Íme 4 mém érme neked, mielőtt a BTC átnyargal a 74 000 dolláros álomhatáron

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin jelenleg a gyengélkedőben tölti az idejét, de valójában csak erőt gyűjt a folytatásra. 

Cikkünk sorainak írásakor a jó öreg érme 70.000 dollár alatt vesztegel. Nemrég még a 72.000 dollárt is elérte, így sokan nem értik, mi történik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szakértők szerint ez lehet csak egy medvés csapda, és a medvék foggal-körömmel védik a 72.500 dollár feletti árszinteket.

Egy viszont biztos, hogy a mostani visszapattanás nem ok az ijedelemre, a BTC árfolyama rövid, és hosszú távon is esélyt kap a rallira.

Mindent összegezve a Bitcoin árfolyama a következő hetek során új csúcsokat döngethet.

Azoknak, akik ezt nem győzik kivárni, érdemes megfigyelniük négy új érmét (DOGEVERSE, SLOTH, SEAL, és WAI), melyek közül három az előértékesítését tartja.

Dogeverse (DOGEVERSE) 

A Dogeverse az első mém érme, amely a legizgalmasabb blokkláncok közül hatra is terjeszkedik.

Előny, hogy ezek mindegyikén lehetséges az okosszerződés kötése. A Wormhole és a Portal Bridge technológiájának hála mára már az Ethereum, a Solana, a Base, a BSC, az Avalanche és a Polygon láncokon is fellelhető.

mém érme

A Dogeverse története tehát lenyűgöző, és széles közönséget vonz. A felhasználók immár képesek lesznek hálózatot cserélni, ha úgy tartja kedvük.

Ezzel a platform sokkal rugalmasabbá válik, ellentétben más, merev mém érmékkel. A Dogeverse-nek nincs izgulnivalója, hiszen képes profitálni az éppen legnépszerűbb láncokból.  

Ezen kívül büszkén lebegteti a lekötési mechanizmusát is, mely cikkünk írásakor 53%-os APY-t kínál a vásárlóknak.

Persze a Dogeverse csapatának tőzsdei tervei is vannak, és már most várják érméjét a DEX listák, plusz a későbbiekben CEX bevezetések is várhatók. A csapat célja, hogy az egyes láncok kereskedői számára egy központtá válhasson.

A Dogeverse előértékesítése hamarosan zár, hiszen már több mint 15 millió dollárt sikerült összegyűjtenie lelkes támogatóitól.

A tokenekért darabonként csak 0,00031 dollárt kell fizetniük a befektetőknek. Olvasd el a DOGE érmék vásárlásáról szóló útmutatónkat!

A mém érmék piaca láthatóan a fellendülés időszakában van, így a Dogeverse várhatóan májusi indulása nagy dobásnak ígérkezik a befektetők számára. 

Vegyük követendő példának a BRETT mém érmét, mely 7 napos eredménye cikkünk írásakor majdnem 19%-os emelkedésről tesz tanúságot.

A frissen listázott Dog Go To The Moon sem panaszkodhat, 24 órás növekedése per pillanat 11,63 %-os.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Slothana (SLOTH)

A lajháros Slothana értéke május 20-án érte el a 0,05 dolláros ATH-t. Ennek oka minden bizonnyal a HTX tőzsdei bevezetése, mely felkapott témává emelte a DEXTools-on.

Ez rendszerint így szokott történni: egy friss tőzsdei bevezetés hirtelen emelkedést, majd ezt követően zuhanást eredményez.

A tőzsdei bevezetés híre heves izgalmat okozott: a várt eseményt követő napon egy hirtelen korrekció hatására a SLOTH érme 0,04 dollárra esett.

Cikkünk írásakor a token értéke 24 óra leforgása alatt 31,50%-ot csökkent (7 nap alatt 39,84%-ot), és most 0,03 dolláron áll.

Forrás: CoinMarketCap

A SLOTH piaci kapitalizációja 51,97 millió, míg 24 órás kereskedési volumene 38,26 millió dollár. Ahhoz, hogy a Slothana tovább tudjon növekedni, még fejlesztésekre van szüksége.

Ha elég erőssé válik, akkor még sor kerülhet arra is, hogy a kisebb tőzsdék mellett a nagyobbakon is megjelenjen.

Ha a SLOTH megkörnyékezi a lentebbi szinteket, akkor a befektetők valószínűleg a 0,025 vagy 0,03 dolláros támaszszinteknél fognak vásárolni. A megoldás az volna, ha a Slothana csapata előrukkolna valamilyen pozitív hírekkel.

A SLOTH jelenleg még nem a világ végét éli, akár a 0,025 dolláros érték is lehet a konszolidáció része, de fel kell készülni, hiszen egy ralli akár 1 dolláros árfolyamot is hozhat az érme számára.

Vásárolj Slothanát a HTX-en

Sealana (SEAL)

A Sealana (SEAL) előértékesítését stílusosan május 1-jén indította, és azóta már nagy figyelmet sikerült kivívnia a kriptószeretők körében.

A szóban forgó ICO már 2,5 millió dollár felett szárnyal, és még javában tart.

mém érme

Ez a hírszámba menő siker természetesen magára vonta a befektető jelöltek figyelmét, és a vásárlások száma igencsak megugrott.

Ez csak jól jön az érme számára, hiszen egy erős tokent a kereskedők is komolyan vesznek. 

Nézd csak, a CNBC nemrég említette a SOL ETF-eket, amelyeket ha jóváhagynak, felemelő hatással lesznek a Solana alapú SEAL-re.

Mivel egy SEAL az ICO teljes ideje alatt 0,022 dollárba kerül, van rá lehetőség, hogy a tőzsdei bevezetés után az ára emelkedésbe fog.

Ahhoz, hogy csatlakozhass az előértékesítéshez, csupán egy SOL-alapú pénztárcára lesz szükséged. Vásárolj SEAL-t SOL, BNB, ETH, USDT, vagy bankkártya segítségével! Olvasd el Sealana vásárlási útmutatónkat itt.

A befektetők kifejezetten bizakodóak a Sealana növekedési potenciáljával kapcsolatban, és meg vannak róla győződve, hogy a következő hónapokban érdemes kiemelt figyelmet szentelni ennek a projektnek. 

Nézd meg a SEAL előértékesítését

WienerAI (WAI)

A WienerAI (WAI) egy új játékosan vicces mém érme, de ez csak a látszat, hiszen komoly technológia van mögötte.

A projekt a mesterséges intelligencia segítségével elemzi a kriptókat, objektív eredményével támogatja a befektetőket a gyors döntéshozatalban, és óvja őket a hirtelen lépések miatti megbánástól.

A WienerAI használata során elég, ha a befektetők csupán egy kérdést intéznek a bothoz.

mém érme

A WienerAI kereskedési botja nem számol majd fel díjat, ami kifejezetten vonzó, sőt, a felhasználók teljes védelmet élvezhetnek a MEV botoktól, amelyek olykor kihasználhatják az Ethereum blokkláncot.

A WienerAI eltökélt célja, hogy megóvja a felhasználókat az esetleges kockázatoktól, és előnyt kovácsoljon a számukra a kriptopiac más felhasználóival szemben.

Az előértékesítés már 2,7 millió dollárt hozott a csapatkonyhára. Egy WAI ára jelenleg, azaz csütörtök délután 0.00071 dollár, de az értéke körről körre emelkedik.

A következő mérföldkő a 3,066,049 dolláros gyűjtési összeg, és ennek elérésekor veszi kezdetét a következő szakasz. 

A lekötési program is bámulatos, mely során aktuálisan 373%-os éves hozamot kaphatunk. 

A platform kiértékelésekor vedd figyelembe, hogy a kutyás mém érmék elég menők mostanában, a CorgiAI például igen trendinek számít a CoinMarketCap oldalon, és több, mint 90%-ot nőtt az elmúlt 7 nap során. 

Látogass el a WienerAI ICO-jára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!