A Chainlink társalapítója a következő óriási lépést vetíti előre

-

Sergey Nazarov, a Chainlink (LINK) társalapítója az X-en közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy a Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) megjelenése csak a jéghegy csúcsát jelenti a globális pénzügyi rendszer átalakulása szempontjából.

A decentralizált oracle-hálózatok szerepe

Elmondása szerint a tőkepiacok evolúciójának következő fenomenális szakasza a Real-World Assets (RWA) tokenizált formátumba történő áthelyezése lesz, amelyet a decentralizált oracle-hálózatok segítenek elő.

Nazarov hangsúlyozta, hogy a decentralizált oracle hálózatok, mint például a Chainlink, ennek az átmenetnek a sarokköveként fognak működni, hasonlóan a decentralizált pénzügyek (DeFi) kialakulásához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E hálózatok létfontosságúak a megbízható és biztonságos, láncon kívüli adatoknak a láncon belüli intelligens szerződések számára történő biztosításához, lehetővé téve a valós eszközök zökkenőmentes integrálását a blokklánc ökoszisztémákba.

A Chainlink folyamatban lévő együttműködéseit kiemelve Nazarov elárulta, hogy a platform aktívan együttműködik számos vezető vagyonkezelővel a megbízható adatokkal támogatott on-chain eszközök bevezetésének előmozdítása érdekében.

Olyan példákat említett, mint például az Ark/21Shares által a Chainlink proof of reserves felhasználása, amely a platform hatékonyságát bizonyítja a biztonságos és átlátható eszközkezelés lehetővé tételében a blokkláncon.

Nazarov bizakodásának adott hangot, hogy tanúi lehetünk annak, hogy a nagy vagyonkezelők átállnak a valós világbeli eszközök digitális formában történő létrehozására és kezelésére, ami decentralizált oracle-hálózatok integrálását teszi szükségessé az adatszolgáltatás, a láncokon kívüli számítás és a láncok közötti összeköttetés érdekében.

A piaci betekintés és a LINK árdinamikája

A Chainlink biztató jövőbeli kilátásai ellenére a natív kriptopénze, a LINK nemrég bálnák általi eladást tapasztalt, nem sokkal azután, hogy átlépte a 20 dolláros határt.

E fejlemény aggodalmat keltett a befektetők körében, Michaël van de Poppe, a neves kripto szakértő azonban továbbra is optimista a LINK potenciáljával kapcsolatban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Van de Poppe jelentős árfolyam-emelkedést jósol a Chainlinknek, és a következő hónapokban a piaci árfolyamának potenciális megnégyszereződését prognosztizálja.

Az általa készített elemzés, amely körülbelül 122,71%-os emelkedést vár a 30 és 40 dollár közötti tartományba, jelentős befektetői figyelmet keltett.

A cikk írásakor a Chainlink LINK 19,53 dolláron kereskedik, piaci kapitalizációja 11,8 milliárd dollár.

chainlink
Forrás: coingecko.com

Noha rövid távú áringadozások előfordulhatnak, a Chainlink hosszú távú kilátásai ígéretesnek tűnnek, különösen annak fényében, hogy a valós világbeli eszközök tokenizációja és a decentralizált oracle-hálózatok felhasználása révén szerves szerepet játszik a globális pénzügyek jövőbeli alakításában.


Olvastad már? A legjobb kripto választások erre a bikapiacra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!