Egy új erotikus kriptó robbant be az Uniswap-ra, legyőzheti a BONK-ot?

-


Vendégbejegyzés


Március 5-én, kedden egy friss mém érme vonult be a tőzsdei színpadra: ezennel bemutatjuk neked a Peen (PEEN) tokent.

Az Uniswapon ugyan csak rövid ideje van jelen, mégis felvetődik a kérdés, hogy felveheti-e a kesztyűt a Solana-alapú Bonk (BONK) mém érmével, mely a közelmúltban hatalmas hozamot ért el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A PEEN csapatának mindenesetre egy hasonló meteorikus emelkedés a vágya, és az, hogy jókora nyereséggel tudja megajándékozni azokat a legkorábbi befektetőket, akik bizalmat szavaztak neki.

Az új PEEN mém érme erotikus tartalmú dizájnnal debütál 

A PEEN az úgynevezett „WC művészet” stílusú dizájnját leszámítva lecsupaszítva csak egy klasszikus mém érme, de az igazsághoz hozzátartozik az, hogy nem is szeretne más lenni.

Ezt az álláspontját hivatalos honlapján is bevállalja.

Magyarul a szóban forgó PEEN token egyes egyedül spekulatív értékéből él, melynek központi eleme az NSFW (not safe for work), azaz a munkahelyen nem biztonságos meghökkentő márkajelzése.

Végülis a csak hype-ra támaszkodó érmék is lehetnek sikeresek, jó példa erre a múltban jelentős hozamokat produkáló érmék, mint például a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB). Nos, hozzájuk hasonlóan a PEEN is szeretné az árait az egekbe tornászni.  

Látod, a fenti érmék egyikének sincs gyakorlati haszna, viszont az online közösségek szárnyakat adtak nekik.

uniswap

A PEEN tehát megirigyelte a sikeres mém érmék kirobbanó energiáját, és némi felnőtt csavarral fűszerezte azt.

A honlapon szó sincs szabadkozásról, az alkotók merészen felvállalják az NSFW képregény stílusú grafikát.

A sokkhatás garantált, és talán pont ez kell a közösségépítéshez. A hatásos indulást meg is figyelhetjük a PEEN projekt Twitter-oldalának megtekintésével, ahol a követők száma óráról órára tovább duzzad. 

Cikkünk írásakor 237 felhasználó fejezte ki érdeklődését iránta, de te már biztosan nagyobb számot látsz.

A PEEN csapata egy exkluzív Telegram-csatornát is elindított, ahol szívesen megosztják követőikkel a kulisszák mögötti frissítéseket és a legmocskosabb mémeket.

Nézd meg a PEEN honlapját

A PEEN gyümölcsöző árfolyam-akciója levette lábukról a befektetőket

A PEEN máris bizonyítja a rátermettségét, és szuper árfolyam növekedéssel indít az Uniswapon. Mindez a spekulatív típusú kereslet hatása.

A PEEN árfolyama 0,000621 dollárról indult, és pár óra alatt az induló árfolyamról 0,00347 dollárra emelkedett, ami 559%-os emelkedés elkönyvelése alig egy röpke óra alatt. Jelenleg az érme kissé megnyugodott, és 0.0009097 dollárért kapható.

Ez az emelkedés a PEEN piaci kapitalizációját előbb 1,5 millió dollárig vitte fel, majd szerdán délelőtt 741 ezer dollárra apadt. A spot kereskedési volumen 5,36 millió dollárt tesz ki.

Tény, a PEEN nagysága még messze elmarad a már befutott mém érmék méretétől, de korai lendülete azért nyilvánvaló.

Forrás: dexscreener.com

A token korai pályafutása eszünkbe juttatja a hasonló érmék, például a BONK és a Dogwifhat (WIF) történetét, melyek már megízlelhették a csillagászati magasságokat.

De vajon mit lép következőnek a PEEN?

A token „PEENMAP-je” szót ejt az erőteljes marketingkampányokról, a végső cél pedig a bámulatos 100 millió dolláros piaci kapitalizáció elérése.

Érdemes megjegyezni, hogy a PEEN-készlet mind a 800 813 569 darab tokenje piaci forgalomban van.

Ha teljesül a 100 millió dolláros piaci kapitalizációs cél, akkor a tokenek ára 0,125 dollár körül alakulna, mely a mostani értékhez viszonyítva brutális növekedést jelentene.

Látogass el a PEEN honlapjára

Nagy a dilemma: Vajon képes lesz-e utánozni a PEEN mém érme a BONK eredményességét?

A projekt megismerése után már csak egy kérdés maradt, mégpedig, hogy megismételheti-e a PEEN a BONK-hoz hasonló érmék gigászi hozamát?

A rajongók reménye szerint a PEEN még a nagy központi tőzsdékre (CEX) is bekerülhet.

A BONK rajongói egész nap tudnának mesélni arról, hogy korai befektetésükkel mekkora vagyont halmoztak fel, tehát a potenciális megtérülés tagadhatatlan.

Ám mint tudjuk, nincsen rózsa tövis nélkül, azaz egy ekkora sikerhez kihívásokkal tarkított út vezet. 

A mém érmék piacán ki szokott éleződni a verseny, így ahhoz, hogy egy mém érme jókora sikert könyvelhessen el, fontos, hogy a vírusos jelleg mellett minden tényező a helyén legyen. Azért némi szerencsecsillagra is szükség lehet.

Ahhoz, hogy a PEEN elérje a sikeres mém érmék magasságait, szüksége lesz a kezdeti lendületére, egy erős közösségre, és ki kell tudnia aknázni a kriptopiacon tapasztalható bullish hangulatot is.

A token ugyan egy klasszikus, hasznosság nélküli mém érme, de van egy hatalmas előnye, mely kiemeli a szürkeségből: jelenleg nincs hozzá hasonló mém érme a kriptotérben.

Szóval kiváló alkalma van arra, hogy megragadja a befektetők figyelmét. Sietnie kell, mert elképzelhető, hogy megjelennek majd az őt utánzó, felnőtt-témájú érmék.

Ha a PEEN lendülete töretlen marad, akkor bizonyára része lesz a CEX-listázásban, és semmi sem állhatja útját.

Ha magas kockázattűrő képességgel rendelkezel, mindenképp érdemes figyelned a PEEN mém érmére.

Nézd meg a PEEN honlapját

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!