Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

-

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet.

Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501 dollárt. A kriptoeszköz 9,4%-os emelkedést ért el az előző napi 0,00002266 dolláros mélypontról.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bika piac hatására a Shiba Inu-nak sikerült visszaszereznie a héten elszenvedett összes veszteséget, és most pozitív heti teljesítményt mutat.

A 0,00002501 dolláron kereskedve a Shiba Inu lenyűgöző, 20,76%-os nyereséget könyvelhetett el a szerdai 0,00002071 dolláros mélypontról, amely a közelgő új fejlődéseket fogja követni.

Shiba Inu
Forrás: CoinGecko.com

A BTC bálna felhalmozási hatása

A május 1-jei piaci zuhanás után a befektetők bizalma gyenge volt.

Május 3-án azonban a Bitcoin bálnák 2.802.500.000 dollárt injektáltak a piacra, mivel 59.000 dolláros átlagáron vásárolták meg a BTC dipet, 47.500 tokent halmozva fel egy nap alatt.

Ezután a Bitcoin árfolyama 63.566 dollárra szökött fel, felélénkítve a piaci hangulatot.

Míg a Bitcoin értéke mindössze 5%-kal áll vissza, addig az olyan mémérmék, mint a Shiba Inu kétszámjegyű százalékos nyereséget könyvelhetnek el.

A Shiba Inu blokkláncán, a Shibariumon befejeződött a hard fork frissítés, ami minden eddiginél gyorsabb tranzakciókat és kiszámíthatóbb tranzakciós díjakat hozott a közösségnek.

Japán listázása és masszív Shiba Inu égetése

A Shiba Inu globális árfolyama ráadásul a Binance Japan SHIB/JPY párjának bevezetését követően világított fel, ami lehetővé teszi a japán kriptórajongók számára, hogy a SHIB-et a saját helyi valutájukkal kereskedhessék.

A Shiba Inu több mint 300%-kal 0,00011 dollárra emelkedett röviddel a tőzsdén való bevezetés után.

Az olyan tőzsdék, mint a Kraken, szintén új margin kereskedési párokat vezettek be a SHIB számára a platformjukon.

A Robinhood tőzsde egy nagy Shiba Inu token vásárlással szembesült a bálnák részéről, ahol egyetlen bálna 1,75 trillió $SHIB tokent halmozott fel több mint 40 millió dollár értékben.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezenkívül a Shiba Inu vásárlások a PayPal segítségével több millió amerikai lakos számára nyíltak meg, ami azután vált lehetővé, hogy a héten a kriptofizetési processzor MoonPay partnerségre lépett a PayPal-al.

Az On-Chain elemzései szerint több mint 65.000 Shiba Inu tárcacím 733 trillió SHIB tokent tartalmazott, és az alacsony érték ellenére nyereséges volt.

A másik ok, ami miatt a token ára felfelé ível, a Shiba Inu égési arányának elképesztő, 1009%-os megugrása az elmúlt 24 órában, amikor 29,11 millió SHIB-et semmisítettek meg.

A token égetési arányának ez a jelentős növekedése arra szolgál, hogy a token kínálatának csökkentésével javítsa a SHIB gazdasági aspektusait.

E jelentős SHIB fejlemények együttesen megerősítették a masszív emelkedő tendenciáját a héten.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!