Jósold meg a Bitcoin árfolyamát, és nyerj

-

A Green Bitcoin predict-to-earn ökoszisztéma előértékesítése mágnesként vonzza a befektetőket, eddigi gyűjtése meghaladta az 1,2 millió dollárt.

Jól is teszik a szemfüles befektetők, hogy még korán kiaknázzák az egyedülálló Gamified Green Staking modell adta lehetőségeket, hiszen szinte borítékolható a jövőbeni kínálati sokk okozta árrobbanás.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előértékesítés sebessége miatt valóban érdemes sietni. 

A Green Bitcoin Predict-to-Earn projektje átszökellt a bűvös 1,2 millió dolláros mérföldkövén

A Green Bitcoin predict-to-earn ökoszisztémája nagyszerű lehetőséget ad a felhasználóknak: megtippelhetik a BTC árfolyamát, és helyes jóslat esetén a befektetésük mértékének megfelelően jutalmakat kapnak kézhez.

A projekt tehát szorosan összefűződik a Bitcoin árával, a proof-of-stake mechanizmus pedig egy, a BTC-től tízezerszer környezetbarátabb ökoszisztémát hoz létre.

A Green Bitcoin a lekötési rendszerén keresztül szélesre tárja a passzív jövedelem kapuit, melyen belül gazdag jutalmakat és minden egyes héten új kihívásokat biztosít.

Nyisd meg a Green Bitcoin honlapját

Szerezz profitot a Bitcoin árelőrejelzésekből

A Green Bitcoin árfolyambecslései egy különleges staking rendszerben, a Gamified Green Stakingben gyökereznek.

Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a tippversenyben, stakelnie kell a natív tokenjeit, és onnantól kezdve jogosult a csatlakozásra.

A lényeg az, hogy a résztvevők leadják a másnapi BTC árfolyamra vonatkozó tippjeiket, és ha az előrejelzésük zöld tartományba esik, akkor borítékolható a jutalom érkezése.

A sikeres prognózisokat mindig arányosan jutalmazzák, a bevétel a stakelt $GBTC összegétől és az ökoszisztémára fordított időtől függ.

Példának okáért azok a felhasználók, akik egy hétig vagy még tovább stakelnek $GBTC-t, elkötelezettségük elismeréseként a napi jutalamkon túl 5%-os bónuszra jogosultak. Azok pedig, akik havonta kötnek le tokeneket, további 10%-os bónuszban részesülnek.

Ha tippelni szeretnél, azt minden nap 23:30-ig teheted meg. Az okosszerződés ezután jutalmazza a pontos előrejelzéseket adókat.

A jutalmak – igazodva az eredeti Bitcoin blokk jutalmazási idejéhez –  tízperces időközönként kerülnek kiosztásra. A felhasználók egyébként 24 óránként igényelhetik jutalmaik teljes összegét.

A csapat igazán törekvő, és ezt bizonyítja, hogy tokenkészletük mintegy 27,5%-át tette félre arra, hogy a következő két évben meg tudja jutalmazni a résztvevőket.

Látogass el a Green Bitcoin előértékesítésére

A staking kínálati sokkot hoz létre, és ez jó nekünk

A befektetők azon az egyöntetű véleményen vannak, hogy a Gamified Green Staking kínálati sokkot okozhat a nyílt piacon.

Nézzünk be egy kicsit a színfalak mögé! Abból kifolyólag, hogy a résztvevőknek le kell kötniük a GBTC-tokenjeiket egy tétgyűjtési szerződésben, ezeket a tokeneket már nem lehet megvenni a nyílt piacon.

A befektetők azzal kalkulálnak, hogy az előértékesítés vége után érkező kíváncsiskodók már magasabb árat kell fizessenek a tippversenyen való részvételi lehetőségért, ez pedig árfolyam-emelkedéshez vezet.

A staking ökoszisztéma már éles, és az előértékesítéses vásárlók egy fantasztikus 251%-os APY nyereséget érhetnek el.

A Green Bitcoin célja egy olyan blokklánc létrehozása, amely aktivizálja a felhasználókat, és elkötelezetté teszi őket.

A spekulációk, előrejelzések által a blokklánc aktív használata biztosított, és megtölti azt tartalommal.

Nézd meg a Green Bitcoin előértékesítését

Ideje döntened, az árak egyre csak kúsznak felfelé 

Az előértékesítés egy remek alkalom arra, hogy a mindenkori legalacsonyabb áron szerezz részesedést a GBTC-ből.

A szervezők az előértékesítés során a teljes érmekínálat 40%-át ajánlják fel. A fennmaradó rész 27,5%-a kerül lekötési juttatásokra, 17,5%-át marketing kampányokra fordítják, 20%-át ajánlják fel a CEX és DEX likviditás biztosítására, 5%-a pedig a közösségi jutalmaké.

Az előértékesítés során egy GBTC 0,4982 dollárba kerül, ám ez szakaszról növekedik majd. Minél korábban csatlakozik tehát valaki, annál alacsonyabb belépési árakban részesülhet.

Mindent összevetve a Green Bitcoin ($GBTC) egy olyan egyedülálló ökoszisztémát álmodott meg, amely a blokkláncon való elkötelezettség növelésére összpontosít.

Különleges lekötési stratégiája pedig az előértékesítést követően kínálati sokkot kíván létrehozni a piacon, amelynek szintén megvan a maga előnye.

Látogass el a Green Bitcoin oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!