A harmadik legnagyobb bálna 456 BTC-vel ünnepli a születésnapot

-

A 456 BTC megvásárlása után a harmadik legnagyobb bálna már 120.845,57 BTC-t birtokol, ami több mint 5,6 milliárd dollárt jelent.
Immár 13 éve, hogy létrejött a Bitcoin-blokklánc genezis blokkja. Talán ennek emlékére a harmadik legnagyobb Bitcoin (BTC) bálna úgy döntött, hogy az újévi ünnepek után visszatér, és végrehajtja 2022 első jelentős vásárlását.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kedden a BitInfoCharts adatai szerint a harmadik legnagyobb Bitcoin-cím 456 BTC-vel gyarapodott, 46.363 dolláros átlagáron, ami körülbelül 21 millió dollárnak felel meg.


E cikk írásakor a bálna 120.845,57 BTC-t birtokol, több mint 5,6 milliárd dollár értékben. A tulajdonos kiléte továbbra is rejtély, de úgy tűnik, hogy az entitás teljes mértékben kihasználja a jelenlegi áringadozást.
A bitcoin árfolyama az elmúlt 24 órában 1,7%-ot, az elmúlt héten pedig 8,9%-ot esett, jelenleg 46.603 dollár körül mozog.

Eközben a 2021 végén a kriptopénzpiacot terhelő medvés tényezők 2022 első hetében is fennmaradtak, miután a Bitcoin árfolyama szombaton 47.000 dollár alá esett, miközben a rövidebb időtávú grafikonokon továbbra is erős ellenszéllel kell szembenéznie.
A Bitcoin rövid távú nehézségei ellenére sok befektető továbbra is lelkes. A GalaxyBTC nevű Twitter-felhasználó nemrég osztotta meg ezt a grafikont, amely egy lehetséges kitörést mutat 2022 első negyedévében:

Olvastad már? 47 ezer dollár alatt a bitcoin, inkább az ethereumra fogadnak

Forrás: cointelegraph.com


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!