A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

-

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében.

A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi a kriptotérképen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A friss Web3 játékprojektek közül az egyik legelragadóbb, és legnagyobb növekedést ígérő a virtuális valóság (VR) játéktérre hatással lenni kívánó 5thScape.

Cikkünkben érintjük a GameFi szektor fellendülésének témakörét, illetve megvizsgáljuk, hogy a 5thScape valóban képes lehet-e a kriptójáték-ipar kiemelkedő szereplőjévé válni.

Egyre több kripto szerencsejáték cégről van tudomásunk

Napjainkban újra visszatérnek a 2020 és 2022 közötti bikafutam nyertes GameFi projektjek.

Az irántuk, és a Web3 gaming felé való heves érdeklődés a Bitcoin és egyéb kriptók fellendülésének köszönhető.

A virágzásnak hála sorra jelennek meg az új projektek, és az előértékesítéseik is nagyon szépen szerepelnek. 

Május 15-én az Ethereum Web3 játékstúdió, az Immutable beharangozta az Apple App Store-ban és a Google Play-ben elérhető Guild of Guardians (GOG) című játékát.

A játékosok Elderymbe utaznak, hogy megmentsék a világot a pusztulástól. Ehhez létre kell hozniuk az Őrzők csapatát. Az indulás mellé 1 millió dollár értékű GOG-token és több NFT is jár.

5thScape

Forrás: Google Play

Felfigyeltünk egy másik játékra is, az Animoca Brands Japan és Square Enix közösen kifejlesztett Symbiogenesis című NFT-hősjátékára.

Ennek keretében a játékosok egy fantáziavilágában NFT-karakterekkel oldhatnak meg rejtvényeket.

Az együttműködés alatt az Animoca beveti a globális NFT-értékesítésben és marketingben szerzett szakértelmét azért, hogy még elérhetőbbé tegye a játékot a közönség számára. 

5thScape

Forrás: https://gam3s.gg/

Egy másik remek fejlesztés a Seraph: In the Darkness klasszikus dark fantasy ARPG játék, mely a Seraph Studio Arbitrumra épülő játéka.

A fejlesztői csapat a játékon belüli NFT-eladással több mint 11 000 Ether-t szerzett, ami szépen tükrözi a blokklánc-alapú játékélmények iránti heves érdeklődést.

Forrás: https://www.seraph.game/

Emellett a Pixels névre keresztelt Web3 játék napi aktív játékosainak száma már meghaladta az 1 milliót, és az elmúlt hónap során 4,4 millió dollárnyi tokenbevételt szerzett.

A játék áttért a Ronin blokkláncra, és érméjét bevezette a Binance-ra. Az értékelése ebben a döntő pillanatban  2,7 milliárd dollárra szökött fel.

Forrás: CoinMarketCap

5thScape: GameFi projekt a metaverzumban

A 5thScape (5SCAPE) erőt merített a GameFi újjáéledéséből, és szent célja, hogy megújítsa a VR játéktér minden szegletét.

Az Ethereum-alapokra építkező projekt már 6,1 millió dollárt gyűjtött össze az ICO fázisban, ami bizony kiemelt befektetői érdeklődést és bizalmat fémjelez.

A 5thScape mindenre kiterjedő VR-élményt szeretne kínálni, ezért megépítette a különböző műfajú 3D-s VR-játékkönyvtárát, amelyben helyet kap az MMA, a krikett, a foci és az íjászat is.

A játékokon kívül a platform egy VR-ökoszisztémát is működtet majd, melyet kiegészít a fejlesztők és tartalomkészítők számára készített decentralizált piactérrel is.

A 5SCAPE token előértékesítésének sikere kézzel tapintható

A platform natív érméje, a 5SCAPE támogatja az ökoszisztémán belüli tranzakciókat, valamint kedvezményeket nyújt az új játékokra és oktatási anyagokra.

Tudnod kell, hogy a teljes érmekínálat 80%-a az ICO vásárlói számára van elkülönítve, és hogy az esemény eddig zajos sikert aratott, hiszen már több mint 6 millió dollárt zsebelt be a csapat.

A 5thScape részletes ütemtervében többek között szó van arról, hogy az egyes játékokhoz előzeteseket adnak ki, illetve, hogy az ICO végeztével az érme elindul a decentralizált tőzsdén (DEX) is.

A VR-piac, amely a jóslatok alapján 2030-ig mintegy 22,7%-os összetett éves növekedési rátával (CAGR) fog növekedni, kiváló alap a 5thScape számára ahhoz, hogy vezető szerepet tölthessen be a VR-térben.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Jó, ha tudod, hogy mik az 5thScape főbb jellemzői

A 5thScape natív érméjének birtoklásával a felhasználók számára egy integrált ökoszisztémát szeretne nyújtani, amely mixeli a játékot, a tartalomkészítést és a decentralizált kereskedelmet.

Amint látod, ez az innovatív elképzelés nem csupán a VR-élményekről szól, hanem nagy ívben támogatja a fejlesztőket és a tartalomkészítőket is, hiszen közvetlenül az ökoszisztémában nyújt számukra egy platformot.

A 5thScape platform legfontosabb jellemzői az alábbiak:

  1. Átfogó VR-könyvtár: Változatos műfajokban kínálja a 5thScape VR-játékok sokaságát, a skála igen széles. 
  2. Decentralizált piactér: A platform piacterén fejlesztők és tartalomkészítők kínálhatják portékáikat, azaz VR-tartalmaikat, éltetve ezzel egy virágzó ökoszisztémát.
  3. Oktatási modulok: Ezek az oktatási VR-modulok a szórakozás és a tanulás egyedi keverékét nyújtják.
  4. Közösségi támogatás: A 5thScape elkötelezett egy erős közösség létrehozásában, és ösztönöz az ökoszisztéma életében való aktív részvételre. 
  5. Úttörő tokenomika: A 5SCAPE natív érme hasznosságot nyújt, és egyszerűbbé teszi az ökoszisztémán belüli tranzakciókat.

A 5thScape egyértelműen kitűnik a metaverse GameFi szektorból integrált játék-, streaming- és tanulási lehetőségeket kínáló ökoszisztémájával, valamint natív érméjével, amelyekkel ezek a fenti élmények igénybe vehetők.

A fokozódó VR-élmények mellett a fejlesztők és tartalomkészítők is kapnak egy platformot munkájuk monetizálásának céljára.

A 5thScape ICO-ja cikkünk írásakor, pénteken 6,1 millió dollárnál jár, és bátran áll az új rekordok elébe.

A projekt piaci kapitalizációja az indulás során várhatóan 15 millió dollár lesz, ami megelőlegzi a piaci bizalmat.

Az előértékesítés élvezi a közösség támogatását, ráadásul magabiztosságot ad a számára az, hogy ez minden projekt hosszú távú életképességének alapja.

Vásárolj 5SCAPE érméket ETH, MATIC, BNB, USDT vagy bankkártya útján

VR-élmény a javából

A 5thScape szakít a hagyományos játékok világával, és színes felhasználói bázisának a VR-élmények bő skáláját kínálja.

A magával ragadó játékok között találunk többek között harci játékokat, és versenyjátékokat is, a felhasználók előtt pedig ott a nagy lehetőség, hogy kiaknázzák az ökoszisztéma előnyeit.

A felhasználói bázis napról napra nő, köztük pedig ott vannak az alkalmi, és a hosszabb távon a projekt mellett kitartó játékosok is.

A befektetők az előértékesítés során társulhatnak a 5thScape projekthez. Az ICO-t egy alapos tokenelosztási mechanizmus és egy 15 millió dolláros hard cap támogatja.

Az összegyűlt pénzt a csapat platform- és játékfejlesztésre költi. 

Ez történhet a jövőben a 5thScape projekttel

A közeljövőben várhatóan befejeződik a 5thScape szakaszos előértékesítése, a csapat pedig teljesíti az ütemterv egyes pontjait, például új játékokat vezet be, vagy épp kibővíti az ökoszisztémát.

A végső cél pedig az, hogy megtörténjen a szélesebb körű metaverzummal és blokklánc-alkalmazásokkal való integráció  is.

A 5thScape ICO-ja épp nagyon jól halad, és a csapat elkezdett kiépíteni egy bivalyerős közösséget is, akik imádják a 5thScape virtuális valóság és a kriptopénz területén nyújtott paradigmaváltását.

A piac persze feszülten figyeli a projekt erősödését, és várja, hogy mi lesz a következő lépése a VR-innovációkkal teli kriptovilágban.

5thScape

A GameFi fellendülése testközelből mutatja be, hogy kriptopénzpiac mennyire dinamikusan és gyorsan fejlődik.

Egyes már befutott projektek, mint például az Axie Infinity nagy kihívásokkal néznek szembe, de az olyan új belépők, mint a 5thScape mindent elkövetnek azért, hogy innovatív megjelenésükkel piaci részesedésre tegyenek szert.

A 5thScape láthatóan maximálisan készen áll arra, hogy a GameFi szektor meghatározó szereplőjévé váljon.

Fektess be a GameFi piac nagy dobásába, a 5SCAPE-be még ma, és tapasztald meg a lehető legközelebbről a VR-játékok és a blokklánc-technológia jövőjét.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!