A kriptokereskedő minden idők legmagasabb szintjét jósolja a SOL-nak

-

Egy prominens kriptopénz elemző, aki arról ismert, hogy pontosan megmondta a 2018-as medvepiac alját, nemrég optimizmusát fejezte ki az Ethereum konkurens Solana (SOL) kapcsán.

Szerinte a SOL számára „hamarosan megnyílik az özönvíz”, ami arra utal, hogy a január 23-i mélypont elérése óta a függőleges felhalmozási fázisban van.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana bikás kilátásai

A Bluntz Capital elemzése azt sugallja, hogy a Solana a január végi 80 dollár alá esés óta a felhalmozás fázisában van.

E kezdeti zuhanás ellenére a kriptopénz ellenállónak bizonyult, jelenleg 191,5 dolláron kereskedik, ami lenyűgöző, 70%-os emelkedést jelent az elmúlt évről évre.

Az elemző szerint úgy tűnik, hogy a Solana felfelé irányuló trendje erősödik, ami az emelkedő csatornából megfigyelt bikás kitörésből is kitűnik.

Ezenkívül bátran bejelenti a Solana függőleges felhalmozódási szakaszának végét, jelezve, hogy várhatóan tetőzik.

A Solana erősségének egyik legfontosabb mutatója a Bitcoin (SOL/BTC) és az Ethereum (SOL/ETH) összehasonlításában nyújtott kiemelkedő teljesítménye, ami a jelenlegi piaci környezetben való volatilitását és potenciálját bizonyítja.

A Bitcoin a 80.000 dollárt célozza meg

Az analitikus a Bitcoinra vonatkozó bikás érzéseket is megosztja, és az Elliott-hullám elméletet használva a közelmúltbeli 60.000 dollárig történő csökkenést és a 80.000 dollár körüli emelkedést jósolja.

A chartot tekintve az Elliott Wave elmélet szerint a Bitcoin elsősorban egy öt hullámos mintázat felé tendál, a növekedés pedig a három hullámos ABC-modellben jelentkezik.

Nevezetesen, az open interest (OI) erőteljes csökkenése a semleges finanszírozással kombinálva azt sugallja, hogy a bitcoin emelkedhet.

A Bitcoin jelenleg 67.015 dolláron kereskedik, ami 2,2%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

A Sei kripto kitörésre kész

A Solana és a Bitcoinra vonatkozó bikás előrejelzései mellett a Bluntz kiemeli a Sei-t (SEI), a layer-1 blokklánc natív tokenjét is.

A Bluntz Capital öt hullámos kitörést jósol a Sei számára, ami az árfolyamot 1,60 dollárig tolhatja.

A Sei token jelenleg 0,89 dolláron kereskednek vele.

Forrás: coingecko.com

Olvastad már? A MicroStrategy (MSTR) jobb befektetés, mint a Bitcoin? Szakértők vitája

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!