A Dogecoin felült az 1 dollár felé tartó rakétára

-


Vendégbejegyzés


A Twitter és a YouTube közösségi oldalainak kripto szakértői szaftos, bullish Dogecoin árfolyam előrejelzéseket osztottak meg velünk ezen a héten.

Ráadásul Elon Musk is több megragadó tweetet közölt arról, hogy a DOGE és más érmék értéke igencsak meglódult.

dogecoin

Forrás: CoinMarketCap

Elon Musk is árgus szemekkel figyeli a DogeCoin Twitter bejegyzéseit

Már majdnem három éve történt, hogy a “Dogefather” néven becézett Elon Musk az SNL-ben (Saturday Night Live) népszerűsítette a Dogecoin-t, és így 2021 májusában az érme elérte a majdnem 0,74 dolláros (pontosabban 0.7376 dolláros) történelmi csúcsát.

Azóta történt egy s más. A Dogecoin árfolyama elég nehéz időket is megélt az FTX összeomlása után, és épp hogy csak életjelet adott, hiszen 0,05 dollár alatt lézengett. Most, így 2024. márciusában a DOGE ára szépen feljött, már 0,12 dolláron áll.

A napokban Elon Musk megosztotta a Dogecoin UX/UI tervezőjének (DogeDesigner), egy videóját, és retweetelt egy másik posztot, mely az X-en történő hang- és videohívásokról szólt.

Ugyan még egyáltalán nem került megerősítésre, de a spekuláció, mely szerint a DOGE-t az X-re kívánják  implementálni, futótűzként terjed. Ha ez így lesz, akkor egy ősrégi álma válna valóra a Dogecoin befektetőinek.

Kedden Elon-nak volt egy titokzatos posztja is azzal kapcsolatban, hogy vissza kíván térni a mémek területére.  

Manapság ezek a legjobb kripto óriások  

A napjainkban 61 000 dollár fölé emelkedő Bitcoin meghozta a kiskereskedők kedvét a régi és új mém érmékhez is, melyek kitörő árfolyamelkedéssel köszönték meg az érdeklődést.  

Nézzük az elmúlt hét legkirályabb mém tokenjeit, melyek bőven a BTC és az ETH fölött végeztek:

A Dogecoin árfolyama 47%-kal emelkedett.

A Shiba Inu ára 39%-kal szárnyalt előre.

A Pepe árfolyama 179%-kal nőtt.

A Bonk értéke 103%-kal nőtt.

A Dogwifhat ára 234%-kal ugrott meg.

A fentieken kívül a DEXTools és a DEXScreener oldalakon két új listázás is trendinek minősül, ez pedig a Smog és a Frog Wif Hat.

A kriptoelemzők szerint a Dogecoin elérheti az 1 dollárt 

HornHairs (@CryptoHornHairs) még szerdán azt írta a 75 ezer követőjének, hogy ha a DOGE ezt a hetet 0,10 dollár felett zárja, akkor elég jó eséllyel meg sem áll majd 1 dollárig.

Technikai elemzésében rámutat az árfolyamgrafikon sajátosságaira, az áttörésekre és a mélypontokra.

Felfedezteti velünk azt is, hogy a magas csúcsok és mélypontok, valamint az EMA egy olyan mintázatot rajzolnak ki, amely gyakorlatilag a Dogecoin 2021-es bikafutamát is jellemezte.

Ahhoz, hogy tisztább képet kapjunk az érméről, nézzük meg Jacob Crypto Bury árfolyam-előrejelzését a Dogecoin-nal kapcsolatban, melyet 29 ezer YouTube-követőjének készített. 

A kriptoelemző gyakorlatilag elképzelhetőnek tartja, hogy a Dogecoin értéke hála a javuló alapjainak és a kiskereskedők bevonódásának, 2024-ben eléri majd az 1 dollárt.

Persze nem minden fenékig tejfel, hiszen a Fear and Greed index jelenleg extrém mohóságot jelez, illetve az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a DOGE 1 dolláros árfolyamához a jelenlegi forgalomban lévő kínálat mellett 150 milliárd dolláros piaci kapitalizációra van szükség.

dogecoin

Forrás: CNN Business

Ami azt illeti, Jacob Crypto Bury szerint az érme rövid távon a 0,15 dolláros szintet veszi célba.

A Dogecoin milliomosnak becézett Glauber Contessoto is bullish a DOGE árfolyamával kapcsolatban. Szerinte simán felmegy egy dollárig, és ezt még tavaly decemberben megjósolta.

A népszerű kriptoelemző @level941 pedig úgy van vele, hogy a gyors Solana blokklánc érmék (Bonk, Dogwifhat és Wen) csak úgy vonzzák majd a jövőben a lakossági befektetőket.

Sponge V2 –  Csavarj ki magadnak még több profitot

Amint azt már biztosan hallottad, a Sponge mém érme február elején fogta magát, és elindította vadonatúj változatát a Polygon-on.

A frissítést sokan üdvözölték, és eddig a felhasználók mintegy 12,1 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. 

Ez a váltás már időszerű volt. Érkezik ugyanis az Ethereum blokklánc Dencun frissítése, de az Ethereum Layer 2 hálózatok csökkentett hálózati díjai, valamint sebesebb tranzakciós idői is nagyon előnyösek. Nem is választhatott volna jobban új láncot magának a Sponge!

Az ERC20-as Sponge V1 tehát megszűnt, és a V2-es érme csapata egy új kriptojátékot is bevezet majd.

No de ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg a Sponge V2-es irányítópultját! Itt azt látjuk, hogy eddig már több, mint  8,7 milliárd érmét stakeltek.

Az APY cikkünk írásakor 184%-os az Ethereum láncon és 726%-os a Polygonon.

Aki szeretne részesülni az új token megannyi előnyéből, az jó, ha siet, mert küszöbön áll az érme központi tőzsdei jegyzése is.

A SPONGE V2 értéke felfelé tör

A SPONGE V2 árának kifejezetten jót tett a Polygonra való átnyargalás, jelenleg 0.0014 dolláron áll.

A SPONGE V2 piaci kapitalizációja 58,35 millió dollárra rúg, higítatlan változatban pedig 216,67 millió dollárról beszélünk.

Végül nézzünk rá a SPONGE/WMATIC pár likviditási mutatójára, mely pedig szuper egészséges képet mutat a maga 636,33 ezer dollárjával.

A Sponge V2-re való átállására amúgy február 5-én került sor, és a grafikon azóta is elég szépen fest. 

A Sponge szerint “játék az élet” 

A Sponge azzal, hogy megnyílt a Polygon lánc felé, tulajdonképpen biztosította P2E játékának a gyors tranzakciókat, és azt, hogy nagyszerű felhasználói élményt tud nyújtani a követőinek.

Tény, hogy a Polygon akár 7000 tranzakciót is képes véghezvinni másodpercenként (tps), de ez kibővülhet 65 000 tps elérésére is, illetve a Dencun frissítéssel a határ a csillagos ég.

A vizes projekt jelenleg ütemtervének 2. szakaszánál tart, a P2E játék pedig várhatóan a 3. szakaszban fog megjelenni.

A Sponge egyébként igyekszik friss és ruganyos maradni, játéka, mely már a fejlesztési szakaszban jár, megfelel majd a legújabb technológiai követelményeknek.

A SPONGE V2 tokenomikája egyébként bámulatra méltó: a már említett P2E játékfejlesztés 4,47%-ot kap abból a bizonyos tokentortából.

A marketing is fontos, 7,5%-ban részesül, míg a P2E jutalmak 8%, a bridgelt SPONGE 26,93%, és a központi tőzsdei likviditás pedig 10%-ot kap.

A token egyre erősebb, és hatalmas céljai vannak, tehát ha komolyan gondolod a diverzifikálást, érdemes vásárolni belőle.

Látogasd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!