A Shiba Inu nagyon zizeg, elérheti az 1 dolláros szintet?

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) mém érme az elmúlt 24 órában közel 30%-os emelkedéssel állt elő, az árfolyama cikkünk írásakor 0.00002693 dollárra nőtt.

A kriptopénzpiac tehát árgus szemekkel figyeli a lépéseit. A kutyás token piaci kapitalizációja egyébként 15,8 milliárd dollárra rúg, és a CoinMarketCap listáján a 11. helyen áll.

A forgalomban keringő SHIB érmék iránt továbbra is nagy a kereslet, még így is, hogy nincs maximális kínálati limite.

Jöjjön, aminek jönnie kell: Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A Shiba Inu 4 órás grafikonjának elemzése olyan alapvető árszinteket mutat be, amelyek igazán kritikusak ahhoz, hogy megértsük az érme rövid távú pályáját.

A pivot pont, mintegy kereskedési tartomány alapvonalaként 0,000021 dollárnál áll.  Az ellenállási szintek, azaz a SHIB token lehetséges akadály értékei 0,000024, 0,000026 és 0,000028 értékeken nyugodnak.

Másik oldalról árcsökkenés esetén a 0,000019,  0,000018 és 0,000017 alatti értékek lehetnek a támasz szintek.

A technikai mutatók közül a 71-es Relatív Erősség Index (RSI) mutatja meg igazán a SHIB helyzetét.

Eszerint a befektetők vételi érdeklődése bivalyerős, igaz, már-már közelít a túlvásárolt területhez.

Eközben az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 0,000014 dolláron bikás lendületet jelez, és méltó bizonyítéka az eszköz elmúlt hetekben tapasztalt elhúzódó emelkedő tempójának.

A Shiba Inu ára a 0,0000237-es szinten ellenállást talált, és egy 23,6%-os Fibonacci-visszatérést produkált a $0,0000210-es szint körül.

Az eszköz tehát minden bizonnyal meghatározó pillanatokat él át, és ha áttöri az ellenállást, a bullish hangulat tetőzése szinte garantált. 

Persze képbe kerülhet a 38,2%-os Fibonacci-visszatérés is.

Shiba Inu

Egyenlőre a Shiba Inu bullish trendet folytat, bár észrevehető a 0,0000237 dolláros ellenállási szint alatti csökkenő pálya.

Ha ezt az érme áttöri, akkor magasabb árszintek következnek, de ha az ellenállást nem tudja legyőzni, akkor visszakulloghat alacsonyabb támaszszintekre, illetve elképzelhető egy konszolidációs fázis is.

Ha a szemfüles befektetők és a kereskedők okosan figyelemmel követik a lényeges technikai mutatókat és árszinteket a hatékony navigálás érdekében, akkor jobban kiismerhetik magukat a Shiba Inu valamint a szélesebb kriptopénzpiac volatilitásával kapcsolatban.

A Scotty the Al előértékesítése beindult: új hőst köszönthetünk a kriptouniverzumban 

A kriptotérképen egy új és lelkes mém érme versenyző teszi tiszteletét, a Scotty, the AI.

Scotty egy elegáns, koromfekete bundájú kutya, mely fejlett mesterséges intelligenciáját aknázza ki ahhoz, hogy kitűnjön az olyan mém érmék között, mint Floki és Shiba Inu.

Itt nem csak a győzelem a tét, hiszen Scotty-nak akad közben egy nemes küldetése is: fenn szeretné tartani a harmóniát a digitális világok területén.

A blokklánc-technológia használata során Scotty nem csak véd, be is vezeti a felhasználókat a digitális világ rejtelmeibe.

A Scotty ICO-ja eddig nagyon szépen teljesít, és már több, mint 1,8 millió dolláros gyűjtési összegnél tart. 

A Scotty-t cikkünk írásakor 0,0068 dollárért érheted el, de az ár szakaszról szakaszra növekedik.

A kiegyensúlyozott ökoszisztéma okos tokenomikát kínál: a csapat az előértékesítésre 30%-ot szán, míg a további 70% a stakingre, a fejlesztésre, a tőzsdei jegyzésekre és a marketingre fordítódik.

A Scotty The AI ütemtervének 1. fázisa mellé már pipa kerülhet, hiszen a tokenek létrehozása, az okosszerződés auditja, és az előértékesítés elindítása megtörtént, illetve a marketingkampány is elindult hódító útjára.

A 2.fázisban indul a Scotty Swap és a Scotty Chat, a harmadikban pedig megjelenik az érme a CEX, és a DEX tőzsdéken, illetve a CoinGecko/Coinmarketcap listázásra is sor kerül.

A SCOTTY stakingje során remek APY-ban is részesülhetsz, ami perpillanat 84%-os. Az érmékhez ETH-val, USDT-vel vagy bankkártyával van módod hozzáférni.

Maradj jól értesült a  Scotty the AI híreivel kapcsolatban,  csatlakozz a SCOTTY közösségeihez a Telegram és az X (korábban Twitter) oldalakon.

Vásárolj be a SCOTTY-ból itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!