Az első cross-chain kutyás mém érme lehet a következő 1000x érme

-


Vendégbejegyzés


A befektetők sietnek, hogy még időben elcsípjék a multi-chain mém érme előértékesítését, melynek gyűjtése jelenleg meghaladja a 11 millió dollárt.

Az április 8-án induló DOGEVERSE ICO-ja egyébként mindössze két hét alatt érte el a a 8,83 millió dolláros soft cap értéket, ami nagy szó.

Ez a villámgyors pénzgyűjtés tükrözi a Dogeverse népszerűségét, ami nem csoda, hiszen ez a projekt bocsátja ki az első multi-chain mém érmét, és ehhez méltóan nagy hype övezi az útját.

A Dogeverse előértékesítése szinte szárnyal a tőzsdei bevezetése előtt

A blokklánc technológiát és a mém kultúrát egyesítő Dogeverse ICO-ja igazán forró.

A soft cap cél mellé pipát tehet, de hátra van még egy újabb nagy mérföldkő, a 17 002 500 dolláros hard cap teljesítése.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek eléréséig még nagyjából 6 millió dollár van hátra, és egyben ez a befektetők végső esélye, hogy még ennyire kedvezményesen meg tudják ragadni a DOGEVERSE-t.

A projekt egyébként igen erősen startolt, és mivel csupán egy hét alatt 1 millió dollárt gyűjtött össze, sebesen átnyargalt az ICO soron következő fázisára.

Az ICO megmaradt fordulói legkésőbb június 11-én zárják a kapuikat, és további 200 milliárd tokent tárnak fel a tőzsdén a nyilvánosság elé.

DOGEVERSE

Az ICO-ban igen könnyű részt venni, hiszen az érdeklődők akár ETH-val, USDT-vel vagy bankkártyával is vásárolhatnak DOGEVERSE-t.

Mire megjelenik ez a cikk, az ICO jelenlegi szakasza, melyben 1 érme 0,000302 dollárt ér, már véget ér, és a következő során már mélyebben a pénztárcába kell nyúljunk. 

Megindult a visszaszámlálás a Dogeverse piaci színre lépéséig, és a gyűjtés erőteljes ritmusából jól kiolvasható, hogy a befektetők kedvelik ezt az igen hasznos mém érmét

DOGEVERSE

A Dogeverse egyértelműen szeretné megédesíteni a felhasználói életét, és ezért egy staking programot is tálal a számukra.

Ennek során az érmék 10%-át osztják szét, és évi 100%-os hozamot is el lehet vele érni. Mindez arra ösztönzi a befektetőket, hogy hosszú távon tartsák az érméiket, ennek folyománya pedig a projekt ökoszisztémájának stabilizálása.

Azonban fontos megjegyeznünk, hogy ez az azonalli érmelekötés csak Ethereumon lehetséges.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

A Dogeverse a cross-chain technológiájával biztosítja maga számára a dicső jövőt 

Az eddig megszokott gyakorlattól eltérően a Dogeverse multi-chain kriptovalutaként világlik ki.

Összesen hat blokklánc hálózaton működik, ezek az Ethereum, a BNB Smart Chain, a Polygon, a Base az Avalanche és a Solana.

A többláncos felállás egy sokoldalú és kompatibilis érmévé varázsolja a Dogeverse-t, és ezáltal szélesebb közönséget vonzhat be.

A Dogeverse fókuszában Cosmo, egy szupernóvából született kutyakarakter áll, mely különböző univerzumokon utazhat át. Ez a bájosan kalandos történetmesélő ív nagyon vonzó a kreativitást szerető mém rajongók számára.

Ugyan a mém érmék sok esetben volatilisek, a Dogeverse többláncú felépítése, és az egyes platformok közötti kompatibilitása nagy mértékben csökkentheti a piaci ingadozásokat.

Ezen túl vonzerejét tovább emeli a környezetbarát konszenzusmechanizmus és a felkínált staking lehetősége.

A Dogeverse ICO-ja átélt egy jelentős kriptopiaci eseményt, mégpedig a Bitcoin április 20-ai  feleződését.

Ráadásul még függőben van az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) döntése is az Ethereum tőzsdén kereskedett alap (ETF) kérelmekkel kapcsolatban.

Ezek olyan események, amelyek nagy mértékben formálhatják a Dogeverse-hez hasonló mém érmék jövőjét, és befolyásolhatják a következő hónapok piaci trendjeit.

A Dogeverse újító többláncos ötletével és bivalyerős ICO teljesítményével hatalmas érdeklődést keltett

Látogasd meg a Dogeverse előértékesítését

A Dogeverse varázslatos tokenomikája és hosszú távú ütemterve

A DOGEVERSE érmekészletét (200 000 000 000 000) egymástól eltérő kategóriákra osztja: 15% kerül az előértékesítésre, 10% a stakingre, 25% a projekt tőkéjére, 10% a likviditásra, 25% a marketingre, 10% az ökoszisztéma alapokra és végül 5% a tőzsdére.

A Dogeverse ütemtervének zászlaján a növekedés áll. Az 1. és 2. fázis már befejeződött, de hátra van még 3 új fázis, melyben sor kerül többek között a CoinMarketCap és a CoinGecko jelentkezésre, az első CEX és DEX listázásra, de természetesen folytatódnak a marketingkampányok, és a közösség ösztönzése is.

Ez a stratégiai terv szépen bemutatja a projekt hosszú távú jövőképét.

Fokozódik a Dogeverse körüli hype

A Dogeverse multi-chain felfogása felkavarta a közösségi médiaplatformok állóvizét. A projekt X-fiókjának bejegyzései több tízezres nézettséget produkálnak.

Persze a projekt hivatalos Telegram-csoportja is aktív, és naponta több száz új feliratkozót köszönthet. Az érdeklődést az a tény is növelte, hogy a Coinsult vezető könyvvizsgáló cég jó eredménnyel vizsgálta be a Dogeverse okosszerződéseit.

A népszerű kriptobefektető, Jacob Bury a közelmúltban azt találta nyilatkozni, hogy szerinte a DOGEVERSE akár 100-szoros növekedést is elérhet, és mindenképp a legjobb kriptók egyike, amelybe érdemes befektetni. Hasonlóan pozitív meglátása van a projektről Roshawn Silva elemzőnek is.

A Dogeverse-t olyan vezető médiaplatformok is támogatják, mint a 99Bitcoins YouTube-csatorna, vagy a 11,6 ezer feliratkozóval rendelkező TodayTrader.

Ez utóbbi szerint ez az új multi-chain mém érme akár 1000-szeresére is ugorhat a bevezetése után.

A projektről olyan népszerű iparági kiadványok is írnak, mint a CryptoPotato, az Investing.com, a CoinGape és a Cointelegraph.

A nagy nyilvánosság előtt való szereplés, a különleges felhasználási esetek és a korai lendület ideális feltételeket teremt a várva várt tőzsdei bevezetéshez.

Ha szeretnéd kihasználni a kedvezményes árat, gyorsan kell cselekedned. Kövesd a Dogeverse friss híreit az X-en vagy a Telegram-csoportjában

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!