A JPMorgan-t nem zavarja a Bitcoin csökkenése

-

A JPMorgan Chase & Co. új kutatási jelentése szerint a kriptopénzpiacok közelmúltbeli lejtmenete hamarosan enyhülhet.

Nikolaos Panigirtzoglou a CME Bitcoin határidős kontraktusai iránti Open Interest csökkenésére mutatott rá, ami annak jele, hogy az eladási hullám a végéhez közeledhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Open Interest, ami a tőzsdéken forgalmazott, még le nem zárt és aktív határidős kontraktusok számát jelenti, az árfolyamok trendjének lendületét mutatja.

A Open Interest csökkenése általában azt jelzi, hogy az árfolyam trendje veszít lendületéből, így a közeljövőben korlátozott lejtmenetet mutat a kriptopiac számára.

Még mindig a bika tartományban?

Figyelemre méltó, hogy a JPMorgan véleménye egybecseng Dave the Wave névtelen kriptopénz elemző véleményével.

Az X-en (korábban Twitter) nemrég közzétett bejegyzésében Dave the Wave kiemelte, hogy a Bitcoin heti Moving Average Convergence Divergence (MACD) értéke még mindig a nulla vonal felett van, ami arra utal, hogy a kriptopénz még mindig bika területen tartózkodik.

Ellentétben a 2019-ben megfigyelt meredek emelkedéssel az Low Ground Cover (LGC) vételi zónán kívül, a jelenlegi MACD-minták kisebb kockázatot jeleznek a vételi zónába való drasztikus visszakorrekcióra.

Dave the Wave arra számít, hogy a MACD lepattan a nulla vonalról, és fenntartja a bikás álláspontját.

Hiányos ármozgás

A Bitcoin árfolyama a 28.000 dollárra való megugrás után nemrégiben a 27.000 dolláros szintre esett vissza, még a pozitív hírek fényében is, amelyek a következőktől érkeztek.

Mike McGlone neves elemző nemrég úgy vélekedett, hogy a 30.000 dollár lehet az új 12.000 dollár a legnagyobb kriptovaluta számára.

Tekintettel arra, hogy a Fed továbbra is eltökélt az infláció megfékezésében, a Bitcoin továbbra is nehezen tudja megcsinálni a figyelemre méltó emelkedést.


Olvastad már? Az X egy új állami engedéllyel közelebb kerül a kriptofizetésekhez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!