3 mém érme, ami kár lenne kihagynod

-


Vendégbejegyzés


Kár tagadni, a mém érmék egyre népszerűbbek a kriptotérségben, és már-már igazi sztároknak számítanak.

A helyzet az, hogy rengeteg új token jelenik meg újabban, melyek mind fel szeretnének ülni a csúcsra tartó szűkös kriptovonatra, de sokan közülük időközben kénytelenek lesznek leszállni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Utánajártunk, hogy a jelenleg előértékesítésüket tartó mém érmék közül melyek a legesélyesebbek arra, hogy kitartóan utazzanak végig egészen a hegycsúcsig, melyek azok, amelyeknek majdani árfolyama rengeteg profitot hozhat a bennük bízók számára. 

Összeállításunkban most 3 Solana-alapú mém érmét mutatunk be neked, melyekben ott rejlik a siker csírája: Dogecoin 20 (DOGE20), Sponge V2 (SPONGEV2), Smog (SMOG).

1. Dogecoin20 (DOGE20) – ICO-bajnok kutyás mém érme

A DOGE20 láthatóan a Dogecoin-ból merített ötletet, viszont mégsem másolásról van szó, hiszen ez az érme már az Ethereum blokkláncot választotta alapjául.

mém érme

A  DOGE20 szakít a Dogecoin energiazabáló Proof-of-Work bányászatával, és inkább a produktívabb Proof-of-Stake protokollt alkalmazza. 

Az Ethereum hálózat dicséretére szóljon, hogy a Dogecoin-hoz képest itt már sokkal ütemesebb a tranzakciós sebesség.

Ráadásul sokkal környezetbarátabb, nem emészt fel annyi energiát. Ha pedig még nem lenne elég ennyi, a DOGE20 ERC-20 érme kifejezetten tud meríteni az Ethereum ökoszisztémájából és decentralizált közösségéből.

A DOGE20 egy staking jutalmazási rendszerrel is megörvendezteti a befektetőit: az, aki leköti az érméit, részesülhet a tokenkínálat 15%-ának két év alatti kiosztásából.

A csapat teljesen átlátható rendszert épített ki, például ismerteti az érmék elosztását, azaz a tokenomikát is.

Az érmék közül egyenként  25% jut az előértékesítésre, a marketingre, és a projekt kincstárára, de a tőzsdei likviditásra már 10%-ot szánnak, és a staking jutalmakra is 15% jut.

Felejtsd el te is a Dogecoin lassú tranzakcióit és a lekötési jutalom égető hiányát, és élvezd a DOGE20 token sebes tranzakciókat, profitábilis staking rendszerét és energiatakarékos beállításait.

A DOGE20 jelenleg potenciálisan valóban magasabb ROI-val rendelkezik, így a vele elért nyereséged is sokkal gazdagabb lehet majd a jövőben.

Vedd meg a Dogecoin 20 tokent most

2. Sponge V2 (SPONGEV2) – Varázslatos P2E mechanizmussal érkezik

A Sponge V2 a Sponge új verziója, és célja is igen magasztos, hiszen túl szeretne tenni a Sponge 100 millió dolláros piaci csúcsán.

Ahhoz, hogy ez valós cél lehessen, megfűszerezte a frissen készített érmét egy kis játékossággal, és egy csipetnyi hasznossággal.

A Sponge V2, aki mindenkit meglepett a stake-to-bridge technológiájával, a play-to-earn játéktérrel kacérkodik, és az izgalmasnak ígérkező P2E játéka is hamarosan érkezik. 

A Sponge V2 álmai igen nagyok, hiszen hő vágya, hogy feljusson a legnagyobb kriptotőzsdékre, és meghódítsa a kriptobefektetők szívét.

A beharangozott P2E játék, a staking jutalmak és a tőzsdei megjelenések ambíciója nagy lendületet, és esélyt ad a Sponge V2-nek arra, hogy a lehető legfényesebb nyereséget érje el mém érmék dübörgő bikapiacán.

Vásárold meg a Sponge V2 tokent most

3. Smog (SMOG) – Vásárolj belőle 10% kedvezménnyel 

A következő mém érme meglepetés a tüzes Smog, mely még sokat adhat a piacnak. 

Amióta a SMOG megjelent a Jupiteren, nagy növekedésről tett tanúbizonyságot. Az érme cikkünk írásakor 0,17 dolláron kereskedik, és piaci kapitalizációja 130 millió dollárt tesz ki.

Ha sikerül kitartania, akkor majd olyan Tier 1 tőzsdék is jegyezhetik, mint a Binance. Ha pedig már ott lesz, akkor valószínűleg még nagyobb szárnyakat kap a növekedéshez.

A Smog örülhet, hiszen remek hasznossággal rendelkezik, és emiatt kivívta a közösség támogatását is. Nem is hagyja egyedül a követőit, folyamatos jutalmakkal támogatja őket.

Itt van például az ökoszisztéma népszerű Zealy airdropja, mely egyszerű feladatok teljesítéséért cserébe jutalmakkal látja el a résztvevőket. Egy biztos, a Smog hosszú távra tervez.

A Smog valóban kiaknázza az Ethereum ökoszisztémában rejlő előnyöket. Vásárolj te is belőle ETH, USDT, vagy bankkártya segítségével!

Vásárold meg a Smog Tokent most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!