A Raboo előértékesítése szárnyal és a Toncoin elérte az ATH-t, mivel a Bitcoin ára 70K dollár körül mozgott

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése csak most történt meg, és a pumpálás máris érezhető.

A világ legnagyobbja márciusban új ATH-t állított fel 73.750 dollárnál, és az idő előrehaladtával a Bitcoin még magasabb ATH áttörésének lehetőségével kecsegtet.

A Toncoin a Bitcoin nyomában lovagolva az elmúlt hónapban új ATH-szinteket mutatott az altcoinok sorában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A megnövekedett piaci aktivitás miatt a kripto befektetők alig várják, hogy a profitot a következő potenciális előértékesített gyöngyszembe forgassák 2024-ben, a Raboo pedig a Bitcoin feleződése után a legjobban várt mémérmék között van.

Ismerd meg, miért fogadnak az intelligens befektetők arra, hogy a Raboo 2024-ben 50-szeresére fog nőni.

A Toncoin új ATH-t döntöget

A Toncoin a semmiből robbant be látszólag, hogy felkapaszkodjon a piaci kapitalizáció szerinti top kriptopénzek listáján.

A februári kereskedés nagy részében a 2 és 2,50 dollár közötti tartományban mozgott, a Toncoin márciusban egy hullámvölgybe került, és a hónapot azzal zárta, hogy felülmúlta a korábbi, 2021 novemberében felállított 5,29 dolláros ATH-ját.

A Telegramhoz kapcsolódó Layer-1 blokklánc natív tokenje, a TON ezután egészen 7,63 dollárig emelkedett április 11-én, ezzel egy vadonatúj ATH-t verve jóval a Bitcoin feleződése előtt.

A Toncoint sokáig alvó óriásnak tekintették – és úgy tűnik, végre felébredt.

A Raboo előértékesítése a 2. fázistól kezdve előtérbe kerül

A Toncoin egy olyan kriptopénz példája, amely 2024-ben is képes lehet még nagyobb magasságokba emelkedni.

A Toncoin árfolyamának emelkedését azonban erősen korlátozza a 23 milliárd dolláros gigantikus piaci kapitalizáció.

Az okos befektetők ezért az alacsony kapitalizációjú drágakövekre – különösen a mémérmékre – fogadnak, amelyek komoly vonzerőt szerezhetnek, ami parabolikus árfolyammozgásban nyilvánul meg.

És itt jön a képbe a Raboo. A Raboo nem csak egy újabb fáradt PEPE lenyúlás.

A Raboo valójában magasabb szintre emeli a formációt azáltal, hogy a mesterséges intelligencia kifinomult segítségével egy olyan platformot hoz létre, amely egyesíti a social-fi új trendjét és a mémérmék bizonyítottan robbanásszerű potenciálját, hogy létrehozzák, terjesszék és pénzt keressenek a mémjeikből.

Raboo

A Raboo lényege a robusztus ökoszisztéma, amely túlmutat a hasonlóan gondolkodó befektetők kultikus közösségén, amely minden mémérme sikerének előfeltétele, és egyesíti azt az NFT-kel, az exkluzív termékekkel és az AI-alapú tartalomgenerálással.

A Raboo tulajdonosok a korlátlan digitális önkifejezés világához férhetnek hozzá, és jutalmazó digitális élményekben és interakciókban vehetnek részt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Előértékesítés indulása és jövőbeli kilátások

A Raboo tökéletes helyzetben van ahhoz, hogy jelentős befektetési beáramlásokat érjen el, különösen tekintettel arra, hogy a mémérmék a Bitcoin felére csökkenése előtt, alatt és után is nagy divat volt és lesz.

Ez a RABT tokenje számára parabolikus árfolyamok kialakulását jelentheti.

A jelenlegi, mindössze 0,0036 dolláros előértékesítési árral a Raboo már most bálnák tömkelegét vonzza, hogy részt vegyenek a holdmisszióban, és csillagászati ATH-szinteket törjenek át a következő bikaciklusban, amelynek a Bitcoin feleződése után kell bekövetkeznie.

A Raboo a 2024-es kitörési év küszöbén áll

Egy egyértelmű ütemtervvel, elkötelezett közösséggel, márkás árucikkekkel, Rabooscan telepítésekkel és jövőbeli Tier-1 tőzsdei listázásokkal a tervezés alatt, a Raboo az exponenciális növekedés küszöbén áll – nem csoda, hogy az iparági elemzők 50x-es növekedést jósolnak.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!