Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) 6%-ot ugrott a március 29-i mélypontról, ahogy a Bitcoin (BTC) is 5,8%-ot ugrott ez idő alatt.

Ugyanakkor a bikák még nem domináltak, és a longra induló kereskedőknek óvatosnak kell lenniük.

A technikai mutatók azt mutatták, hogy az eladási nyomás nőtt, és a rövid távú hangulat is medvés volt. Másrészről a devizatartalékok csökkentek, és a token felhalmozódását mutatták.

Az ETH a 3360 dolláros ellenállás fölé emelkedett, de sok kriptoeszközhöz hasonlóan a kereskedési volumene is meglehetősen alacsony volt az elmúlt tíz napban.

Emellett az OBV azt mutatta, hogy március közepe óta az eladási volumen dominál. Ekkor láttuk a 4100 dollárról való visszautasítást. A vevők még nem heverték ki ezt a csapást.

A 3200 és 3000 dolláros keresleti zóna legalábbis ideiglenesen megállíthatja a medvéket, ha az árak ott esnek.

Az RSI az elmúlt két hétben a semleges 50-es szint körül kanyargott, és nem jelezte, hogy egyértelmű trend lenne folyamatban.

A hónap eleji semleges 50-es érték alá történő elmozdulása korai jele volt annak, hogy a medvék kezdenek felülkerekedni.

A 30 napos MVRV arány negatív volt, és egy alulértékelt eszközt tükrözött. Uralkodó forgalma március 26-án nagy kiugrást látott, de azóta viszonylag csendes volt. Ezért egy újabb eladási hullám még nem volt a nyakunkon.

A Napi Aktív Címek kissé csökkent a március közepi csúcsok óta, de az év elejéhez képest még mindig erős volt.

A Social Dominance grafikon, amely február óta emelkedő tendenciát mutatott, lejjebb zuhant.

Ez annak jele volt, hogy a közösségi média elkötelezettsége az Ethereum körül jelentősen csökkent az elmúlt hetekben.

A spot CVD is erős csökkenő tendenciát mutatott az elmúlt héten. Eladási nyomást mutatott az azonnali piacokon, és jelezte, hogy a kereskedők további veszteségekre számíthatnak.

Az Open Interest 9,2 milliárd dollárról 9,46 milliárd dollárra emelkedett az elmúlt 24 órában az árfolyam mellett.

Ez jelezte a spekulánsok hajlandóságát, de összességében a rövid távú tendencia továbbra is csökkenő.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!