A PYTH nagyot zuhant a token feloldás során, de a bikák újra átvették az irányítást

-


Vendégbejegyzés


A Pyth Network vasárnap délutántól hétfő délutánig igencsak megijesztett bennünket, mert az árfolyama erős lejtmenetbe kezdett.

Grafikonján te is meg tudod nézni, hogy ámokfutásának legmélyebb pontján mindössze 0,359 dolláron kereskedett. Ekkor a 24 órás kereskedési volumene 234,47 millió dollárra apadt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az esés nem a véletlen műve, pontosan akkor került rá sor, amikor a Pyth Network egy nagyszabású token-feloldást indított.

A kriptoszakértők szerint a TUK remek alternatíva lehet a PYTH mellett.

A Pyth Network ára óriásit zuhant a token feloldási esemény árnyékában 

A tokenunlocks.app adatai szerint a hálózat 935,52 millió dollár értékű tokeneket old fel.

Ez azt követően történt, hogy 2,13 milliárd PYTH tokent szabadítottak fel egy cliff unlocks esemény szerves részeként. A tokenek a hálózat forgalomban lévő készletének 141,67%-át ölelik fel.

Pyth
Forrás

A token-feloldásokra általában medvés katalizátorként tekintenek, hiszen ekkor nagy számú tokent szabadítanak fel, és kínálnak kereskedésre. Mindennek eredményeképp fokozott eladási nyomás és lefelé irányuló ármozgás jöhet létre.

Másképp kifejezve, a token feloldások nyomán nő az adott kriptovaluta kínálata, és ha az új kínálat iránt nincs elég érdeklődés, az eladók száma jóval nagyobb lesz, mint a vevőké, és ez árfolyamcsökkenést eredményezhet.

Az X egyik kriptokereskedője, @ModestusOkoye bátorkodott megjegyezni, hogy ez a token-feloldási esemény egyáltalán nem biztos, hogy negatív hatással bír majd. Szerinte a tokenelosztás nyomán rengetegen lesznek olyanok, akik nem váltják be rögtön a korai nyereséget.

Ez pedig annak köszönhető, hogy a PYTH május 20-ai cliff unlock-ja főként az ökoszisztéma növekedésére, a kiadói díjakra, a protokollfejlesztésre és a magánértékesítésre fókuszál.

Ha a befektetők megértik a tokencímzettek motivációit és célját, akkor beleshetnek a potenciális ármozgásokba, és ez egyenes út a megalapozott döntések meghozatala felé.

Mindeközben a blave.org adatai arra hívják fel a figyelmet, hogy a PYTH bikák villámgyorsan kihasználják a korrekciót.

A drasztikus árcsökkenésre azután került sor, miután a Pyth Network kiadta a LISUSD/USD árfolyam feedjét, egy decentralizált, biztosítékkal fedezett de-stabilcoint, amelyet a Lista DAO tulajdonképpen az amerikai dollárhoz kötött.

A LISUSD/USD árfolyam feed már több mint 55 blokkláncon érhető el, ami kifejezetten növeli a lisUSD hasznosságát és hozzáférhetőségét a blokklánc ökoszisztémában.

A pontos és decentralizált árképzési adatok nyújtásával a LISUSD/USD árfolyam-csatolás megedzi a lisUSD integritását és funkcionalitását.

A kiadást követően, szerda délelőtt a Pyth Network (PYTH) érme piaci értéke 24 óra leforgása alatt 12,6%-kal 0,4886 dollárra emelkedett.

A token 24 órás kereskedési volumene 88,72%-kal 738,327,210 dollárra nőtt 24 óra alatt, ami a kiemelt befektetői érdeklődést és piaci aktivitást jelzi.

Forrás: CoinMarketCap

A YouTuber DCA Crypto úgy véli, hogy a TUK token egy igen reményteljes érme 2024-ben, olyannyira, hogy képes megváltoztatni a világot. Arra bátorítja a befektetőket, hogy mielőbb csatlakozzanak hozzá.

A TUK remek alternatívája a PYTH tokennek

A TUK az eTukTuk ökoszisztéma natív érméje, mely ICO-ja már 3,3 millió dollár felett jár. A projekt mixeli az MI-t és a blokklánc-technológiát, és eltökélt szándéka, hogy megoldja a világ problémáját a  szén-dioxid-kibocsátással kapcsolatban.

A projekt a közlekedési ágazatra fókuszál, és egy teljesen egyedi utat választott arra, hogy megújítsa a fejlődő országok polgárainak közlekedését.

Az eTukTuk sikerorientált tervének középpontjában egy forradalmi elektromos Tuk Tuk áll.

Amint az ismeretes, ezek a mini taxik közkedvelt közlekedési módjai az olyan nagy népességgel rendelkező országoknak, mint Srí Lanka, Banglades és Pakisztán.

Az elektromos járművek bevezetése elősegíti a környezetvédelmet és a közösségi jólét javítását is.

Az eTukTuk natív érméje, a TUK, a zöld AI ökoszisztémán belül egy igen hasznos tokennek számít, hiszen problémamentes, láncon belüli  tranzakciókat biztosít a felhasználóknak

A befektetők ráadásul kiaknázhatják az eTukTuk lekötési mechanizmusát is, mely jelenleg 83%-os APY hozamot kínál.

A TUK token jutalmakat BSC blokkonként 4,75 TUK értékben osztják szét a szerencsés  felhasználók között.

Jacob Bury YouTuber és kriptoelemző szerint a TUK a bevezetés után akár 10x-es száguldást is bemutathat, de ugyanezen véleményen van a Business 2 Community Magyarország szakértője is.

Egy TUK érme ára cikkünk írásakor, kedd délelőtt 0,032 dollár, de pár napon belül ismét emelkedni fog. 

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Havi mélypontra csökkent a bitcoin

A Bitcoin június 18-án új havi mélypontot ért el, nem tartott ki a 67.000 dollár. A Cointelegraph Markets Pro és TradingView adatai szerint visszatértek a volatilis...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!