Vajon vegyek kriptót ma?! Az Ethereum ETF a szakértők szerint hatalmas bikafutást indíthat el

-


Vendégbejegyzés


A szakértők várakozásai egyre nőnek egy Ethereum ETF körül, és egyre nagyobb az izgalom egy potenciális vásárlási hullámmal kapcsolatban.

A piaci megfigyelők kíváncsiak, és a befektetés megfelelő időpontját latolgatják.

A 2024-es bikafutás beindulásával a figyelem arra irányul, hogy vajon ez az új pénzügyi termék még nagyobb fellendülést indíthat-e el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetéssel kapcsolatos döntések személyesek, de a zsongás túl hangos ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni. Az érdekeltek előrelátóan elmélyednek az előttük álló kilátásokban.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság jelzőfénye a változékony kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

kripto

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Az előértékesítés mindössze néhány hete alatt ez a platform több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP felemelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsa a helyét MOST! <<

A Solana erős emelkedő tendenciát mutat, szemmel a 200 dolláros ellenállásra szegezve

A Solana árfolyama jelenleg erős emelkedő trendben mozog, jelentős nyereséggel különböző idősávokban.

A múlt héten a SOL közel 20%-kal ugrott meg, míg az elmúlt hónapban közel 17%-kal emelkedett, és lenyűgöző módon az elmúlt hat hónapban több mint megduplázódott, 207%-os növekedéssel.

Az árfolyam jelenleg 146,59 és 184,77 dollár között mozog, és közeledik a 199,54 dolláros közeli ellenállási szinthez, és potenciálisan még magasabbra tesztelheti a 237,73 dolláros második ellenállásnál.

Az árfolyam jelenleg impulzív, inkább az erősség jeleit mutatja, mint korrekciós mozgást.

Az RSI 40 alatti értékkel azt sugallja, hogy további felfelé irányuló mozgástér lehet, mielőtt túlvásárolt lenne.

A Pepe érme szárnyal: Fenntartható a rally?

A Pepe (PEPE) érmének jelentős növekedést sikerült elérnie: az elmúlt héten 24,02%-os árfolyam-emelkedés volt tapasztalható, az elmúlt hónapban pedig kivételes, 113,40%-os emelkedés.

A hat hónapos nézet hatalmas, 1007,93%-os ugrást mutat. A jelenlegi árfolyam 0,00000777 és 0,00001107 dollár között ingadozik. A közelmúltbeli nyereség ellenére az árak továbbra is az első ellenállási szint alatt maradnak a 0,00001298 dollárnál.

Az érme éles emelkedése impulzív mozgásra utal, amit a 77,25-ös Relative Strength Index is alátámaszt, ami magas vételi érdeklődésre utal.

A kereskedőknek azonban figyelniük kell, hogy a PEPE árfolyama képes-e áttörni a legközelebbi ellenállást, vagy esetleg korrekciós fázis kezdődik.

A Render kripto árfolyam megugrik, bikafutás előttünk?

A Render (RNDR) árfolyama 9,38 és 11,10 dollár között mozgott. Az érme lenyűgöző 22,59%-os emelkedést mutatott az elmúlt hónapban és figyelemre méltó 227,19%-os emelkedést az elmúlt hat hónapban.

Az RNDR jelenleg a 10 napos egyszerű mozgóátlaga alatt van (11,05 dollár), de a 100 napos átlaga felett (10,36 dollár), ami pozitív lendületre utal.

Az RSI 56,47-nél áll, ami azt jelzi, hogy még van némi mozgástér a növekedésre, mielőtt túlvásárolttá válna.

A Stochastic és a MACD szintek szintén támogatják a folyamatos felfelé irányuló ármozgást.

Ezen mutatók mellett az RNDR hamarosan kihívhatja a 12,17 dollárnál lévő közvetlen ellenállást. Ha áttör ezen a szinten, a következő célpont a 13,89 dolláros második ellenállás lehet.

A Polygon (MATIC) ármozgás és előrejelzés

A MATIC jelenleg 0,64 és 0,76 dollár között kereskedik. Ezen a héten 12,52%-kal emelkedett, de az elmúlt egy hónapban alig változott az árfolyam, 1,08%-os kisebb emelkedést mutat.

Az elmúlt hat hónapban enyhén, 3,49%-kal csökkent. Az érme a 10 napos átlagárfolyama alatt van, ami 0,75 dollár, de kissé a 100 napos átlagárfolyama felett van, ami 0,71 dollár.

A 65,14-es RSI értékkel a MATIC még nincs a túlvásárolt zónában. Az árfolyammozgások impulzívabb felfelé irányuló trendre utalnak, amely a legközelebbi ellenállást célozza meg 0,84 dollárnál, és potenciálisan magasabbra emelkedhet, ha a lendület folytatódik.

Ugyanakkor, ha esik, a legközelebbi támaszt 0,60 dollárnál lehet tesztelni.

Következtetés

Egy ETF bevezetése egy jelentős kriptopénzre gyakran jelentős piaci izgalmat vált ki, ami potenciális bikafutáshoz vezet.

Míg az olyan érmék, mint a SOL, a PEPE, az RNDR és a MATIC figyelmet kelthetnek, rövid távú potenciáljuk viszonylag alacsonyabb, mint a BlastUP-é.

A meggyőző koncepciója, valamint a Blast ökoszisztémán belüli pozíciója a jelenlegi piaci körülmények között a legnagyobb potenciállal rendelkező eszközként jelöli meg.

A növekedési lehetőséget kereső befektetők megfontolhatják, hogy a BlastUP kilátásaira összpontosítsanak.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!