A Solana hatalmas emelkedésre készül 1000 dollárig, a Solana ETF pletykák közepette

-

Az Ethereum ETF jóváhagyása körüli legújabb spekulációk nemcsak az Ethereum árfolyamát emelték meg, hanem a Solana mint potenciális ETF-versenyző iránt is felkeltették az érdeklődést.

A Solana azonban egy hónapos korrekciót követően ma 187 dollárig emelkedett, mielőtt kissé visszaesett volna.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Eközben neves kriptoelemzők úgy vélik, hogy hamarosan a Solana átlépi a 200 dollárt, majd néhány hónapon belül eléri az 1000 dollárt.

El fogja-e érni a Solana a 200 dollárt?

Altcoin Sherpa, egy neves kriptopénz elemző nemrég megosztotta meglátásait a Solana (SOL) árfolyamának pályájáról, különösen a 200 dolláros mérföldkő felé való emelkedéséről, majd spekulatív megfigyeléseket tett a lehetséges kimenetelről.

Sherpa elemzése szerint a SOL grafikonja kedvező feltételeket mutat, miután a közelmúltban enyhe csökkenést tapasztalt, ami egy újabb rövid távú rally potenciális beállítását jelzi.

solana
Forrás: X

Közben az RSI korábban 50 közelébe süllyedt, de most visszapattan, jelezve a lendület újbóli emelkedését.

Az ingadozás ellenére a grafikonok fenntartják az altcoin bikás előrejelzését. A SOL jelenlegi támaszszintje 175 dollárnál van, a kritikus ellenállási pont pedig 190 dollárnál.

Amennyiben a Solana áttöri a 188 dolláros küszöböt, az utat nyithat a további felfelé irányuló mozgás előtt, amely potenciálisan elérheti a 195 dolláros és végül a 200 dolláros szintet.

A Solana nagy célja az 1000 dollár

Egy másik kriptórajongó, Borovik hasonló bikás kilátásokat hangoztatva egy merész jóslatot tett a Solana (SOL) árfolyamával kapcsolatban, azt sugallva, hogy az Ethereum tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) jóváhagyása 1000 dollárig repítheti a Solana (SOL) árfolyamát.

solana
Forrás: X

Borovik szerint ezeknek az ETF-eknek a bevezetése jelentősen befolyásolhatja a szélesebb kriptopénzpiacot, különösen az olyan altcoinokra, mint a Solana.

A Solana spot ETF rövidesen érkezik

Daniel Yan, a Matrixport társalapítója kiemelte a Solana potenciális ETF-jelöltségét, párhuzamot vonva a történelmi piaci trendekkel.

Megemlítette, hogy a Bitcoin ETF jóváhagyása történelmileg az Ethereum iránti megnövekedett érdeklődéshez és befektetésekhez vezetett.

Yan arra utalt, hogy ha az Ethereum ETF jóváhagyást kapna, az hasonlóan növelné az érdeklődést a Solana iránt, ami potenciálisan árfolyam-emelkedést indíthatna el.

Yan azt tanácsolta, hogy az Ethereum helyett a Solanába való befektetést fontolják meg, mivel az ígéretesebb kereskedési lehetőség, nagyobb profitlehetőséggel.

Kiemelte, hogy a Solana piacán viszonylag kisebb a verseny, ami az Ethereumhoz képest nagyobb nyereség elérésének valószínűségét jelzi.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A PYTH nagyot zuhant a token feloldás során, de a bikák újra átvették az irányítást

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!