A legjobb kripto választások erre a bikapiacra

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin izgalmas fordulatot vett, és átlépte a 62.000 dollárt, ami olyan bikás hangulatot jelez a kriptopénzpiacon, amire 2021 novembere óta nem volt példa.

Az újraéledő lelkesedés fényében fontossá válik annak mérlegelése, hogy mely kriptovaluták tudnak másokat felülmúlni ebben a bikahullámban, hangsúlyozva ennek a lendületnek a megfigyelésének és megértésének árnyalt jelentőségét a következő, a legjobb kriptovalutákról szóló vitánkban, amelyekre figyelni kell.

BlastUP előértékesítése: A feltörekvő csillag, amely folytatja a robbanás forradalmát.

A Blast, az egyetlen Layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára, a közelmúltban a kriptovilágban nagyot durrantott az indulásával, és mindössze egy hónap alatt elérte az elképesztő 1 milliárd dolláros TVL-t.

A fényes debütálást követően egy új nagy projekt lép a porondra, amely ezen a blokkláncon alapul: BlastUP.

kripto
Forrás: X

A BlastUP egy úttörő launchpad, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse az átütő siker felé vezető úton, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval erősíti meg a gyors és minőségi startup-indítások érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg az előértékesítését végzi, a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálva.

Aki most 0,05 dollárért vásárolja meg ezeket a tokeneket, az a későbbiekben bőséges, 50%-os kedvezményt kap, mivel a jegyzési ár 0,1 dollárra van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű missziót követ, amelynek célja, hogy segítse a blokklánc-startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben, és a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptótérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony indítási platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű útiterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A SEI NFT-szabványjavaslata hosszú távú árdinamikát eredményezhet; rövid távú ingadozások várhatóak

A SEI és az Omni Foundation javaslata az Ethereum NFT-k egységesítésére vonatkozó szabványra vonatkozóan hosszú távon felfelé irányuló árdinamikát irányíthat a SEI számára.

A jelenlegi 0,89 dollár körüli árfolyam mellett a szabvány sikeres bevezetése esetén az ármozgások átléphetik a 0,96 dolláros szintet, potenciálisan kihívást jelentve a következő ellenállási szintre, az 1,27 dolláros szintre, figyelembe véve, hogy a 100 napos Simple Moving Average (egyszerű mozgóátlag) vételt jelez.

kripto

Rövid távon ugyanakkor számos semleges mutató van, a MACD-vel és a 10 napos egyszerű mozgóátlaggal kombinálva, amelyek eladásra utalnak, az árfolyamok csökkenését eredményezhetik.

A javaslat, bár ígéretes, nem biztos, hogy elég erős ahhoz, hogy megakadályozza a hírekből eredő kezdeti piaci ingadozásokat, esetleg az árat a 0,45 dolláros támaszszint felé nyomva.

Regresszív árfolyamok tovább tesztelhetik a következő támogatási szintet 0,25 dollárnál, mielőtt a platform kiigazítása elkezdené valóban befolyásolni a SEI értékelését.

Az Optimism a potenciális rallyt fontolgatja a 88 millió dolláros token feloldás és a piaci indikátorok között.

A közelgő, több mint 88 millió dolláros token-feloldás miatt az Optimism jelenlegi 3,91 dolláros árfolyama potenciális rallyt mutathat a 4 dolláros rövid távú ellenállási szint felé.

Ez a lehetőség a likviditás beáramlásának köszönhető, de a befektetőknek figyelniük kell az olyan mutatókra, mint a MACD és a 10 napos mozgóátlag, mindkettő eladási akciókat javasol, ami a piac potenciális telítettségére utal.

Másrészről viszont fontos szem előtt tartani, hogy egy nagyszabású token-kioldás hosszú távon volatilitást és eladási nyomást válthat ki, ami esetleg a 2,25 dolláros vagy akár az 1,60 dolláros támaszszintre szoríthatja az árfolyamot.

Ugyanakkor optimista hosszú távú kilátást adhat a 100 napos mozgóátlag, amely a 3 dolláros szintre érkezik, és vételi akciót sugall, ami erős felfelé irányuló potenciálra utal.

Az Arbitrum növekedést tervez az NFT-értékesítések 119%-os növekedésével a piaci volatilitás közepette

Az Ethereumot és a Solana-t is megelőzve az NFT eladások elképesztő, 119%-os növekedésével az Arbitrum úgy tűnik, hogy további növekedésre készül.

Az eladások ilyen mértékű növekedése fokozott érdeklődést jelez, ami rövid távon katalizálhatja az árak emelkedését.

A jelenlegi 2,1 dolláros ár ellenére az emelkedő pálya potenciálisan áttörheti a 2,28 dolláros ellenállási szintet, és akár a 2,80 dolláros szintet is elérheti. Az erőteljes összpontosítás a feltörekvő NFT szektorra még inkább növelheti a platform életképességét.

A befektetőknek azonban a technikai mutatókat is szemmel kell tartaniuk.

A MACD értéke eladásra ajánl, a 10 napos mozgóátlag pedig kissé a jelenlegi árfolyam alá süllyedt.

Emellett az 1,37 és 0,98 dollárnál lévő támaszszintek miatt bármilyen hirtelen piaci volatilitás rövid távon az árak e pontok felé eshetnek vissza.

A 100 napos mozgóátlag által kimutatott hosszabb távú bikás lendület ellenére az NFT eufória közepette is óvatos megközelítés ajánlott.

Következtetés

Míg az Arbitrum, az Optimism és a SEI Omni különböző stratégiáikkal ígéretesnek tűnnek, semmi sem hasonlítható össze a BlastUP potenciáljával.

Egyedülálló launchpad-koncepcióját és a nagyhatalmú Blast ökoszisztémában való jelenlétét kihasználva ez a DApp-indító platform megmutatta, hogy több mint készen áll arra, hogy tőkét kovácsoljon a bikás emelkedésből.

A BlastUP kétségtelenül készen áll arra, hogy megváltoztassa a kriptoterületet, és joggal érdemli ki, hogy az a kripto legyen, amelyre érdemes odafigyelni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!