A Ripple közeledik a kulcsfontosságú bírósági határidőhöz

-

A Ripple Labs jelentős mérföldkőhöz közeledik a Zakinov kontra Ripple Labs Inc. ügyben, a kritikus bírósági meghallgatás január 11-én lesz.

A tárgyaláson a csoportos keresetnek a csoportos értesítések formájának és módjának jóváhagyására irányuló indítványával foglalkozunk.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A csoportos jogállás megszerzése

Tavaly jelentős fejlemény bontakozott ki, amikor az XRP-befektetők csoportstátuszt kaptak a Zakinov vs. Ripple Labs által megállapított értékpapír perben.

Phyllis J. Hamilton bíró megerősítette, hogy a csoport megfelelt a hitelesítéshez szükséges követelményeknek, és ezzel megteremtette az alapját a csoportos keresetnek, amely szerint a Ripple be nem jegyzett értékpapírként értékesítette az XRP-t.

Érdemes megjegyezni, hogy a Ripple tavaly részleges győzelmet aratott az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete ellen, amikor a bíróság elismerte, hogy a másodlagos XRP-eladások nem minősültek befektetési szerződésnek.

Elutasították a Ripple ellenérveit, amelyek a csoportképviselet megfelelőségével és az egyéni követelésekkel kapcsolatos védekezéssel kapcsolatos aggályokat hangsúlyozták.

Az ügy, amelynek élén a vezető felperes Bradley Sostack áll, három különálló pert von össze az égisze alatt, köztük Zakinov, Oconer és Greenwald kereseteit.

A tárgyalást már hétszer elhalasztották, és várhatóan még idén sor kerül rá.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Kraken részvétele

A Kraken kriptotőzsde nemrég merész lépést tett, amikor beadta a beavatkozásra vonatkozó indítványát a Ripple és a felperesek között zajló jogi vitába.

Ez a lépés azt követően történt, hogy az amerikai tőzsdéket arra kötelezték, hogy adják ki az ügyfelek privát kereskedési adatait, ezzel előtérbe helyezve az ügyfelek adatvédelmének kérdését.


Olvastad már? Az Ordinals alapítója a projektet védi

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!