A kripto szakértők is szemmel tartják ezt az új GambleFi platformot

-


Vendégbejegyzés


Ugyan még csak röpke két hete listázzák a Solana legfrissebb GambleFi tokenjét, a Mega Dice-t (DICE), mégis az ICO-ja már több, mint 600 000 dollárnyi befektetést hozott a csapat konyhájára.

Emlékezzünk vissza: a Mega Dice 2023-ban debütált a világ első engedélyezett kriptokaszinójaként, és a méltán a népszerű üzenetküldő alkalmazáson, a Telegramon keresztül nyitható meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azóta mintegy 50.000 játékos regisztrált a felületére, és emelte fel olyan magasra, hogy a GambleFi szektor jól csengő nevévé váljon.

A rivális vállalkozások előtt nagyszerű példává vált, akik nem voltak restek, útjára bocsátották saját konkurens iGaming botjaikat a Telegramban, a legismertebb közülük talán a TG Casino.

A Mega Dice szórakoztató honlapja több mint 4500 nyerési eséllyel ajándékozza meg a kedves felhasználóit.

Köztük megtalálhatjuk a klasszikus játékokat (nyerőgépek, rulett, blackjack) de sportfogadási felületén képviselteti magát több mint 50 sportág és esport-ra is van lehetőség. 

A fogadóiroda népszerűségét bizonyítja, hogy jelenleg havonta átlagosan 50 millió dollárnyi tétet szed be a mintegy 10 000 aktív felhasználótól.

A számok nem hazudtak, és elemzésükkor a fejlesztők úgy gondolták, épp itt az ideje elindítani a Mega Dice előértékesítését.

A kaszinó megtervezte saját kriptóját, a DICE-t, mely egy tökéletesen új szintre emeli az online kaszinó megannyi szolgáltatását.

A platform játékosai a DICE-ből költhetnek a játékok űzésére, de akár a kifizetéseket is ebben a kriptonemben fogadhatják. Ráadásul a DICE megannyi előnyhöz is juttathatja a felhasználókat az ICO során, és még azon is túl.

GambleFi

A korai befektetők az előértékesítés startja után villámgyorsan felmérték a projektben rejlő potenciált, és annak kezdetétől számított 24 órán belül mintegy 300 000 dollárt adtak bele a Mega Dice gyűjtésébe.

Nézd meg a DICE előértékesítését

Mega Dice: Páratlan GambleFi jutalmak, amerre csak nézünk

A DICE kínálatát 420 millió tokennél húzták meg. Ennek 35%-át az az ICO-ra szánják, mely során az érme jelenlegi ára 0,069 dollárra rúg.

A tematika az, hogy az első összegyűjtött 1 millió dollár után (14,7 millió eladott token) az ár fokozatosan, szakaszról szakaszra emelkedik majd.

Tehát az az ár, amit ma a DICE mellett látsz a honlapon, bizonyosan a legalacsonyabb ár, amiért megveheted. Aztán amint megjelenik a tőzsdén, értékemelkedésének csak a csillagos ég szabhat határt.

Nem vagy egy nagy játékos, de szeretnél részesülni a projekt pénzesőjében? Szerencséd van, hiszen a Mega Dice-vel így is kereshetsz pénzt.

Amennyiben vásárolsz az érméből, és lekötöd őket, szép summájú passzív jövedelmet teremthetsz magadnak.

Amint azt a projekt whitepaper-jéből megtudtuk, a teljes kínálat 10%-át félreteszik lekötési jutalmakra.

A Mega Dice világos tervekkel rendelkezik a jövőre nézve, és a tokent beleszőve a kaszinó hűségprogramjába, nagyvonalú jutalmakat kínál a natív érmével szerencsét próbáló játékosoknak.

Sőt, ezen kívül a jövőben lehetőséget nyújt majd exkluzív versenyeken való részvételre, és VIP-élményekkel is megajándékoz.

A kaszinó már azt is bejelentette, hogy a jövőben visszavásárlási és égetési programot is indít.

Ez azt takarja, hogy a Mega Dice időről-időre felvásárolja a tokenek bizonyos részét, és elküldi őket olyan pénztárcáknak, amelyek csak tokeneket képesek fogadni.

Ezzel az eljárással jelentősen apad a forgalomban lévő kínálat, ami növeli a szűkösséget és valószínűleg felemeli az érme értékét.

A DICE ütemterve egészen elragadó. Ha egy igazán forró érmét keresel a gyorsan fejlődő GambleFi szektorban, megtaláltad: egy már bizonyított márka áll mögötte, igazságos tokenomikával, erős alapokkal és az iGaming-en túli hasznossággal.

Látogasd meg a DICE ICO-ját

A Mega Dice airdropja egészen lenyűgöző

Végül meg kell osszuk az olvasóval, hogy a Mega Dice rendez egy szuper nyereményesőt is egy 2,25 millió dolláros airdropon keresztül, mely három szezonból áll.

Az airdropok egyenként 750 000 dollár értékben ajándékozzák meg a résztvevőiket. Ahhoz, hogy részt vehess az 1. évadban, május 3-ig 5000 dollárt vagy annál többet szükséges feltenned. A maximális airdrop-nyeremény résztvevőnként 37 500 dollárra is rúghat.

GambleFi

A csapat itt nem áll le az izgalmas ajánlatokkal, hiszen a játékosokat early bird bónuszok, limitált kiadású NFT-k és egy ajánlóprogram is várja.

Ez utóbbi a játékosoknak 10%-os részesedést ígér minden általuk ajánlott, és regisztrált új játékos kezdeti befektetéséből.

Mivel a DICE-nek számtalan használati esete van, érthető, hogy a GambleFi befektetők szinte rajonganak a Solana-alapú Mega Dice projektért.

Bizony ez egy erős versenyzőnek számít, mely középtávon komoly nyereséget érhet el.

Kövesd a Mega Dice token és kaszinó híreit az X/Twitteren és a Telegramon.

Csatlakozz az előértékesítéshez most a Mega Dice honlapján

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!