A Roblox integrálja az XRP-t fizetési módként

-

Az Xsolla és a BitPay mostantól támogatja a Ripple (XRP) digitális valutáját a játékon belüli vásárlásokhoz.

A több mint 200 millió havi aktív felhasználóval rendelkező online játékplatform, a Roblox mostantól elfogadja az XRP-t fizetési módként, derül ki a BitPay október 17-i, X-en (korábban Twitter) tett bejelentéséből.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP-t mint fizetési lehetőséget mostantól támogatja az Xsolla, amely a Roblox játékon belüli fizetéseket kezeli.

A BitPay a kriptotárcákkal való zökkenőmentes kapcsolatért felelős partnerként fog működni.

A Roblox minden mainstream platformon – Windows, macOS, Android, iOS, Xbox One és PlayStation 4 – elérhető, és 65,5 millió napi aktív felhasználót számlál, akiknek 44%-a 13 év alatti.

A Roblox felhasználói 2023 első negyedévében mintegy 773 millió dollárt költöttek játékon belüli vásárlásokra.

Az Xsolla aktívan törekszik arra, hogy a kriptót integrálja fizetési rendszerébe.

2022 augusztusában partnerségre lépett a Coinchange Financial automatizált kriptokezelési platformmal és a TradeZing élő közvetítő közösségi Web3 platformmal, hogy kifejlesszenek egy nonfungible token fizetési megoldást.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2023 augusztusában egyesítette erőit a Crypto.com-mal, hogy integrálja az utóbbi fizetési megoldását az Xsolla Pay Station platformjába.

Az Xsolla és a BitPay közötti partnerség 2014-re nyúlik vissza, amikor a szolgáltatás elkezdte elfogadni a Bitcoinban történő fizetéseket .

2023 szeptemberében a BitPay és az Xsolla bevezette a PayPal USD fizetéseket a kereskedők és a felhasználók számára.

Olvastad már? A Wall Street Memes ($WSM) már javában égeti a tokeneket, felülmúlhatja a Dogecoin, a Shiba Inu vagy a Pepe sikerét?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!