Ezekre az altcoinokra van szükség, hogy felrobbanjon a Bitcoin feleződése után

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződési eseménye gyakran piaci kiugrást vált ki, ami más kriptovaluták emelkedéséhez vezet.

A várható 2024-es bikafutás folyamatban van, így a hangsúly a kiválasztott kriptovalutákra, például a Polkadot-ra, az Avalanche-ra, a NEAR Protocol-ra és az új belépő BlastUP-ra helyeződik át.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A potenciális emelkedésük vonzza a figyelmet, ahogy a befektetési lehetőségek is nőnek a feltörekvő szektorban.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

bitcoin

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Gyorsabb növekedés és több bevétel a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdrophoz való hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a stakingen keresztül kamatot kereshetnek.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

A Polkadot árelőrejelzése továbbra is vegyes marad

A Polkadot (DOT) árfolyama az elmúlt héten mintegy 9,74%-ot esett, és jelenleg 7,94 és 9,61 dollár között ingadozik.

Az utóbbi egy hónapban az érme 18,29%-kal esett, annak ellenére, hogy az elmúlt hat hónapban 128,61%-os emelkedést produkált.

Az utóbbi időben az árfolyam mozgása impulzív volt a közelmúltbeli eladások miatt, potenciálisan megközelíti a legközelebbi támaszszintet 7,18 dollárnál.

A DOT közelmúltbeli volatilitását figyelembe véve az árfolyam vagy visszapattanhat a legközelebbi 10,52 dolláros ellenállás felé, vagy az 5,51 dolláros második támaszszintre eshet, ha a csökkenés folytatódik.

Mind a bika, mind a medve jelek jelen vannak: az RSI és a MACD némi vételi lendületre utal, ugyanakkor az általános rövid távú trend gyengeséget mutat.

A hosszú távú befektetők a jelenlegi tartományt lehetőségnek tekinthetik, és szorosan szemmel tarthatják a piaci trendeket.

Az Avalanche árelemzése és a kilátások

Az Avalanche (AVAX) nagy mozgást látott az utóbbi időben. Az elmúlt héten 9,34%-ot esett, de az elmúlt hónapban 14,88%-os nyereséget ért el.

Az elmúlt hat hónapra való zoomolás jelentős, 414,87%-os emelkedést mutat. Az AVAX jelenleg 44,15 és 54,34 dollár között kereskedik. Úgy tűnik, hogy ez az ármozgás inkább korrekciós jellegű, mivel a közelmúltbeli nyereségek után egyensúlyt talál.

Az AVAX esetében a jövő egyszerre ígéretesnek és kihívásnak tűnik. Egészen közel van az első ellenállási szinthez 59,34 dollárnál, és a második felé nyomulhat a 69,53 dollárnál lévő második szint felé.

Mégis, nem messze van a legközelebbi 38,96 dolláros támaszszint felett sem, amely felfoghat bármilyen esést.

Az 57,75 RSI-vel, ami nem jelzi sem a túlvásárolt, sem a túladott állapotokat, az AVAX folytathatja az emelkedő tendenciát, de a pozitív kilátások fenntartásához a jelenlegi támogatás felett kell tartania magát.

A NEAR Protocol jelenlegi momentuma és kilátásai

A NEAR Protocol (NEAR) jelentős emelkedésen ment keresztül az elmúlt hat hónapban, 590%-kal emelkedett.

Az elmúlt hónapban az érme 25,06%-ot nyert, bár ezen a héten szünetet tartott, és 1,38%-kal enyhén csökkent.

A NEAR jelenleg 6,11 és 7,61 dollár között kereskedik, többnyire oldalazva. Olyan mutatók, mint a 64,09-es RSI és a magas sztochasztikus érték erős vételi érdeklődésre utalnak, míg a MACD kisebb emelkedést mutat.

A jövőre nézve, a NEAR Protocol kihívásokkal szembesülhet a 8,30 dollárnál lévő rövid távú ellenállás feletti áttöréssel, a 9,80 dollárnál lévő erősebb gát pedig a 9,80 dollárnál van.

A figyelni érdemes támaszszintek az 5,31 és a 3,81 dolláros szintek, amennyiben csökkenés következik be.

Figyelembe véve a közelmúltbeli emelkedő tendenciát, a NEAR emelkedhet, ha fenntartja a lendületet és átlépi az ellenállási szinteket.

Következtetés

A Bitcoin közelmúltbeli feleződésével kapcsolatban bizonyos altcoinok, mint például a DOT, az AVAX és a NEAR emelkedést láthatnak.

A gyors nyereségre vonatkozó lehetőségeik azonban korlátozottak lehetnek egy újabb belépőhöz képest.

A BlastUP, egy innovatív projekt a növekvő Blast ökoszisztémán belül, kiemelkedik a jelentős növekedés ígéretével.

A BlastUP mögötti friss koncepció a jelentős emelkedés elsődleges jelöltjeként pozícionálja, így a jelenlegi bikafutás során nagy potenciált keresők figyelmének középpontjába kerül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!