A rajongói tokeneket szolgáltató Chiliz és Socios Visa kártyát mutatnak be

-

A blokklánc-technológia immár arra szorgalmazza a világ összes rajongóját, hogy egy Visa kártyával „többek legyenek egy rajongónál”.
A Chiliz.net és a Socios.com, melyeknek együttműködése a blokkláncalapú rajongói tokenekre szakosodva az ipar jelentős részét képezi, egy közös Visa kártya bemutatására készülnek.

Amint azt augusztus 14-én hivatalosan is bejelentették, a Socios.com kártyája lehetővé teszi a világ rajongói számára, hogy „többek legyenek egy rajongónál” – azaz rajongói tokenejikkel pénzügyi jutalmakat és az egyesülettel kapcsolatos előnyöket szerezzenek azáltal, hogy a kártyával vásárolnak.
A Chiliz és a Socios vezérigazgatója, Alexandre Dreyfus a Cointelegraph-nak elárulta, hogy az új kártyát jelenleg a felhasználók egy korlátozott számú csoportja teszteli.
Az igazgató szerint a Socios.com Visa betéti kártyáját 2020 harmadik negyedévében tudják majd beszerezni a mainstream felhasználók.
A bejelentés szerint a Socios.com kártyája kezdőlegesen az Európai Gazdasági Térség 26 országában lesz elérhető.
Amellett, hogy olyan jutalmakat biztosíthat, mint például FC Barcelona rajongói tokenek (BAR), a kártya bármelyik hagyományos hitelkártyához hasonlóan az áruk és szolgáltatások kifizetését is támogatni fogja. A felhasználók feltölthetik egyenlegüket, valamint brit fonttal és euróval fizethetnek.
 
Bár a hivatalos bejelentés szerint az új kártya a Socios.com minden felhasználója számára elérhető lesz, Dreyfus kiemelte, hogy a rajongóknak rajongói tokeneket kell beszerezniük a kártya megrendeléséhez.
A megrendeléshez szükséges tokenek minimális mennyiségét még nem tették közzé.

Zöld utat kaptak

A Socios.com Visa betéti kártyájának bemutatása nem sokkal azután történt, hogy a Socios egy olyan jelentős engedélyt szerzett meg, amely 2020 júliusának végén tette lehetővé számára egy hűség- és fizetési kártya kibocsátását.
Az észt pénzügyi információs egység egy új, Észtországban megalapított társaságnak, a Socios Entertainment OU-nak adta ki az engedélyt. A kártyát eredetileg 2020 februárjában hozták nyilvánosságra prepaid kripto-fiat kártyaként.

A Chiliz és Socios igyekeznek bebiztosítani vezető szerepüket a rajongói tokenek globális szolgáltatói között.
Júliusban Brazília legnagyobb kriptotőzsdéje, a Mercado Bitcoin listázta a Chiliz eredeti tokenjét (CHZ), lehetővé téve a felhasználók számára, hogy brazil reállal CHZ-t is letétbe tudjanak helyezni.
Idén júniusban a Chiliz és a Socios kevesebb mint két órán belül 1,3 millió dollár értékben adták el az FC Barcelona rajongói tokenjeit.

Olvastad már? Buterin: Az Ethereum 2.0 megvalósítása „sokkal nehezebb”, mint gondoltuk

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!