A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

-

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket.

A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (SEC), hogy 12 alapjának Bitcoin ETF-hez jusson.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A beadvány szerint az Advantage, Asia Opportunity, Counterpoint Global, Developing Opportunity, Global Insight, Global Opportunity, Global Permanence, Growth, Inception, International Advantage, International Opportunity valamint a Permanence portfóliók a Bitcoin ETF-ekbe való befektetésen keresztül közvetve befektetési kitettséget szerezhetnek a legnagyobb kriptovalutából.

Morgan Stanley
Forrás: X

A Bitcoin ETF-be történő befektetések összegét „bizonyos korlátok” fogják limitálni.

A Morgan Stanley hozzátette, hogy a spot Bitcoin ETF-ekbe történő befektetés kockázata hasonló a mögöttes kriptovalutába történő közvetlen befektetés kockázatához.

„A Bitcoin ETF-be történő befektetések egy alapot kitesznek a fentiekben tárgyalt, a bitcoinnal kapcsolatos valamennyi kockázatnak, és egy alapot kitesznek az ilyen Bitcoin ETF-re jellemző kockázatoknak is” – áll a bejelentésben.

A Bernstein továbbra is pozitívan áll a Bitcoinhoz

A Bitcoin ETF-áramlás jelentős visszaesése ellenére a neves brókercég, a Bernstein továbbra is pozitívan áll a legnagyobb kriptopénzhez, kitartva a rendkívül optimista 150.000 dolláros Bitcoin árfolyamcélja mellett, amely a cég várakozásai szerint jövőre megvalósul.

A Bernstein véleménye szerint a Bitcoin ETF-ek közelmúltbeli kiáramlási hulláma csak egy átmeneti szünet, ami azt jelenti, hogy az elemzőknek nem szabad túlzottan sokat levonniuk belőle.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Miért uralja az USDT a stablecoin piac 70%-át?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!