Michael Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatójának cége 425 millió dollárt fektetett bitcoinba. M most felfedte, hogy személyesen mennyi bitcoinja van.

Saylor elmondása szerint 17.732 bitcont birtokol átlagosan 9882 belépési árfolyamon.

Ezek alapján Saylor 175.227.624 dollárt költött bitcoinra, amely a jelenlegi árfolyamon 236.291.312 dollárt ér.
Saylor elmondta, hogy a cég tisztában volt azzal, hogy személyesen is birtokol bitcoint.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata. 3 új helyszínen; Székesfehérváron, Tatabányán és a Csepel Plázában. Részletekért kattints ide!

Saylor átalakulása

Saylor jelenlegi álláspontja élesen szembemegy múltbéli kijelentéseivel. 2013-ban azt mondta, hogy a bitcoin „napjai meg vannak számlálva” és az online szerencsejátékokhoz hasonlította.

Azóta jelentősen megváltozott véleménye, szerinte a bitcoin „milliószor jobb az aranynál.” Vezetése alatt a MicroStrategy lett az első számú bitcoinba fektető pénzügyi intézmény, mióta augusztusban a cég 425 millió dollárt fektetett a kriptovalutába.

Nem tudod hová rakni a pénzed, de azt sem akarod, hogy a párnád alatt inflálódjon el? Regisztrálj az INLOCK közösségi kölcsönplatformra promóciós linkünkön keresztül, és zsebeld be a megtakarításaid után járó jutalmat minden héten!

Ez a vásárlási láz tovább folytatódhat, ugyanis a cég negyedéves konferenciáján a MicroStrategy felfedte, miszerint további bitcoinvásárlásokra készül.

Saylor a konferencián elmondta, hogy a PayPal és a Square belépése tovább erősíti a bitcoin hihetőségét.

Olvastad már? Egy befektetési igazgató szerint konzervatív becslés az 1 billió dollár összértékű bitcoin

Forrás: decrypt.co

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂