A Roblox integrálja az XRP-t fizetési módként

-

Az Xsolla és a BitPay mostantól támogatja a Ripple (XRP) digitális valutáját a játékon belüli vásárlásokhoz.

A több mint 200 millió havi aktív felhasználóval rendelkező online játékplatform, a Roblox mostantól elfogadja az XRP-t fizetési módként, derül ki a BitPay október 17-i, X-en (korábban Twitter) tett bejelentéséből.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP-t mint fizetési lehetőséget mostantól támogatja az Xsolla, amely a Roblox játékon belüli fizetéseket kezeli.

A BitPay a kriptotárcákkal való zökkenőmentes kapcsolatért felelős partnerként fog működni.

A Roblox minden mainstream platformon – Windows, macOS, Android, iOS, Xbox One és PlayStation 4 – elérhető, és 65,5 millió napi aktív felhasználót számlál, akiknek 44%-a 13 év alatti.

A Roblox felhasználói 2023 első negyedévében mintegy 773 millió dollárt költöttek játékon belüli vásárlásokra.

Az Xsolla aktívan törekszik arra, hogy a kriptót integrálja fizetési rendszerébe.

2022 augusztusában partnerségre lépett a Coinchange Financial automatizált kriptokezelési platformmal és a TradeZing élő közvetítő közösségi Web3 platformmal, hogy kifejlesszenek egy nonfungible token fizetési megoldást.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2023 augusztusában egyesítette erőit a Crypto.com-mal, hogy integrálja az utóbbi fizetési megoldását az Xsolla Pay Station platformjába.

Az Xsolla és a BitPay közötti partnerség 2014-re nyúlik vissza, amikor a szolgáltatás elkezdte elfogadni a Bitcoinban történő fizetéseket .

2023 szeptemberében a BitPay és az Xsolla bevezette a PayPal USD fizetéseket a kereskedők és a felhasználók számára.

Olvastad már? A Wall Street Memes ($WSM) már javában égeti a tokeneket, felülmúlhatja a Dogecoin, a Shiba Inu vagy a Pepe sikerét?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!