Egy Bitcoin elemző szerint a BTC következő megállója 74.000 dollár lehet

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin kedden 71.700 dollár fölé tornyosult, és a tulajdonosok nagy megelégedettségére átszárnyalt a helyi ellenállási szinteken is. Willy Woo on-chain elemző szerint ez a növekedés egy dicsőséges út kezdete. 

A BTC mellett érdemes foglalkoznunk a 99Bitcoins érmével is, mely a Learn-to-Earn jövőjét jelenti.

Ezt kell tudd dióhéjban a Bitcoin rallijáról

Woo kriptoelemző úgy véli, hogy a világ legértékesebb érméje bullish kilátásokat tartogat, és még csak a felénél tart a nagyérdemű által örömmel szemlélt bikás utazásának.

A bizakodó on-chain elemző véleményét egy grafikonnal is szemléltette, melyen megmutatta, hogy a Bitcoin VWAP vonala, azaz a volumennel súlyozott átlagára elérte a túladott területről a mélypontot, és most a nulla ponton vesztegel, amely konkrétan félúton van. 

A VWAP megmutatja egy eszköz adott időszakban vett, volumennel súlyozott, átlagos árfolyamát. Főként a piac aktuális kilátásainak referenciamutatójaként alkalmazzák.

Ha a piac a VWAP vonal felett helyezkedik el, akkor bikapiac várható, ha pedig alatta, akkor medvepiac.

Woo tehát további emelkedést jósol, azt azonban nem fejtette ki, hogy szerinte mikor és milyen értéken fognak az árak tetőzni.

Az elemző megosztotta követőivel, hogy szerinte az újabb magasságok elérése előtt egy konszolidációs időszak következik majd, mely során a felhasználóknak módja nyílik a felhalmozásra. Ezt követi majd a Bitcoin következő szárnyalása.

A Bitcoin napi grafikonját szemlélve ez a „második láb” egy kitörési pillanatnak ígérkezik, amely az érmét a márciusi történelmi csúcs (73,750.07 dollár) fölé dobja.

bitcoin

Forrás: TradingView

Írásunk idején a Bitcoin némileg veszített a lendületéből, az elmúlt 24 órát tekintve mintegy 1,79%-os csökkenést láthatunk az árfolyam-grafikonján, és 69,867 dolláron áll. 

Azt is meg kell említsük, hogy a május 20-i kitörési sáv széleskörűnek mondható és ráadásul még nagy kereskedési volumennel is bír, melyből kifolyólag a trend nagy valószínűséggel folytatódni fog.

Ha a bikák nem fognak lustálkodni, és lépéseikkel megerősítik a május 20-i nyereséget, akkor a BTC minden bizonnyal eléri, sőt meg is haladja a 73.800 dollárt, és ezzel beteljesíti Woo előrejelzését.

A BTC bikafutama kitarthat még akár 300 napig is

Egy másik elemző azt ecseteli, hogy a BTC rendületlenül emelkedik. A kereskedő egy grafikonon mutatja meg azt, hogy hacsak nem történik valamilyen váratlan negatív esemény, (esetleg hatással lehet rá egy nagy tőzsde csődje), akkor ez a remek bikafutam még 300 napig is eltarthat.

Forrás: CryptoQuant

Axel Adler Jr előrejelzése a 90 napos mozgóátlaggal bíró rövid távú tulajdonosok (STH-k) nyereség- és veszteségelemzésén alapszik.

Most az STH lent mozog, de mégis egy viszonylag magasabb szinten. Az elemzők az STH-t szokás szerint azért vizsgálják, hogy a rövid távú ármozgások valamint a kereskedői spekulációk alapján meghatározzák a piaci hangulatot.

A piaci hangulat fokozódásának mértéke, és az ár emelkedési üteme tulajdonképpen külső tényezők függvénye.

Az Egyesült Államok jegybankjának (Federal Reserve) és monetáris politikai nyilatkozatának hatása mellett kulcsfontosságú lesz a spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) beáramlása is.

A pangás után a kereslet felélénkülése várható, mely támogatja a bikás iramot.

A 99Bitcoins lehet a következő nagy esélyes altcoin

A Bitcoin hullámzásából most egy ICO-ját futtató kriptó, a 99Bitcoins (99BTC) is előnyt kovácsolhat. A Learn-to-Earn (L2E) érme kevesebb mint egy hónap leforgása alatt több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött össze, és a befektetők sorban állnak a projekt kapui előtt. 

A 99BTC két szuper eszközzel is bír, ez pedig a Learn-to-Earn (L2E) mechanizmus, valamint a BRC-20 tokenszabványra való áthidalás.

A projekt központi funkciójaként kell tekintenünk a staking protokollra is, a jelenlegi lekötési jutalom évi 1125%.

A 99Bitcoins értéke pár nap múlva emelkedik, de ma még van időd igen kedvezményes, 0.00106 dolláros áron beszerezni. Fontold meg a projektet, és döntsd el, hogy megéri-e a számodra csatlakozni hozzá.

Látogass el a 99Bitcoins honlapjára 

Beszéljünk még egy kicsit a Bitcoin-ról, és érintsük a mém érme őrület témakörét is

Annak idején az április 19-i felezési eseményt megelőzően a Bitcoin alig két hónap alatt 82,83%-kal növekedett, és megtapsoltuk a 73 079 dolláros ATH-ja miatt. Ettől az érme jelenleg 3219 dollárra van.

bitcoin

Forrás: CoinMarketCap

A korábbi feleződések alakulása alapján szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Bitcoin az elkövetkező napok illetve hetek során átlibben e szint felett. 

Érdemes figyelemmel követnünk az egyes altcoinokat, ideértve a mém érméket is, hiszen szokás szerint a Bitcoin nyomvonalába léphetnek.

2024 első negyedévében például több mém érme is részese volt a bikafutamnak, és ezzel megsokszorozták a befektetői nyereséget.

Négy nappal ezelőtt, május 13-án a TheRoaringKitty X csatorna véget vetett három éves nagy szünetének, és ismét elkezdett posztolni. Tudni kell, hogy Keith Gill állt a 2021-es történelmi GameStop mögött, amely sokkoló hatással volt a piacra.

A kriptoelemző visszatérése máris megnövelte a mém érmék értékét, a Sealana ICO-ja például 2,3 millió dollárra emelkedett.

A mém érme őrület még javában tart, és a következő napok során még további emelkedéseket láthatunk.

A 99Bitcoins előértékesítése csak úgy hasít

A 99BTC már átlendült az 1,5 millió dolláros előértékesítési mérföldkövén, és méltán hivalkodik egyedülálló koncepciójával, az L2E-vel.

Emlékezzünk csak vissza: a Play-to-Earn és Move-to-Earn modellek is sikeresek voltak, hiszen 2023-ban 8,9 milliárd dollár piaci kapitalizációra tettek szert.

Ezúttal az L2E a kriptovalutákról való tanulásért díjazza a felhasználókat.

A projekt whitepaper-je a modell több előnyét is kiemeli:

 • Interaktív tanulási modulok, amelyekért 99BTC érmék járnak
 • Vetélkedők és tanúsítványok, hogy tokeneket gyűjthess
 • Közösségi hozzájárulások, például tartalomkészítés passzív jövedelemért cserébe
 • Exkluzív kereskedési webináriumok és jelek
 • Továbbképzések az érmetulajdonosok számára
 • VIP közösségi csoportok
 • Magas APY

A CryptoSlate szerint szerda délelőtt az oktatási kriptovaluták 440,49 millió dolláros piaci tőkeértékkel rendelkeznek és 42,78 millió dolláros kereskedési volumenük van.

Forrás: CryptoSlate

A két legjobb oktatási érme piaci kapitalizációja túltesz a 300 millió dolláron, és ugyan mi állhatna a 99Bitcoins érme útjába?

A 99Bitcoins másik hasznos eleme a BRC-20 migráció. 

Ez azt jelenti, hogy a platform érméje át fog hidalni az Ethereumról a Bitcoin blokkláncra, ami jókora előnyökkel jár  a tokentulajdonosoknak:

 • Maximálisan biztonságos érmetranzakciók 
 • Token állandóság, a módosítások elkerülése 
 • Feltörekvő piacokhoz való hozzáférés ( pl.: NFT-k)
 • Folyamatosan növekvő token érték az Ordinals protokollon át

Mivel a SEC jóváhagyta a Bitcoin ETF-eket, a BRC-20 szabvány nagy befektetői figyelemben sütkérezik, tehát a 99Bitcoins egykönnyen a kriptotér egyik nagy sztárjává válhat.

99Bitcoins árfolyam-előrejelzésünk alapján a token 2025 végére elérheti akár a 0,0088 dolláros értéket is, amely a mostani 0.00106 dolláros árhoz viszonyítva hatalmas növekedést jelentene.

A 99Bitcoins megvásárlásához és az érmék lekötéséhez csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a pénztárcád az előértékesítési widgethez, bevásárolsz a 99BTC-ből, majd rögtön stakeled. 

Látogass el a hivatalos előértékesítési honlapra 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!