A Bitcoin ára tartja a 200 napos trendvonalat

-

A Bitcoin árfolyama a 200 napos mozgóátlagról szól a havi zárásig, a vélemények a kilátásokról egyre inkább polarizálódnak.

A Bitcoin megtartja az e heti nyereséget, és néhány kereskedő megduplázza a bikás BTC árfolyamra tett tippjeit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin árfolyama elérhette a mélypontot

Egy kulcsfontosságú mozgóátlag támogatja az alacsony időkeretű BTC árfolyamot, amely továbbra is megőrzi a 27.000 dollárt, a Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint.

Forrás: TradingView

A Bitcoin ugyan visszalépett a 28.000 dollár feletti helyi csúcsokról, de a medvék még nem indították el a mozgás teljes visszafordítását.

Egyesek számára ez egyre pozitívabb hír, mivel a BTC/USD most sikeresen tartja a hosszú távú trendvonalat, amelyet augusztus elején támogatásként elvesztett.

Ez a 200 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) formájában jelenik meg, jelenleg 27.180 dollárnál.

Néhány augusztus 31-ig lentebb záró órás gyertya nem volt elég ahhoz, hogy jelentősebb bontást indítson el, és a Bitcoin szorosan a 200 napos EMA-t öleli az augusztusi havi záráshoz közelítve.

„A Bitcoin visszatért a napi EMA 200-as vonal fölé” – mondta a népszerű kereskedő Moustache az X előfizetőknek.

„Sokan várnak egy jobb belépésre, de nem hiszem, hogy ez meg fog történni”.

Forrás: Moustache/X

Ez a perspektíva erősen ellentétben áll a más ismert forrásokból származó számos medvésebb piaci véleménnyel, amelyek közül sokan 25.000 dollárig vagy az alá való visszatérést várnak.

Még mindig optimista azonban Jelle kereskedőtársa, aki szintén fontosnak tartotta, hogy a Bitcoin 27.000 dollár felett maradjon.

„Pontosan ezt szeretném látni egy impulzus után. Kiugrás felfelé, sekély visszalépés, tartás a kulcsfontosságú HTF szinten. Továbbküldjük feljebb” foglalta össze.

A BTC árfolyam előrejelzések eltérnek egymástól

Azonban a BTC árfolyamnak még vissza kell szereznie néhány másik bikapiaci mozgóátlagot a hónap elejéről.

A Rekt Capital kereskedő és analitikus, aki a jelenlegi helyzetben óvatos, az éjszaka folyamán megállapította, hogy ezek közül néhány most ellenállásként működik.

A nap további részében a Material Indicators megfigyelő forrás szintén arra figyelmeztetett, hogy a Bitcoin befejezheti a körforgást, és hogy egy magasabb helyi csúcshoz „a bikás hangulat újjáéledésére” van szükség.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Material Indicators saját kereskedési eszközeinek jelzései alapján a 27.760 és 24.750 dolláros szintet jelölte meg, mint felfelé és lefelé megfigyelendő szintet.

Olvastad már? Ki volt a legnagyobb nyertese a Grayscale győzelmének?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!