Az Algotech történelmet ír a rekordidő alatt összegyűjtött 4,8 millió dollárral

-


Vendégbejegyzés


Az Algotech, egy innovatív algoritmusos kereskedési platform figyelemre méltó teljesítményt ért el azzal, hogy elképesztő 4,8 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítési eseménye során.

Ez a bravúr nem csak új normát állít fel, hanem a Retik Finance és a BlockDAG teljesítményét is felülmúlja, amivel az Algotech még inkább megpecsételi vezető helyét a decentralizált pénzügyek (DeFi) virágzó birodalmában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptoközösséget lenyűgözte az Algotech úttörő megközelítése a kereskedés és a befektetés terén, amely a legmodernebb technológiákat és automatizálást használja a pénzügyi piacok átalakítására.

Az előértékesítés kibontakozásával a befektetők özönlöttek, hogy részesedést szerezzenek ebből az ígéretes projektből, amely soha nem látott magasságokba emelkedett.

A Retik Finance május 21-re tűzte ki a debütálás időpontját

Az év elején a Retik Finance nagy sikert aratott az előértékesítéssel. Kevesebb mint 75 nap alatt lenyűgöző 32.050.000 dollárt gyűjtött össze.

Ezzel magasra tette a mércét a közelgő projektek számára. A Retik Finance a decentralizált finanszírozás (DeFi) egyik vezető versenyzője, és a tervek szerint május 21-én debütál.

A befektetőket innovatív megoldásaival nyűgözte le. Ide tartoznak a DeFi betéti kártyák, a Retik Pay fizetési átjáró és a Retik Wallet – egy biztonságos, többláncú platform a digitális eszközök kezelésére.

A projekt hitelességét tovább növelte a projekt mesterséges intelligenciával működő peer-to-peer (P2P) hitelezési platformja.

A mesterséges intelligenciát használja a kockázatértékelés optimalizálására és a hitelezési folyamatok racionalizálására.

Az olyan elismert biztonsági cégek, mint a Certik által végzett sikeres auditok és a kiemelkedő kriptoadat-aggregátorokon való listázás segített abban, hogy a Retik Finance a DeFi arénában jelentős erővé váljon.

A BlockDAG felülmúlja a várakozásokat, és korai mainnet induláshoz vezet

A BlockDAG előértékesítési teljesítménye is lenyűgöző volt. A 8,9 milliárd érme és 5489 bányászati berendezés eladásából 25,5 millió dollárt halmozott fel.

A mainnet négy hónappal korábbi indításának közelmúltbeli bejelentése lángra lobbantotta a befektetők lelkesedését. Ez tovább növelte az előértékesítési számokat.

A BlockDAG alaposan felépített ütemterve vezeti a projektet a robusztus és sikeres mainnet bevezetés felé vezető úton. Ez stratégiai szakaszokra van felosztva.

E fázisok közé tartozik a kezdeti érték létrehozása, az okos szerződések bevezetése, a partnerségek kialakítása és a mainnet finomítása.

Mindegyik fázis célja, hogy megszilárdítsa a BlockDAG pozícióját a kriptorendszerben.

Az Algotech rekordokat döntöget: 4,8 millió dollárt gyűjtöttek, új előértékesítési standardot állít fel

Az Algotech előértékesítési eseménye nem kevesebb, mint rendkívüli esemény volt. A harmadik szakasz már 70%-ban elkelt, és a token ára a következő szakaszban 0,10 dollárra emelkedik.

A platform rövid idő alatt lenyűgöző 4,8 millió dollárt gyűjtött össze.

Algotech

Ez a teljesítmény felülmúlja a Retik Finance és a BlockDAG által felállított rekordokat. Ez új mércét állít fel az előértékesítési diadalok tekintetében a kriptopénzek világában.

Ezenkívül az Algotech decentralizált és átlátható megközelítése a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia alkalmazásával kombinálva azt ígéri, hogy a felhasználók számára kivételes betekintést és alkalmazkodóképességet biztosít a folyamatosan változó pénzügyi piacokon.

Az Algotech figyelemre méltó előértékesítési sikerének megünneplésére egy izgalmas 250 ezer dolláros nyereményjátékot indított.

Tíz szerencsés nyertes egyenként elképesztő, 25.000 dollár értékű ALGT tokeneket kap.

Ez a nagyvonalú ajánlat tovább fokozta a projekt iránti izgalmat, mivel a résztvevők lelkesen teljesítik a feladatokat és megosztják lelkesedésüket, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

Miközben az Algotech folytatja útját a siker felé, a kriptopénzek világa türelmetlenül várja a platform hivatalos elindítását és azt a potenciális hatást, amelyet a folyamatosan fejlődő decentralizált pénzügyi környezetre gyakorolhat.

Összegzés

Az Algotech lenyűgöző 4,8 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során. Ez a teljesítmény azt mutatja, hogy a befektetők hisznek az Algotech potenciáljában és fejlett technológiáiban.

A mai, számos innovatív projektet felvonultató piacon az Algotech kiemelkedik erős infrastruktúrájával.

Az Algotech célja a pénzügyi piacok forradalmasítása az algoritmusos kereskedés és automatizálás révén.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!