Az Ethereum (ETH) ára már nincs messze a 4000 dollártól: Mikor számíthatunk rá?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) továbbra is folytatja lenyűgöző emelkedését, és a jelenlegi eufórikus rally hosszú távú megkérdőjelezése teljesen ésszerű.

Miután a kriptopénz nemrégiben könnyedén áttörte az ellenállási szinteket, a légkör tele van optimizmussal.

A hullámok azonban gyorsan fordulhatnak, és a fordulat már a sarkon túl leselkedhet ránk.

Az Ethereum közelmúltbeli árfolyammozgása erőteljes bikás lendületről árulkodik. Az árfolyama meredeken emelkedik, átlépte a 3000 dolláros pszichológiai határt, és nem mutatja a lassulás közvetlen jeleit.

A mozgóátlagok jól helyezkednek el a jelenlegi árfolyam alatt, ami erős emelkedő tendenciát jelez.

A Relative Strength Index (RSI) azonban a túlvásárolt területre lépett, ami hagyományosan azt jelzi, hogy az árfolyam visszahúzódása küszöbön állhat.

Az ETH számára a közvetlen támasz a 3200 dolláros szintnél található, amely egybeesik az 50 napos mozgóátlaggal, és dinamikus támaszként működik.

A következő jelentős támasz a 2900 dolláros szintnél található, amely korábban ellenállásként működött, és most egy esetleges visszalépéshez biztosíthatna támaszt.

Az erős emelkedés ellenére nem lehet figyelmen kívül hagyni a piacon jelenleg uralkodó eufóriát – ez a hangulat gyakran megelőzhet egy éles korrekciót.

A piac lelkesedése, ha a fundamentumok nem kontrollálják, a long pozíciók túlzsúfoltságához vezethet.

Ha az eladás elindul, a longok likvidálásának sorozatos megjelenése súlyosbíthatja a visszafordulást, és dominóhatásként zuhanórepülésbe taszíthatja az árakat.

A bikás forgatókönyv szerint az Ethereum megtartaná lendületét, és talán 3400 dollár felett konszolidálódna, mielőtt újabb emelkedést produkálna.

A medvés forgatókönyv azonban, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, azt sugallja, hogy a kereskedőknek fel kell készülniük egy esetleges visszalépésre.

A piac jelenlegi eufórikus állapota, bár mámorító, elvakíthatja a befektetőket, ami a bikaparádé hirtelen végéhez vezethet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!