A mém érme csata: A bálna a PEPE-t dobják a SHIB-ért?

-

A mém érmék dinamikus terepén a közelmúlt piaci mozgásai azt sugallták, hogy a bálnák érdeklődése nagymértékben eltolódott a PEPE (PEPE) helyett a Shiba Inu (SHIB) felé.

Más mém érmékre áttérve

A Lookonchain adatai ezt szemléltették.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azt láttuk, hogy egy bálna úgy döntött, hogy megválik a PEPE-től, és jelentős, 1,97 billió PEPE tokent likvidált, ami elképesztő 6,07 millió dollárnak felel meg.

Figyelemreméltó, hogy ez a kalkulált lépés a bálna számára 3,49 millió dolláros busás nyereséget eredményezett.

A PEPE-ből való kilépést követően a bálna gyorsan a Shiba Inu felé fordította a figyelmét, és 75,9 milliárd SHIB tokent szerzett 893 000 dollár értékben.

A kimondott bálnaérdeklődés ellenére a PEPE árfolyamának pályáján figyelemre méltó korrekció következett be. A 0,00003563 dolláros szint tesztelése után az árfolyam 17,71%-kal zuhant.

A Relative Strength Index (RSI) 67-en állt, ami a korrekció hatását tükrözi a PEPE általános piaci hangulatára.

A SHIB frontján, még a bálnák új érdeklődése ellenére is, a token 5,91%-os árfolyamcsökkenéssel szembesült az elmúlt 24 órában.

A hálózati mutatókat vizsgálva a SHIB ellentétes jeleket mutatott. A hálózat növekedése megugrott, jelezve az új címek beáramlását és a fokozott érdeklődést az árcsökkenés ellenére.

Az új címekről érkező érdeklődés fellendülése segíthet a SHIB-nek új magasságokba emelkedni.

Ugyanakkor a SHIB-tranzakciók sebessége is nőtt, ami aláhúzza az ökoszisztémán belüli növekvő számú tokenmozgást.

Az árcsökkenésnek és a fokozott hálózati aktivitásnak e paradox kombinációja kérdéseket vet fel a SHIB piaci viselkedése mögött álló lehetséges mozgatórugókkal kapcsolatban.

mém érme
Forrás: Santiment

A SHIB tokenomikai elemzéseibe belemerülve, a tokenek elégetése jelentős fellendülésnek volt szemtanúja: az elmúlt 24 órában 3,7 millió tokent égettek el. Ez figyelemre méltó, 30187,99%-os növekedést jelentett.

Ez az égetési tevékenység, ami gyakran a szűkösséggel és a megnövekedett értékpotenciállal jár együtt, segítheti a SHIB árfolyamának növekedését a jövőben.

Noha a hálózati mérőszámok ellenálló képességet mutatnak, a szélesebb Shiba Inu ökoszisztéma visszaesést tapasztalt.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az új fiókok létrejötte a Shibariumon, amely a Shiba Inu ökoszisztéma szerves részét képezi, jelentős csökkenést tapasztalt.

Az új számlák létrehozásának visszaesése a Shiba Inu ökoszisztémán belüli dinamika fejlődésének további összetettségét eredményezi.

Olvastad már? Miért zuhantak az OpenSea NFT eladások 3 éves mélypontra februárban?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!