A mémcoinok tűz alatt: Fred Krueger kétségbe vonja „értéküket a Solana számára”

-

A mémcoinok az első negyedévben egy vad futamot produkáltak, és a legjobban teljesítő narratívaként a piac élére kerültek. A mémek őrülete kezdetben a Solana-ra összpontosult.

A többi lánc, mint az Arbitrum és az Avalanche is ki akart venni egy szeletet a mémekből, hogy a hálózat növekedését elősegítse.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin maximalista Fred Krueger azonban elutasította azokat az állításokat, amelyek szerint a mémcoinok hozzáadott értéket jelentenek az olyan láncoknak, mint a Solana (SOL).

Krueger emellett kritizálta az olyan influencereket, mint például Scott Melker a Wolf of All Streets nevű cégtől, amiért népszerűsítik a narratívát.

mémcoin
Forrás: X

Ő azt mondta:

„Raoul Pal és Scott Melker, két felnőtt férfi, arról beszélnek, hogy „a mémérmék értéket adnak az olyan láncoknak, mint a Solana”, és „alapvető forradalmat” képviselnek olyan emberek részéről, akik „belefáradtak a régi játszmába”.

A mémcoinok szeretet-gyűlölet kapcsolata

A robbanásszerű felfutásukkal és csillagászati teljesítményükkel a mémcoinok különböző reakciókat váltottak ki.

Vitalik Buterin például több „jó mémcoint” követelt, nem pedig olyanokat, amelyek a készítők és néhány játékos gazdagodását szolgálják.

Hasonlóan, a BitMEX alapítója, Arthur Hayes óva intette az embereket attól, hogy „k…. a mémcoinokat”, és hangsúlyozta, hogy a mémkultúrát támogató láncok nagyobb értéket kapnak.

Scott Melker is hasonlóan vélekedett, mint Hayes. Krueger kritikája azonban arra késztette, hogy tisztázza a mémcoinokkal kapcsolatos álláspontját;

„Melléklet – utálom a mémcoinokat, és élesen ellenzem őket”.

Hozzátette azonban, hogy az álláspontja nem akadályozhatja meg abban, hogy elemezze a narratívát;

„De ez nem jelenti azt, hogy bűn beszélni róluk és megvitatni a TVL-t, amit egy lánchoz hoznak. Negatívan beszéltem a bálnákról, amelyek a számok pumpálására használják őket, de hé, király narratíva!”.

A mémek szeretet-gyűlölet viszonya ellenére a kriptoinfluencerek körében a szegmens még mindig képes dominálni a második negyedévet.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az egyik legforróbb mémcoin, a Dogwifhat (WIF) például már 13%-ot emelkedett a növekvő medvés fogadások ellenére. A narratíva tehát még erősödhet a második negyedévben.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 3 mém érme, ami kár lenne kihagynod

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!