Diverzifikálásra fel! Mutatjuk mivel készülj fel a bikafutamra

-


Vendégbejegyzés


Az eTukTuk (TUK) és a Smog (SMOG) olyan újonc piaci belépők, melyek határozottan jó ütemben gyűjtik maguk köré a befektetőket, készülve a bikafutamra

Az ICO-n részt vevők bíznak az érméikben rejlő potenciálban, ezért büszkén meg is mutatják a projektek felé gyakorolt bizalmukat.

Az elmúlt hetekben valóban exponenciálisan nőtt mind a két ökoszisztéma résztvevőinek száma.

Nézzük, milyen fontos részletekkel érdemes tisztában lennie annak, aki kacsintgat a fenti két előértékesítéssel.

Az eTukTuk token a környezetvédelem égisze alatt született készülve a bikafutamra

Az eTukTuk (TUK) különleges felépítéssel, és egy egyedi alkalmazással érkezett a piacra, és kész alkalmazni az iparág legújabb fejlesztéseit is.

Az eTukTuk a blokklánc-technológia és az MI-újítások segédletével minden erejével harcol a szén-dioxid-kibocsátás ellen.

Célja egyértelműen az, hogy zöld közlekedési lehetőségeket mutasson fel, és valósítson meg. A projekt törekvése, hogy felgyorsítsa az elektromos járművekre való átállás ütemét világszerte. 

A projekt középpontjában az eTukTuk elektromos járművek állnak, melyek kedvezményes árú és megbízható változatai a hagyományos TukTukok-oknak. Az ökoszisztémát támogatják a töltőállomások is.

A projekt egésze arra törekszik, hogy több keresethez juttassa a járművezetőket, és minden érdekelt fél számára elegendő előnyt biztosítson. 

bikafutam

A felhasználók természetesen lényeges elemei a környezetbarát megoldás gyakorlati megvalósításának, de egyúttal élvezhetik is az alacsony szén-dioxid-kibocsátás előnyeit.

A TUK natív token nélkülözhetetlensége egyértelmű, mivel a hálózat felhasználói is számos előnyt élvezhetnek.

A csapat túllát a környezeti előnyök biztosításán, és abszolút pozitív hatást gyakorol a komoly megélhetési költségekkel küzdő szegény közösségekre.

Küldetése több, mint merész, hiszen végleg le szeretne számolni a bolygó szén-dioxid-kibocsátásával.

Egy biztos, ez a projekt nem csak beszél róla, hanem aktívan tesz is a környezet jobbításáért.

Az eTukTuk integrálta a BNB Chain Layer 2 opBNB-jét, ezzel is jelezve, hogy a hatékonyságra és az innovációra fókuszál, és mindenki számára jó lehetőséget kínál, aki részt vesz az érme előértékesítésén.

A változásért a BNB láncon alkalmazott Proof of Staked Authority (PoSA) konszenzus mechanizmus is dicsérhető, mely 2023 óta sokat fejlődött.

Cikkünk írásakor 1 TUK token 0.0275 dollárért kapható a sávos ICO során, és az eddig összegyűjtött összeg 1,53 millió dollárra tehető.

Az érméket természetesen le is lehet kötni: az APY perpillanat 153%-os, ami még ellenállhatatlanabbá varázsolja a tokent.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

A befektetők új mém érme királya a Smog (SMOG)

A Smog (SMOG) egy belevaló, tüzes érme, mely még csak nemrég érkezett, de már most nagy feltűnést keltett a kriptotérképen.

Solana mém érme, és a legjobbak közé kívánkozik. Tisztában van vele, hogy hosszú út áll előtte, de érdekes személyisége már most nagy sikert aratott a befektetők körében.

A SMOG kész követni sikeres elődjeinek, a Bonk és a Myro érméknek a kitaposott útját. Ők olyannyira nagyot nőttek, hogy a SMOG DEX kereskedési volumene nemrég még az Uniswapét is lekörözte. 

bikafutam

Ez a sárkányos mém érme már a decentralizált tőzsdéken (DEX) is keresett, és a Jupiteren elérte a 2 millió dolláros piaci kapitalizációt.

Hamarosan debütáló airdropja is egy kiváltképp izgalmas lehetőség, és a növekedés magját rejti magában.

A lekötés is egy opció, és egy vonzó 42%-os APY-t ad. A Smog tehát számtalan esélyt kínál a profitlehetőségre, ezért érdemes számolni vele.

A SMOG szuper növekedési rátájával akár a SPONGE eredményeit is lekörözheti, pedig az az érme 2 millió dollárról 50-szeresére, azaz 100 millió dollárra emelkedett a tőzsdére való kerülésekor.

Ha valami értékes újdonságra fáj a fogad, akkor itt van számodra a feltörekvő SMOG kriptó, hiszen benne rejlik a nagyság arra, hogy a 2024-es év legjobb mém érméjévé váljon. 

Tartsd szemmel te is!

Nézd meg a SMOG ICO-ját

Következtetés

Az eTukTuk (TUK) és a Smog (SMOG) két olyan jelölt a befektetők radarján, melyek még sokra vihetik idén.

Tény, ebben az évben nagy lesz a mozgolódás a kriptók körében, ezért jól meg kell vizsgálni, hogy milyen eszközökbe fektetünk.

A szakértők szerint a fenti két érmével érdemes számolni, ráadásul most az előértékesítéseiket tartják, ahol kedvezményes áron juthatunk hozzá a csillogó érmékhez.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!