A Bitcoin (BTC) árfolyama újra 70.000 dollár fölé emelkedett

-

A közelmúltban sikerült a Bitcoin árfolyamának a 70.000 dolláros szint fölé szöknie. Képes lesz-e e szint felett is megkapaszkodni?

A Bitcoin (BTC), a piaci tőkeérték alapján a legnagyobb kriptopénz, a mai nap folyamán sikerült visszaszereznie a hőn áhított 70.000 dolláros szintet, és 70.230 dolláron elérte a csúcsot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az utóbbi 24 órában 2,4%-kal emelkedett, jelenleg éppen a fent említett szint alatt kereskedik.

Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy a 70.000 dollár egy félelmetes ellenállási szint, amelyet a bikáknak többször sem sikerült feltörniük.

A cikkünk megjelenésekor a csúcs kriptopénz 69.322 dolláron cserél gazdát, miután feladott némi nyereséget.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Bitcoin medvecsapda?

Ahogyan azt a népszerű kriptopénz kereskedő, Ali megjegyezte, a TD Sequential, egy erős technikai indikátor jelenleg eladási jelzést mutat a négyórás grafikonon.

A legnagyobb kriptopénzre az elemző „egy-négy gyertyás korrekciót” jósolt.

A Bitcoin április 1-jén nem tudott megvetni lábát a 70.000 dolláros szint felett, ami nemrég éles korrekciót eredményezett a 65.000 dolláros szintig.

A Bitcoin azonban viszonylag gyorsan ki tudott lábalni ebből a zuhanásból.

Extrém kapzsiság

A Fear & Greed Index szerint, amely napi szinten méri a Bitcoin-hangulatot, a legnagyobb kriptopénz ismét „extrém kapzsiságnak” adta át magát.

Ez azt jelenti, hogy a piac egy rövid ideig tartó korrekciót követően a habzsolás jeleit mutatja.

A bikák legújabb kísérlete a 70.000 dolláros ellenállási szint leverésére a várva várt felezési esemény előtt történik.

Az eseményig már csak 11 nap van hátra, és sokak szerint a piac a növekvő mainstream médiamegjelenések miatt még jobban felpöröghet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Befektetések 2024-ben: A következő jelentős kriptopénzek, amit figyelni kell

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!