Lehet, hogy a Raboo jobb kripto a Litecoinhoz és a Filecoinhoz viszonyítva?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac már évek óta a fékezhetetlen innovációk táptalaja, de egyik sem volt olyan magával ragadó, mint a Raboo (RABT).

Míg a Litecoin árfolyama csökken, a Filecoin pedig bukdácsol, a Raboo azt ígéri, hogy megváltoztatja a játékmenetet.

Az egymillió dolláros AI-alapú előértékesítéssel és zseniális funkciókkal rendelkező first-mover előnye továbbra is felkelti az intézményi befektetők és a piaci szakértők érdeklődését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Valóban a Raboo a legjobb kripto, amibe érdemes befektetni, vagy csak a legújabb múló hóbort? Derítsük ki!

A Raboo (RABT) megállja a helyét a gravitációt meghazudtoló előértékesítési teljesítményével

A Raboo az innovatív funkcióival és a közösségre való összpontosításával minden más mémprojekt számára új mércét állított fel.

Ez az inkluzivitás segítette előértékesítését, hogy gravitációt megdöntő előértékesítési teljesítményt érjen el.

A tapasztalt befektetők felismerik az ICO-kban és az előértékesítésekben rejlő jelentős hozamlehetőségeket, és ez alól a Raboo sem kivétel.

A lényege szerint a RABT ötvözi az AI és a mémérmék legjobbjait.

A közösségre való összpontosítása nyilvánvaló az újszerű Social-Fi platformban, amelynek célja, hogy a felhasználókat a tartalmaikért ösztönözze, ugyanakkor elősegítse a közösségi részvételüket.

Az elemzők optimisták a RABT jövőjét illetően, és 100-szoros növekedést jósolnak, mivel az előértékesítés során a legjobb kripto, amibe érdemes befektetni.

A Raboo lehetőségeibe vetett bizalom érezhető, mivel a Raboo átlépi az 1 millió dolláros előértékesítési felső határt, miközben több ezer lelkes befektetőt vonz a harmadik szakaszban csábító 0,0042 dollárért.

raboo
Forrás: X

A Litecoin (LTC) árfolyama negatív 30 napos változásokkal fogyatkozik

Miközben a Bitcoin továbbra is a digitális arany, a Litecoin tovább szilárdítja pozícióját, mint a „digitális ezüst„.

Raboo
Forrás: coingecko.com

A változó piaci dinamika azonban az elmúlt napokban árnyékot vetett a Litecoin jövőképére és árfolyamára.

Pár nappal ezelőtt a Litecoin árfolyama esésnek indult, miután több mint 600 ezer LTC token került újra forgalomba.

A CTFC kiemelte az LTC-t, mint árucikket a Kucoin pénzügyi hűtlen kezelésével kapcsolatos, folyamatban lévő jogi huzavona során, ami rontja a befektetők jövőképét.

Az ezt követő visszaesés ellenére a Coinbase készpénzzel kiegyenlített Litecoin határidős kontraktusainak bevezetése körüli várakozás további optimizmust adott a piacnak.

E történelmi mérföldkő tükrözi azt az intézményi érdeklődést, amelyet a Litecoin (LTC) a CME Bitcoin határidős ügyletek 2017-es bevezetése után tapasztalt.

Egyes elemzők még 400%-os emelkedést is jósoltak a közeljövőben, de a Raboo továbbra is az innovatív DeFi jövőjeként élvez elsőbbséget.

A Filecoin (FIL) fellendülés jelét mutatja, de szabályozási problémával néz szembe

A Filecoin (FIL) fontos küldetéssel indult: „az emberiség legfontosabb információinak tárolása”.

Raboo
Forrás: coingecko.com

Egy decentralizált peer-to-peer hálózat az adatok tárolására és elosztására.

A tavalyi viharos piaci körülmények ellenére a Filecoin figyelemre méltó fejlődést ért el. A Filecoin és a Lockheed Martin Space együttműködésének köszönhetően az InterPlanetary File System (IPFS) űrbeli telepítése megtörtént.

A protokollt azonban tragédia sújtotta, miután a kínai rendőrség 23 millió dollár pénzügyi hűtlen kezelés miatt vizsgálta meg a Filecoin csapatát.

A FIL ennek ellenére továbbra is jó kilátásokkal rendelkezik, az elmúlt hét napban 7,15%-os emelkedéssel.

A befektetők bizalma a projekt iránt azonban megingott. E viharos idők közepette a Raboo folyamatos fejlődése és stratégiai ajánlatai aláhúzzák a vállalat rugalmasságát és potenciálját, hogy a változékony kriptopiacon is boldoguljon.

Következtetés: Raboo a legjobb kripto, amibe érdemes befektetni?

A kriptopénzpiac az ingadozások és a kiszámíthatatlanság fellegvára. A Litecoin (LTC) és a Filecoin stabilitást és történelmet kínál, de a közelmúltbeli visszaeséseik megijesztették a befektetőket.

A Raboo (RABT) AI-alapú megközelítése és lenyűgöző előértékesítési teljesítménye ezzel szemben jelentős ígéretet hordoz a mai piacon.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!