Milyen kriptovalutákat érdemes vásárolni az altcoin rally előtt, amelyet az Ethereum ETF jóváhagyása váltott ki?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon nagy a várakozás, mivel a főbb altcoinok, élükön az Ethereummal, a közelgő hullámzás jeleit mutatják.

A befektetőket érdekli, hogy mely tokenek fogják vezetni ezt a felpezsdítő fellendülést.

Nos, a játékváltozást hozó ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges zöld lámpájával a színpad egy kiterjedt rallyhoz van beállítva.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben mélyrehatóan bemutatjuk a legjobb teljesítményt nyújtók kiválasztását, ahogy a 2024-es bikafutás formát ölt.

A CYBRO a kripto bálna radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blast-on, amely egyengeti az utat a magas jövedelmek felé ezen az L2 blokkláncon.

A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stablecoinok számára, mint amit más L2 megoldások nyújtanak.

A CYBRO döntő szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak a legtöbbet kihozni ebből a kulcsfontosságú előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,02 dollárért futtatja, ami elképesztő, 66%-os kedvezmény a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 200%-os megtérülést biztosít.

Van egy pletyka, miszerint egy kriptobálna fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes készletnek mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalmakban, az exkluzív Airdropban, a piactéri cashbackben, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 200%-os hozamokért!

Az Ethereum árfolyammozgása erős, további emelkedés várható

Az Ethereum, a második legnagyobb kripto a piaci mérete alapján, az utóbbi időben megugrott az értéke.

Most éppen 3241 és 3888 dollár között ingadozik az ára. Az egy hét alatt jelentős, 28,44%-os, hat hónap alatt pedig 83,59%-os ugrással, az érme lendülete erős.

A következő kihívás ellen az érme 4.111 dollár körül rúgja a bőrt.

A meredek emelkedést és a magas, 79,77-es Relative Strength Indexet tekintve az Ethereum árfolyammozgása impulzív, ami további emelkedés valószínűségére utal.

A Toncoin árfolyamának áttekintése: Az emelkedő trend szüneteltetésének jelei

A Toncoin jelenleg 5,84 és 7,07 dollár között kereskedik, ami jelentős emelkedést mutat az elmúlt hat hónapban, 166,52%-os emelkedéssel.

Az elmúlt héten azonban enyhe visszaesés volt tapasztalható, amelyet 8,89%-os árfolyamváltozás jellemzett. Az utóbbi egy hónapban az árváltozás szerény, 2,94%-os volt.

Az érme a 10 napos és a 100 napos átlagár alatt mozog, ami 6,54 dollár, illetve 6,48 dollár.

Az RSI 39,02-es értékével és az alacsony, 11,26-os Stochastic értékkel az árfolyammozgás lassulni látszik, ami konszolidációra vagy potenciálisan további csökkenésre utal rövid távon.

A MACD szint szinte lapos, ami megerősíti ezt az oldalazó mozgást. A jelenlegi elemzés azt sugallja, hogy az árfolyam korrekciós fázisban van a közelmúltbeli emelkedés után.

A Sui érme elemzése: Volatilitás vezeti a piaci mozgásokat

A Sui árfolyama aktív volt, a közelmúltban 0,91 és 1,13 dollár között mozgott. Az elmúlt héten közel 18%-kal ugrott meg, de az elmúlt hónapban közel 20%-os esés volt tapasztalható.

Egy fél évre visszatekintve az árfolyam majdnem megduplázódott. A számokból kiderül, hogy az árfolyam a 10 és a 100 napos átlag felett van, ami egy általánosan pozitív tendenciára utal.

Az RSI, amely közel 56-os, a vételi és az eladási nyomás közötti egyensúlyra utal.

Az érme azonban úgy tűnik, hogy korrekcióban van, tekintve az elmúlt egy hónap árfolyamváltozását és a 10 napos átlag alatti jelenlegi tartományát.

A legközelebbi erős árfolyampont, amit elérhet, 1,23 dollár körül van, de ha esik, akkor 0,78 dollárnál találhat támaszt.

A Sei kripto folyamatosan emelkedik a volatilitás közepette

A Sei emelkedő pályán van, az árfolyama 0,45 és 0,59 dollár között mozog. Az elmúlt héten 18,55%-os emelkedéssel a Sei úgy tűnik, hogy impulzív mozgásban van.

Azonban az elmúlt hónapban az árfolyam 4,59%-kal lefelé csúszott. Ha az elmúlt hat hónapot nézzük, akkor 221,99%-os feltűnő emelkedés tapasztalható.

A jelenlegi momentummutatók, mint például az 55,50-es RSI, meglehetősen kiegyensúlyozott piaci dinamikára utalnak.

Figyeljük a legközelebbi ellenállás felé való lehetséges nyomulást a 0,67 dollárnál, mivel az érme potenciális lehetőséget mutat a nyereség kiterjesztésére, ha a pozitív trend fennmarad.

Következtetés

Az ETH, TON, SUI és SEI rövid távon kisebb növekedést mutathat a CYBRO-hoz képest.

Ez egy piactér, amely a Blast blokklánc funkcióit használja a hozamszerzéshez.

A CYBRO 2024 második negyedévére tervezi első megjelenését, és a platform jelenleg is hívja a befektetőket, hogy vegyenek részt az előértékesítésben.

Ez esélyt kínál a CYBRO tokenek korai befektetésére kezdeti árfolyamon.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!