A SMOG kilövésre kész, felfedezték maguknak a bálnák

-


Vendégbejegyzés


Örömmel jelentjük be, hogy a legszaporábban növekvő Solana mém érme, a SMOG immár új történelmi csúcsokat döntöget, és az ára meredeken kapaszkodik felfelé.

A SMOG tehát már fentről integet, a piaci szereplők pedig a következő Shiba Inu-ként kezdték el emlegetni.

A Solana mém érmék piaca egyébként is nyüzsgő, de az újonnan debütáló SMOG tényleg kitűnik példás emelkedésével: indulása óta több, mint +415%-ot nőtt az értéke.

Ennek hála ez a nagyreményű airdrop token a mém érmék ranglistájának 16. helyére került.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1765580319611027792?s=20

Ezt a hatalmas emelkedést az elmúlt 24 óra pluszban beérkező kereskedési volumenjének (7,57 millió dollár) köszönhetjük, hiszen a bölcs befektetők bizakodva özönlenek a SMOG rallyra. Céljuk az, hogy megelőzzék a Bitcoin új történelmi csúcsa utáni árkorrekciót.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1765640632943710389

SMOG árfolyamelemzés: Milyen magasra futhat fel a SMOG érme? 

Ázsiában egyébként is a sárkány éve van, miért is ne nyerhetne egyre nagyobb teret ez a sárkány témájú érme?

Úgy tűnik, a SMOG készen áll a szereplésre, és ezt bizonyítják a közelmúltbeli árfolyammozgásai is.

A SMOG kereskedési csatornája megnyílt felfelé, és rallija során jelenleg több, mint 196 millió dolláros piaci kapitalizációt produkált.

Cikkünk írásakor a SMOG 0.2528 dolláros piaci árfolyamon áll (ami majdnem +60%-os 24 órás változást mutat, és az egy hetes növekedése is + 333,74%-os).

Forrás: CoinMarketCap

A SMOG pályáját tehát egy felfelé haladó, ütemes kapaszkodás jellemzi, és az árfolyam továbbra is sorra dönti a történelmi csúcsokat.

A legutóbbi rekordot március 7-én érte el az érme, amikor 0.3106 dolláron kereskedett. Ehhez mérten a token jelenleg több, mint 22%-kal marad el, de kár volna még megszólaltatni a vészharangot. Sőt!

A szakértők szerint a SMOG akár még +90%-os elmozdulást is eszközölhet, mielőtt eléri a felső trendvonal ellenállását.

A vételi nyomás igen nagy, így jelentősen befolyásolja az ármozgást. Az érmének cikkünk írásakor 54,190 tulajdonosa van, és a top 10 tulajdonos kezében van a vásárolt érmék 51,62%-a.

A SMOG bikák törekvése az, hogy újabbnál újabb történelmi csúcsokat hozzanak ki az érméből.

Ahogyan pedig elnézzük az árfolyamgrafikont, azt látjuk, hogy a lefelé irányuló kockázat csak minimális, és ez szerencsés helyzetet teremt. 

Nézd meg a Smog token oldalát

A tüzes SMOG közeledik az 55,000 tulajdonoshoz

A grafikont továbbra is érdemes figyelemmel követni, hiszen a SMOG remek kis közösséget kezdett el kiépíteni maga köré ritkaságszámba menő airdrop kampányának beharangozásával.

A SMOG kezdi beváltani ígéretét (a mém érmék uralma a célja), és token-tulajdonosainak száma néhány nap alatt drámaian megugrott, azaz harci seregét 54 190 főre duzzasztotta.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1765320604658331679

Tehát már alig van híja az 55.000-es célnak, és reményei szerint hamarosan lekörözi a jelenlegi Solana mém érme csúcstartót, a WIF-et, mely 69.010 tulajdonosnál tart.

A SMOG airdrop kampánya is nagy siker, a Zealy felületén a legutóbbi adatok szerint már több mint 1,181,716 airdrop kérést teljesítettek a bátor vállalkozók.

Látogasd meg a Smog token oldalát

A SMOG debütálhat a főbb T1 CEX tőzsdéken, és akár megverheti a DogWifHat-et is

SMOG

A nagy népszerűségnek hála már forró pletykák is szárnyra kaptak a SMOG tokennel kapcsolatban.

Az egyik ilyet a jelenlegi tulajdonosok terjesztik, mely szerint a SMOG a következő napok, vagy hetek során bekerülhet a Tier-1 CEX tőzsdékre is.

Azért ez a pletyka nem csak szaftos, hanem alapja is van, mivel jól tudjuk, hogy a SMOG csapatának tervei közt az égetési események és a staking mellett szerepel egy esetleges CEX tőzsdei bevezetés is.

Ha a token bekerül a Tier-1 CEX tőzsdékre, az további áremelő hatással lesz, nem is beszélve arról, hogy aki a hivatalos honlapon keresztül vásárol be a SMOG natív tokenből, 10%-os kedvezményben részesül az árból.

A SMOG esetében be kell számoljunk egy különleges funkcióról is. Ez pedig az, hogy a mém érmék között egyedülálló módon a PortalBridge használatával ETH-ban lehet stakelni a SMOG érméket. Ennek során 42%-os APY jár a lekötőknek.

Így válik a lakossági kereskedők számára is egyszerűvé a SMOG stakingje, ami miatt eléggé valószínű, hogy a token ebben a fantasztikus, Solana mém érméknek kedvező légkörben elérheti a 10x-es növekedést is.

Nézd csak, milyen szépen követi a SMOG a március 5-én Binance-ra bevezetésre kerülő WIF token felfelé irányuló mozgását!

SMOG

Forrás: CoinMarketCap

A WIF tőzsdei bevezetésének híre nagy befektetői lelkesedést vont maga után, és a jelenlegi piaci kapitalizációja több, mint 1,78 milliárd dollárra rúg.

Valószínű hasonló események zajlanának le a SMOG Tier-1 CEX tőzsdékre való betoppanásakor is, és az egekbe repítené a natív érme jelenleg még egészen alacsony, 196 millió dolláros piaci kapitalizációját. 

Keresd fel a Smog projekt oldalát

Hogyan juthatok Smog tokenhez, és miként vehetek részt a SMOG Airdrop kampányban?

A SMOG airdrop kampányában való részvételhez a kereskedőknek szükségük van egy Solana-kompatibilis pénztárcára. Ilyen például a Phantom.

Ezt követően a  Jupiter DEX-en, vagy a  Birdeye felületén keresztül  a SOL, USDT vagy BONK érméket SMOG-ra kell cserélni. 

Ahhoz, hogy bekerülhess a 10 000, vagy a későbbiekben a 100 000 hűséges kiválasztott közé, fontos, hogy minél több feladatot teljesíts a Zealy listájából, és így még az airdrop vagyonodat is megsokszorozhatod.

Nézz be a Smog közösségi oldalaira (X oldal, Discord, Telegram) a legfrissebb hírekért, illetve fedezd fel a csapat mesés whitepaper-jét!  

Nézd meg a Smog token oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!