Az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) tovább erősödnek

-


Vendégbejegyzés


Megkezdődik a verseny, hiszen négy neves kriptopénz, nevezetesen az ETFSwap (ETFS), a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) harcol az iparág legnagyobb és legtöbbet emlegetett kriptopénzéért.

Az ETFSwap (ETFS), a jelenleg előértékesítésben lévő, hasznossággal teli kriptopénz vonzerőt és figyelmet szerzett a legjobb bálnák és kripto befektetők körében, akik feltűnően jelentős mennyiségű és összegű ETFSwap tokeneket vásárolnak fel, felkészülve arra, ami jönni fog.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez számos vezető kriptoelemző figyelmét felkeltette, akik most azt prognosztizálják, hogy az ETFSwap (ETFS) a következő 1000x kripto gyöngyszem lesz a bevezetéskor.

A Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) az ETFSwap mögé szorulnak

Történetileg a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) három népszerű kriptopénz, amelyek jelentős és észbontó árfolyam-emelkedésekről ismertek, amelyek tömeges számú kripto befektetőt vonzottak a közösségeikbe.

A Solana (SOL) kezdetben 2020 áprilisában lépett a tőzsdére az első coin offering (ICO) révén, ahol a SOL-t tokenenként 0,95 dollárért kínálták.

A Solana (SOL) azonban a bevezetést követően gyorsan megsokszorozódott. Az árcsúcson minden idők legmagasabb, 260 dolláros árfolyamán kereskedtek vele, és a vezető kriptotőzsdéken több mint 250%-os megtérülést ért el.

A Shiba Inu (INU), a valódi Shiba Inu kutya alapján készült mém kriptopénz sok dollármilliomost hozott létre, miután a 2021-es bikaciklusban egy figyelemre méltó bikafutást produkált.

Összehasonlításképpen, a korai befektetők több mint 1.000.000%-os megtérülést kaptak, ami azt jelenti, hogy a SHIB-be történő kezdeti 100 dolláros befektetés az induláskor 1,6 millió dollárrá vált a legmagasabb árfolyamcsúcson.

A Dogwifhat (WIF) is elképesztő futást produkált, 0,0677 dolláron indult, és 4,85 dolláros történelmi csúcsot ért el.

A mém érme egy népszerű internetes mémre épült, amely egy kalapot viselő kutyát ábrázolt, és ahogy a Solana bikázása folytatódott, úgy nőtt a Dogwifhat (WIF) is.

Végül a Binance és a Robinhood listájára is felkerült, és ezzel a piaci tőkeérték alapján a top 5 mém érme közé emelkedett.

Míg ezek hatalmas sikerek a fenti tokenek számára, a dolgok drasztikus fordulatot vettek ezeknek a régi kriptólovaknak, mivel a bálnák és a top kripto befektetők a relatív újonc, az ETFSwap mellett verték fel a sátraikat.

E bálnák felismerték annak hatalmas felfelé ívelő potenciálját, és kihasználták a kriptopiacok jelenlegi ETF-hullámát és narratíváját.

A közelmúltban a Solana (SOL) és a Dogwifhat (WIF) rallyból biztosított nyereséggel rendelkező kriptobálnák és befektetők a nyereség jelentős százalékát az ETFSwap (ETFS) tokenek előértékesítésben történő megvásárlásába forgatták.

Kétségtelen, hogy a színpad készen áll arra, hogy az ETFSwap (ETFS) masszívan terjedjen, meghaladva a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) által felállított árpreferenciát.

A jelenlegi ETF- és tokenizációs narratíva mellett, ami garantáltan hatalmas sikerré teszi az ETFSwap tokent a bevezetéskor, az ETFSwap (ETFS) rengeteg felhasználási esetet kínál a felhasználóknak, és egy decentralizált platformot, amely többféle választási befektetési lehetőségnek ad otthont a kriptoiparban.

A kripto befektetők és az ETFSwap (ETFS) felhasználói mostantól tokenizált valós eszközökkel (RWA) kereskedhetnek a decentralizált platformján.

Ez egy nagy dolog a kriptoterület számára, mivel az ETFSwap (ETFS) élen jár a befektetők számára nyereséges és a mindennapi felhasználók számára korlátozások nélküli innovatív megoldások kiszolgálásában.

ETFSwap

 

Az ETFS győzelmet arat, ahogy a kriptobálnák leteszik a voksukat

Az ETFSwap első dobása az előértékesítés 1. szakaszában masszív vásárlásokat regisztrált a kriptobálnák, a befektetők és a kiskereskedők részéről egyaránt.

A közel több mint 30 millió megvásárolt token és a folyamatos vásárlással az ETFSwap (ETFS) közel áll ahhoz, hogy megdöntse a natív tokenjének előértékesítési rekordját, amelyet jelenleg 0,00854 dollárért árulnak.

Az ETFSwap előértékesítésének következő szakaszában, amelyben az ETFS token 0,01831 dolláron fog kereskedni, az 1. szakasz korai befektetőinek kedvez, akik kihasználták az alulértékelt token árát.

Tehát az új befektetők számára még mindig fennáll a lehetőség, hogy kihasználják az alulértékelt vásárlások előnyeit az előértékesítés 1. szakaszában, amely a cikk írásának időpontjában 10 nap múlva ér véget.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!