A harmadik legnagyobb bálna 456 BTC-vel ünnepli a születésnapot

-

A 456 BTC megvásárlása után a harmadik legnagyobb bálna már 120.845,57 BTC-t birtokol, ami több mint 5,6 milliárd dollárt jelent.
Immár 13 éve, hogy létrejött a Bitcoin-blokklánc genezis blokkja. Talán ennek emlékére a harmadik legnagyobb Bitcoin (BTC) bálna úgy döntött, hogy az újévi ünnepek után visszatér, és végrehajtja 2022 első jelentős vásárlását.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kedden a BitInfoCharts adatai szerint a harmadik legnagyobb Bitcoin-cím 456 BTC-vel gyarapodott, 46.363 dolláros átlagáron, ami körülbelül 21 millió dollárnak felel meg.


E cikk írásakor a bálna 120.845,57 BTC-t birtokol, több mint 5,6 milliárd dollár értékben. A tulajdonos kiléte továbbra is rejtély, de úgy tűnik, hogy az entitás teljes mértékben kihasználja a jelenlegi áringadozást.
A bitcoin árfolyama az elmúlt 24 órában 1,7%-ot, az elmúlt héten pedig 8,9%-ot esett, jelenleg 46.603 dollár körül mozog.

Eközben a 2021 végén a kriptopénzpiacot terhelő medvés tényezők 2022 első hetében is fennmaradtak, miután a Bitcoin árfolyama szombaton 47.000 dollár alá esett, miközben a rövidebb időtávú grafikonokon továbbra is erős ellenszéllel kell szembenéznie.
A Bitcoin rövid távú nehézségei ellenére sok befektető továbbra is lelkes. A GalaxyBTC nevű Twitter-felhasználó nemrég osztotta meg ezt a grafikont, amely egy lehetséges kitörést mutat 2022 első negyedévében:

Olvastad már? 47 ezer dollár alatt a bitcoin, inkább az ethereumra fogadnak

Forrás: cointelegraph.com


Legfrissebb bejegyzéseink

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!