Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene.

Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24 órában, de a havi volumene még mindig 57%-kal csökkent áprilishoz képest.

A token technikai elemzése azt mutatta, hogy a 200 dolláros cél megvalósítható. A bikás kilátások továbbra is erősek maradtak, de a volumenmutatók továbbra is kissé kétségessé tették a kitörést.

Egy korábbi árelemzésben megjegyeztük, hogy az OBV nem lépte át a helyi ellenállást az árfolyamrally ellenére sem.

A 236 és 279 dollárnál lévő Fibonacci kiterjesztési szintek a következő célpontok, de a bikás áttörés hiánya a gyengeség jele lehet.

A kereskedési volumen a hathetes ellenállási zóna áttörése ellenére sem emelkedett.

A CMF -0,05 felé süllyedt. A cikkírás idején már -0,06-os értéke azt mutatta, hogy nem történt jelentős tőkeáramlás a SOL piacára vagy onnan kifelé.

Ez azért volt aggasztó, mert ideális esetben a kitörést fokozott vásárlási nyomásnak kellene kísérnie.

A SOL ezért ismét az 160 dolláros zóna alá süllyedhet. Ez nem volt valószínű a cikkírás idején, tekintettel a momentumindikátorokra és magára az árfolyam-akcióra.

Az irányváltoztatási index erős emelkedést mutatott, mivel mind a +DI, mind az ADX a 20-as érték felett volt.

Az OBV és a CMF volumenmutatók szünetet adtak a kereskedőknek, de a spot CVD és az Open Interest kiemelte a piaci szereplők bikás meggyőződését.

Az OI a kitörés során gyorsan emelkedett, ami fokozott bikás spekulációt jelzett.

A finanszírozási ráta is egyre pozitívabbá vált, hogy bemutassa a kereskedők megnövekedett számát, akik a vételi opciót választották. A spot CVD emelkedése a rally mögött álló valódi keresletet jelezte.

Így a 160 dolláros támaszzóna valószínűleg megvédhető lenne egy újratesztelés esetén, és a rally várhatóan folytatódna.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!