Dogecoin ár előrejelzése: Új Ethereum token emelkedik 2000%-ot, ahogy a DOGE ára összeomlik

-


Vendégbejegyzés


Az új Ethereum ERC-20 token ETFSwap (ETFS) bevezetése óta több mint 2000%-kal megugrott az értéke.

Mindez egy olyan időszakban történik, amikor a legjelentősebb mémérme, a Dogecoin (DOGE) árfolyama jelentős csökkenést mutat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogecoin (DOGE) lejtmenete várhatóan nem fog egyhamar véget érni, a CrediBULL kriptoelemző pedig megosztotta medvés várakozásait a mém érmével kapcsolatban.

A Dogecoin (DOGE) még akár 0,05 dollárig is csökkenhet.

A CrediBull Crypto egy X (korábban Twitter) bejegyzésben magyarázta el, hogy szerinte a Dogecoin (DOGE) akár 0,05 dollárig is leeshet.

Azt mondta, hogy a legjelentősebb mémérme még akkor is erre az árszintre fog esni, amikor a Bitcoin (BTC) 100.000 dollár felé mozdul.

Elmondása szerint a Bitcoin valószínűleg elszívja majd az összes likviditást az olyan mémérmékből, mint a Dogecoin, ahogy felemelkedik erre az árszintre.

A Dogecoin (DOGE) ezért nem fog elegendő likviditást látni ahhoz, hogy bármilyen emelkedő tendenciát fenntartson, és ehelyett további áreséseket fog tapasztalni, amíg le nem esik akár 0,05 dollárig.

Mindeközben a kripto befektetőknek óvatosnak kell lenniük a Dogecoin esetlegesen hamarosan bekövetkező megkönnyebbülést hozó pumpájával kapcsolatban, mivel a CrediBull Crypto szerint ez rövid életű lesz.

Úgy tűnt, hogy az elemző annyira biztos ebben a történetben, hogy egy újabb X bejegyzésben kijelentette, hogy shortolni akarja a legjelentősebb mém érmét, de megvárja, hogy a long ajánlatok beteljesüljenek, mielőtt ezt megteszi.

Az elemző medvés várakozásaiban azonban van egy jó hír is, mivel arra számít, hogy a Dogecoin (DOGE) végül 1 dollárra emelkedik.

A Dogecoin (DOGE) jelenleg 0,13 dolláron kereskedik, az 1 dollárra való emelkedés 600%-os árfolyamnövekedést jelent a mémérme számára.

A kripto befektetőknek dönteniük kell, hogy ilyen hozamot érdemes-e várni, vagy jobb, ha átállnak egy olyan kripto tokenre, mint az ETFSwap (ETFS), amely már több árfolyamnövekedést könyvelhetett el, mint amit a Dogecoin (DOGE) potenciálisan tapasztalhat.

Pav Hundal, az ausztrál Swyftx tőzsde vezető elemzője ráadásul nemrég arra figyelmeztetett, hogy kockázatos arra fogadni, hogy a Dogecoin (DOGE) 1 dollárra emelkedik.

Részletezte, hogy a legjelentősebb mémérme nem biztos, hogy eléri ezt a szintet, mert néhány befektető a legutóbbi bikafutás csúcsán vásárolta a kriptotokent, és arra várnak, hogy biztosítsák a nyereséget, amint a Dogecoin (DOGE) új történelmi csúcsot (ATH) ér el.

Dogecoin

Az Ethereum-alapú ETFSwap (ETFS) nem szenved hiányt a likviditásban

A Dogecoin (DOGE) alapot képező ETFSwap (ETFS) a Dogecoin (DOGE) alaptól eltérően több mint elegendő likviditással rendelkezik ahhoz, hogy fenntartsa a bikás lendületét.

Az ETFS az ETFSwap natív tokenje, egy olyan decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely tokenizálja a tőzsdén kereskedett alapokat (ETF), és lehetővé teszi a láncban történő kereskedést.

Az eszközök tokenizációja az előrejelzések szerint egy trillió dolláros piaccá válik, így várhatóan több milliárd dollár áramlik majd az ETFSwap platformba az ETFS tokenen keresztül.

Sőt, az ETFSwap (ETFS) már most is lenyűgöző mennyiségű likviditás áramlik az ökoszisztémájába a folyamatban lévő előértékesítésen keresztül.

Az előértékesítés 1. szakaszában több mint 48 millió ETFSwap (ETFS) tokent adtak el, és ez a szám gyorsan növekszik.

A kripto befektetők azt mondják, hogy az Ethereum alapú ETFS token az ő meggyőződésük, mivel az értéke az égbe szökött, több mint 2000%-kal ugrott meg az indulás óta.

Érdekesség, hogy ez a 2000%-os emelkedés úgy tűnik, hogy csak a kezdet, mivel a kripto szakértők szerint az Ethereum token akár 5 dollárra is emelkedhet. Az erre az árszintre való emelkedés 58 800%-os árnövekedést jelent a jelenlegi 0,00854 dolláros árához képest.

Ez magyarázza, hogy egyes Dogecoin (DOGE) tulajdonosok, akik az ETFSwap (ETFS) alapba forgatták pénzeszközeiket, miért tartják jobb játéknak a kriptotokent, mint a legelső mémérmét.

Azoknak, akik még mindig meg akarják vásárolni az ETFSwap (ETFS) tokent a folyamatban lévő előértékesítés 1. szakaszában, gyorsan meg kell tenniük, mivel ez a forduló négy nap múlva véget ér.

Az ETFSwap ára megduplázódik, amint a token előértékesítés 2. szakasza megkezdődik, ami azt jelenti, hogy elveszíti a lehetőséget, hogy potenciálisan 581-szeres hozamot érjen el a befektetéseivel, amikor ez megtörténik.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!