Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogwifhat (WIF)

A Solana-alapú mémcoin a Dogwifhat (WIF) a piaci elemzése szerint nem biztos, hogy egyhamar eléri az 5 dollárt.

Az utóbbi három hónapban a top 50-ben egyetlen más mémcoin sem előzte meg a tokent.

A volatilitást vizsgálva azonban kiderült, hogy a WIF rövid távon nem biztos, hogy meg fogja élni a 90 nappal ezelőtti hatalmas ingadozásokat.

A Santiment szerint a WIF egynapos volatilitása 0,014-re csökkent.

A közelmúlt története azt mutatta, hogy bármikor, amikor a mérőszám kiugrik, a token felfelé száguld.

És ez volt a forgatókönyv akkor is, amikor a Dogwifhat 4,84 dolláros történelmi csúcsra emelkedett.

A sajtó idején a WIF árfolyama 2,83 dollár volt, és sok előrejelzés szerint a kriptopénz pillanatokon belül elérheti az 5 dollárt.

A csökkenő volatilitás azonban akadályozhatja a tervezett csillagászati emelkedést, és az említett értékre való felfutás lehetetlen lehet április vége előtt.

De mik lehetnek a WIF valószínű célpontjai az említett időszakon belül? Itt jön a képbe a piac technikai aspektusa.

A WIF/USD napi grafikon szerint a Supertrend vételi jelzést mutatott 2,31 dollárnál. Ez azt jelezte, hogy az árfolyam erre a szintre eshet. De ez az eladási nyomás intenzitásától függ, amely a cikkírás idején alacsony volt.

A 2,31 dollárig történő csökkenés megteremtheti a feltételeket a visszapattanáshoz.

Azonban ha a WIF megpattan és feljebb megy, nem biztos, hogy meghaladja a 4,39 dollárt, tekintve, hogy a mutató ezen a ponton eladási jelzést mutatott.

Az Awesome Oscillator (AO) újabb bizonyítékot mutatott erre a jóslatra. Az írás pillanatában az AO negatív volt, de zöld sávokkal, ami arra utal, hogy a lefelé irányuló lendület hamarosan véget érhet.

A pozitív jelzés ellenére a WIF potenciális 5 dollárra való emelkedése néhány napon belül bekövetkezhet. Ez addig lehet így, amíg az AO a negatív tartományban marad.

Ugyanígy az Elder Force Index (EFI) is megtorpant, ami arra utal, hogy a vételi nyomás nem volt meg.

Közben a Long/Short arány alapján úgy tűnt, hogy a kereskedők alkalmazkodtak ehhez a valósághoz. Ez a mutató áttekintést ad a befektetők várakozásairól.

Az 1-nél nagyobb értékek azt jelentik, hogy a legtöbb kereskedő egy kriptopénz árfolyamának emelkedésére fogad. Másrészt az 1-nél kisebb érték arra utal, hogy a short pozíciók dominálnak.

A WIF esetében a Coinglass kimutatta, hogy a Long/Short arány 0,99 volt, ami azt jelzi, hogy a hangulat átlagosan medvés.

Azonban ha a WIF árfolyama eléri a 3 dollárt, a hangulat megváltozhat, és több kereskedő dönthet a long pozíció mellett.

Eközben a token árfolyama 2,31 dollár és valamivel 4 dollár fölött mozoghat.

Hosszútávon a token értéke akár 5 dollárnál is többet érhet. Ez azonban csak akkor történne meg, ha a mémcoinok dominanciája visszatérne, mint márciusban volt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!