Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 02.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) befektetők nem voltak elégedettek, mivel az LTC nem követte a bikás piaci trendet.

A dolgok azonban hamarosan a coin javára fordulhatnak, mivel az árfolyama elérte a kritikus szintet, amelyet történelmileg bikarali követett.

Mire készül a Litecoin?

A CoinGecko szerint az LTC árfolyama az elmúlt 24 órában kilőtt, miközben több kriptó is ígéretes emelkedést regisztrált.

A cikk írásakor az LTC 83 dolláron kereskedett, több mint 6milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A coin azonban tartogat egy trükköt a tarsolyában, ami a következő napokban bikarallyt eredményezhet.

A legfrissebb adatok szerint az LTC árfolyama egy olyan mintát utánzott, amelyet korábban mutatott, és amely 2021-ben bikarallyt eredményezett.

A coin árfolyama az átlós trendvonal feletti áttörés határán volt, ami arra utal, hogy nagy az esélye egy felfelé irányú ármozgásnak.

Mivel az LTC grafikonjának mintázata bikarallyra utalt, ellenőriztük a Litecoin láncon belüli mérőszámait, hogy lássuk, valóban lehetséges-e ez a kimenetel.

A Glassnode adatainak elemzése során kiderült, hogy az LTC Network Value to Transactions (NVT) mutatója csökkenést regisztrált.

Az NVT Ratio kezdetnek úgy kerül kiszámításra, hogy a piaci tőkeértéket elosztjuk a dollárban mért on-chain átadott volumennel.

Ha ez a mérőszám csökken, az azt jelenti, hogy az eszköz alulértékelt, ami azt jelzi, hogy az árfolyam emelkedése valószínűsíthető.

Ezen kívül néhány más metrika is optimistának tűnt a coinra vonatkozóan. A Litecoin MVRV-aránya például emelkedett. A közösségi volumene is magas maradt, ami a népszerűségét tükrözi.

Ezenkívül a súlyozott hangulatgrafikonja pozitívra fordult, ami azt jelenti, hogy az érme körüli bikás hangulat dominált a piacon. A hálózati aktivitás azonban a múlt héten némileg visszaesett, mivel a sebessége zuhant.

A Litecoin MACD-je is azt sugallta, hogy egy bikarally lehetséges, mivel bullish crossover-t mutatott.

A Relative Strength Index (RSI) azonban a túlvásárolt zónába lépett. Ez értékesítési nyomást gyakorolhat a tokenre, ami viszont a következő napokban lefelé nyomhatja a coin árfolyamát.

A másik medvés indikátor a Bollinger-sávok voltak, mivel az LTC árfolyama túlhaladta a mutató felső határát, ami szintén az eladói nyomás növekedésének lehetőségére utalt.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!