlődésével egyre fontosabb, hogy a befektetők alapos kutatást végezzenek, mielőtt lekötnék a tőkéjüket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


2024-ben az altcoinok térképén sok új versenyző tűnt fel, közülük emeljük most ki azt a négy legjobbat, amelyek a modern technológia, a közösségi támogatás, és a használhatóság erős egyvelegét kínálják. Ezek az altcoinok tehát a spekulatív nyereségen túl is adnak értékeket. 

A 4 érme kiválasztás során vizsgáltuk a fejlesztőcsapat hitelességét, a projekt biztonságát, hogy képes-e beilleszkedni a piaci trendbe, mekkora az elfogadottsági aránya, valamint, hogy benne rejlik-e a hosszú távú növekedés lehetősége.

Ezen túl fontos volt, hogy figyelembe vegyük a szabályozási környezetet is. Olvasd el elemzésünket, és dönts belátásod szerint, hogy közülük melyekbe fektetsz be a legszívesebben.  

Nézzük, mely úttörő ICO-k (Initial Coin Offering) és projektetk készülnek jelenleg a kriptopénzpiac újradefiniálására, melyek a legalkalmasabbak azok számára, akik a kivételes növekedési lehetőségeket keresik.

Azt megsúgjuk, hogy ezek a projektek (5thScape, eTukTuk, Smog, SpongeV2) szuper jutalmakat kínálnak a számodra.

5thscape – Ahol a VR találkozik a blokklánccal

A 5thscape már csak azért is egy ígéretes altcoin, mert rendkívül innovatívan közelíti meg a decentralizált pénzügyek (DeFi) világát.

Egy olyan blokkláncra építkezik, amely fókuszába helyezi a skálázhatóságot, a biztonságot és a zökkenőmentes tranzakcióáramlást.

A 5thscape a tranzakciók feldolgozása érdekében egy egyedi mechanizmust alkalmaz.

Biztonságos is, hiszen konszenzus algoritmusát úgy tervezték, hogy ne tudják megtámadni. A projekt elősegíti a problémamentes tranzakcióáramlást az egyes blokkláncplatformokon.

A 5thscape fejlesztőcsapata a kriptovaluták és a blokklánc-technológia területén hatalmas tudással rendelkező szakértőkből áll.

A csapattagok folyamatosan dolgoznak a frissítéseken és protokollok fejlesztéseken, a cél pedig az, hogy ezáltal a platform megőrizze a versenyképességét.

érme

A 5thscape DeFi terében a fejlesztők megoszthatják az alkalmazásaikat, mellyel új távlatok nyílnak meg az együttműködés és a fejlesztés előtt.

Piaci kapitalizáció tekintetében a 5thscape a közepes kapitalizációjú érmék közé sorolja magát, likviditását pedig több vezető tőzsde támogatja.

A virtuális valóságot és a blokkláncot ötvöző 5thScape előértékesítése igen szépen zajlik, ami hatalmas befektetői bizalmat jelez.

A 5SCAPE tokenek exkluzív hozzáférést adnak a VR-tartalmakhoz (pl.: játékok és szórakoztató programok), és digitális élményekkel kényeztetnek el minden érdeklődőt.

Az 5SCAPE token nem csak egy digitális eszköz, hanem egy befektetés is a VR-szórakozás fényes jövőjébe. A gyűjtés jelenleg 5,6 millió dollár felett szárnyal, és egy érme 0,00327 dollárt ér.

A 5SCAPE érme fix kínálattal, és a biztonságos Ethereum blokklánc integrációjával bír, így nagy növekedési potenciált rejt magában, hiszen a VR-technológia elterjedőben van.

Ha egy  erős technológiai alapon álló  altcoint keresel, akkor a 5thscape neked való. Mielőtt befektetsz, azt javasoljuk, hogy végezd el a saját kutatásaidat.

Kattints ide a 5thScape oldalának meglátogatásához

eTukTuk – Kripto zöld technológiával

A fenntartható közlekedési megoldásokra fókuszáló eTukTuk mixeli a környezetvédelmi innovációt és a kriptovalutákból eredő jövedelemszerzési modellt, egyedi rést teremtve ezzel a környezetbarát technológiák világában.

érme

Az MI kriptoprojekt, az eTukTuk már 3,2 millió dollárt gyűjtött az ICO-ján. Célja, hogy a megszokott tuk-tukokat elektromos változatokra cserélje le.

Itt nem áll meg, hiszen ki szeretné építeni a napenergiával működő töltőállomások hálózatát is a fejlődő országokban. Projektje már csak azért is ennyire menő, mert beleszőtte a mesterséges intelligencia technológiáját.

A platform sofőralkalmazása MI-t vesz igénybe ahhoz, hogy feltérképezze az optimális útvonalakat, és kijelezze az ideális töltési időket, mely által minimalizálhatja az akkumulátor fogyasztását.

Ezenkívül az MI a fejlesztőket is segíti abban, hogy eldönthessék a jövőbeni töltőállomások optimális helyét.

Az eTukTuk víziója megnyerte a felhasználókat, Twitter- közössége már 43,9 ezer tagból áll. Az ICO nagy sikerére való tekintettel az eTukTuk még ebben az évben megjelenhet a tőzsdéken.

Fektess be a projektbe BNB, USDT, ETH vagy bankkártya használatával. Cikkünk írásakor, hétfő délután 1 TUK token 0,0305 dollárt kóstál. 

Tekintsd meg az eTukTuk előértékesítését

Smog – Egy átlátható mém érme 

A Smog-nak egy egy tisztességes bevezetési stratégiája van, hiszen azonnal elérhetővé tették a decentralizált tőzsdéken. Ezzel a lépéssel a csapat megadta az egyenlő hozzáférést és a potenciális nyereséget minden felhasználó számára.

érme

A mém érmék jelenleg uralják a kriptotérképet, ez a szektor idén is friss, és hatalmas befektetési vonzerővel bír. 

A sárkányos, Solana-alapú Smog (SMOG), mely atomgyorsan meghódította a decentralizált tőzsdék (DEX) szívét, igen kimagasló választásnak tűnik. Natív érméjét, a SMOG-ot jelenleg 10%-os kedvezménnyel érheted el. 

Célozd meg nagy nyereményekkel kecsegtető airdropját is, mely a legjobbak közé repítheti. 

A Smog igyekszik híres elődjei, a Bonk és a Myro lábnyomát követni, illetve túltenni a SPONGE-on, amely 2 millió dollárról 100 millió dollárra, azaz az 50-szeresére növekedett.

Nézd meg a SMOG oldalát

SpongeV2 – Egy következő generációs mém érme P2E mechanizmussal és staking bridge megoldással

A SpongeV2 elődje népszerűségére épít, de olyan fejlesztéseket is tartalmaz, amely egyenesesn az egekbe repíthetik keresettségét és piaci jelenlétét.

A SpongeV2 minden vágya, hogy legyőzze a SpongeV1 100-szoros, 100 millió dolláros piaci csúcsát, és ennek érdekében megdobta az érmét egy kis plusz hasznossággal is.

A SpongeV2 egy ígéretes altcoin idén májusban, főleg a skálázhatósága és biztonsági jellemzői miatt.

Az alapjául szolgáló blokklánc egy olyan innovatív konszenzusmechanizmust használ, amely csökkenti a tranzakciós díjakat, miközben a tranzakciók feldolgozási sebessége villámgyors marad.

A SpongeV2 tehát egy skálázható, biztonságos, és alacsony tranzakciós költségekkel bíró projekt.

A Sponge V2 kitalált egy play-to-earn játékot, és még egy új stake-to-bridge technológiát is bevezet.

A Sponge V2 olyan neves kriptotőzsdéken szeretne megjelenni, mint a Binance és az OKX. 

Nézd meg a SpongeV2 ICO-ját

Következtetés

A mostani piacon a 5thScape, az eTukTuk, a Smog, és a SpongeV2 érdekes választási lehetőségeket kínálnak, és növekedési potenciáljuk is kiemelkedő.

Azoknak a befektetőknek, akik szeretnének tőkét kovácsolni a fellendülő piacból, érdemes megfontolniuk a fenti érméket.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!