A Meme Kombat (MK) immár a tőzsdéken, de még elcsípheted a legalacsonyabb áron

-


Vendégbejegyzés


Nagy hír rengette meg a kriptoteret, hiszen a sikeres ICO-t tartó iGaming platform, a Meme Kombat ($MK) március 5-én, kedden 18:00 (UTC) listázásra került a legjobb kriptotőzsdéken. 

 Meme Kombat

Forrás: CoinMarketCap

A mém érmék szektora az elmúlt 24 órában több, mint 22%-ot emelkedett, piaci kapitalizációja jelenleg tegnap óta 63,390,621,097 milliárd dollár.

A mém érmék kereskedési értéke jelenleg több, mint 32 milliárd dollár a CoinMarketCap adatai szerint.

A tokenek árfolyamának alakulását vizsgálva az elmúlt 24 órában a Dogecoin (DOGE) majdnem 13%-kal 0,1859 dollárra emelkedett, míg a Shiba Inu (SHIB) 24 órás növekedése meghaladta az 50%-ot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Csak az elmúlt hét napban a Pepe ára több, mint 296%-kal emelkedett, szóval akár ilyen nagy is lehet (ha nem nagyobb) a mém érme kategóriában elérhető megtérülési (ROI) potenciál.

A Meme Kombat P2E játékában a mém figurák egy sajátos arénában fognak majd megküzdeni egymással, és a játékosok fogadhatnak is a csaták kimenetelére.

A Meme Kombat már csak azért is élvez ekkora befektetői támogatottságot, mert teljesen egyedi elemekkel bír a piacon, azaz keresve sem találunk hozzá hasonlót.

Előértékesítése egyébként akkora siker, hogy a csapatnak egészen gyorsan sikerült összegyűjtenie a kitűzött hard cap célt, a 10 millió dollárt.

Az MK minimum 10-szeres növekedést érhet el az  indulásakor

A csapat elkötelezettségét mutatja, hogy ugyan a natív token, az MK előértékesítése hivatalosan február 20-án bezárta a kapuit, de a kripto szerelmesei még ma is megvásárolhatják az érmét az oldalon, kikerülve a tőzsdei kereskedést.

A csapat így szeretne kedvezni a mém érmék kedvelőinek. 

A későn érkezőknek így még van egy kevés esélye a kedvezményes tokenvásárlásra.

A Meme Kombat érméhez Ethereum, Tether (USDT) és BNB útján, mindössze 0,279 dollárért lehet hozzáférni a cikk írásakor úgy, hogy egy kriptotárcát csatlakoztatsz az oldalhoz.

Ha lehet hinni a Meme Kombat csapatának, a 10 millió dolláros hard cap elérése óta sem lassult az értékesítés üteme.

A YouTube-on is jelenlévő kriptokereskedő, a 118 ezer feliratkozóval rendelkező ClayBro arra saccol, hogy a Meme Kombat tőzsdei jegyzésekor 3-szoros lesz, de ez egy elég visszafogott, mondhatni konzervatív vélemény.

Mi minimum 10-szeres gyarapodást jósolunk, de ha figyelembe vesszük a kisebb mém érmék által megközelített ATH-értékeket, akkor a 100-szoros árfolyamnövekedés is reális elképzelés lehet.

A kriptovaluták vezére, a Bitcoin (BTC) új történelmi csúcsra (ATH), 69 ezer dollár fölé hágott (jelenleg 67,188 ezer dolláron kereskedik).

Érdemes megjegyezni, hogy rengeteg mém érme nagyon szerencsés helyzetben van jelenleg, akár 50%-kal is az ATH-ja fölött evickél.

Mindez azt tükrözi a számunkra, hogy a mém érmékben igenis hatalmas növekedési lehetőségek rejlenek, főleg az olyan újoncok esetében, mint a Meme Kombat, hiszen nem csak egy menő tokentköszönthetünk benne, a vagányságnál jóval többre képes.

Látogass el az MK honlapjára

Az MK 3 forró szektort egyesít: szerencsejáték, fogadás és mém érmék

A Meme Kombat hasznosság tekintetében túltesz a mém érmék nagy hányadán.

Ráadásul a kriptók jelenleg egy szép világot élnek, és ebben a nagy ritmusú bikás hangulatban egyre másra megtalálják azok a befektetők, akik komoly bevételi források után kutatnak.

Ezt a projektet olyan befektetőknek ajánljuk, akik nem csak egy egyszerű vírusos mémet keresnek, mert azokat csak a szubjektív trendek szeszélyei tartják fogva.

Persze a Meme Kombat hasznossága semmit sem érne, ha nem lenne képes magához vonzani a tömegeket.

Éppen ezért közösségi média posztjai pimasz humorral és megnyerő művészeti alkotásokkal hívják közelebb az új közösségi tagjaikat.

Nézd meg az Meme Kombat oldalát

Vásárolj és stakelj MK-t, hogy 88% APY-t kaphass

A projekt lekötési lehetőségei is meglehetősen fantasztikusak. Aki megvásárolja az MK-t, azonnal stakelheti is, és jelenleg, cikkünk írásakor 66%-os APY-ban részesülhet.

Eddig több mint 13 791-en cselekedtek így, és arányaiban az így lekötött tokenek az eladott érmék 73%-át (több, mint 44 millió) jelentik.

A staking okosszerződések összes kifizetett jutalma több mint 10 millió MK token.

Az iGaming egyébként az egyik legnépszerűbb kriptoszektor, tehát tömeges elfogadásra hivatott. A kriptofelhasználók imádják a játékot, így a szerencsejátékot, a fogadást és a mém érmét mixelő MK token egy egészen kivételes és bámulatra méltó helyzetben van.

A Meme Kombat 1. szezonja minden mém érme kedvelőt levesz a lábáról. 

A Meme Kombat platformja az 1. szezonban 11 karakterrel indul, például velük harcolhatsz: Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge és Wojak. Akármelyik mém is a legnagyobb kedvenced, a Meme Kombatban megtalálod a számításodat.

Biztosan hallottad már, hogy a legjobb ötletek a legegyszerűbbek.

Így van ez a Meme Kombat Battle Arena-jában is, ahol egy asztalnál ül, akarom mondani egy küzdőtéren áll az összes top mém karakter. Ez a koncepció már most levette a lábáról az egész mém érme tér kedvelőit.

Ahhoz, hogy képes legyél belevetni magadat ebbe a jóízű játékba, nem kell az adott mémkarakternek megfelelő érméidnek lennie, elég, ha csupán MK-t birtokolsz.

Az MK a platform natív tokenje, és feloldhatod vele például a fogadási lehetőséget is.

 Meme Kombat

A 2. évad mém karakterei is készülődnek már, közvetlenül az 1. évad befejezése előtt jelentik be őket.

Természetesen nem csak a játék terén indul majd be nagy fejlődés, az új játékmódok mellett partnerségek is várhatók.

Az egyes mém érme projektekkel is kialakulhatnak olyan megállapodások, melyek nyomán a játékosok különleges bónuszokban és jutalmakban részesülhetnek, vagy akár exkluzív szinteket nyithatnak meg az arénán belül.

Gyakorlatilag az innovatív játékmenet és a partnerségi ajánlatok kidolgozási lehetőségei nem ismernek határokat.

A Meme Kombat össztokenszáma 120 000 000. Ennek 30%-a félre van téve a staking és a harci jutalmakra, 10%-a közösségi jutalmaké, 10%-át pedig a decentralizált tőzsdei likviditásra szánja a csapat.

Az ICO során egyébként értékesítették a  teljes token-készlet mintegy ötven százalékát. 

Ha szeretnél értesülni a Meme Kombat fejleményeiről, akkor javasoljuk, hogy kapcsolódj az X/Twitter és Telegram közösségekhez.

Hamarosan dübörögni kezd az altcoin szezon, győződj meg róla, hogy akad némi eszközöd MK-ra is.

Természetesen az járt a legjobban, aki még a tőzsdei jegyzések kezdete előtt vásárolt, de még most is nyerő pozícióban lehetsz, és esélyes vagy a 10x-es vagy 100x-os ROI-ra is.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!